Citata iš: Andrejka 2010 Sausio 06, 22:16:43 Citata iš: andriuskins 2010 Sausio 06, 20:23:06 neleisk nebuk kvailas :DDAs kaip tik ieskau standarto spiruokliu kelt savaja,nes kabinu dugna ziauriai,pramusti baigiu greiciu deze.. yra sita karterio apsauga,bet kad is jos nieko jau nelike visa sulauzyta Noriu aš dropo, gal tinka spyruoklės nuo mano ant tavo? pasmane lygtais stock nors nėra aukšta.Tiksliai nezinau ar tinka,bet manau kad ne,nes avantas,o gal klystu
Citata iš: andriuskins 2010 Sausio 06, 20:23:06 neleisk nebuk kvailas :DDAs kaip tik ieskau standarto spiruokliu kelt savaja,nes kabinu dugna ziauriai,pramusti baigiu greiciu deze.. yra sita karterio apsauga,bet kad is jos nieko jau nelike visa sulauzyta Noriu aš dropo, gal tinka spyruoklės nuo mano ant tavo? pasmane lygtais stock nors nėra aukšta.
neleisk nebuk kvailas :DDAs kaip tik ieskau standarto spiruokliu kelt savaja,nes kabinu dugna ziauriai,pramusti baigiu greiciu deze.. yra sita karterio apsauga,bet kad is jos nieko jau nelike visa sulauzyta