Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Slim'o auto garažas.  (Skaityta 218221 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Re: Slim'o auto garažas.
« Atsakymas #275: 2013 Rugpjūčio 13, 21:46:41 »
nirs ir pas mane RNS-D, bet patogumas belekoks tas USB priedėlis (nes pats dension naudoju, kokybė super), sakiau net  negalvodamas apie vagystes, nes Slimas turbūt normalus "kentas"ir prisisaugo jo modelio lochai :D
mano varguolę apeina per 5 metrus :D

Slimai, viską pats darei? kaip su kondicionavimo sistemos atjungimu? Pas mane analogiškas variantas kaip pas tave prieš tai, tačiau viskas veikia, kažkieno nugasdinimai, kad dedant klimą vietoj paprasto AC nekeičiant kompresoriaus ir dar kažką derinant - bus tik "vėjelis" valdomas knopkytėm... Tai ir įdomu, ar čia galima stipriai užsirauti norint grožio/patogumo.

Dalių kainas daug maž žinau... Bet ar kainavo papildomai tau kokie darbai apart asmeninio laiko?
viską dariau pats su N telefoninių konsultacijų pas poną Shotokan. ačiū jam už patarimus ir geležinę kantrybę :D
dėl kondicionavimo sistemos veikimo pakolkas nieko papasakoti negaliu nes šiuo metu sistema tuščia be freono ir viena fyškė atsakinga už šaldymą dar nėra pajungta.
jokių papildomų darbų nedariau. kainavo tik gilzės laidų sujungimui ir medžiaginės izoliacijos du ritinėliai.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 13, 21:49:39 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci