tai pasakokit kas db mc2 audine turi? offroad jau pardavei ja ar kaip? neprisesk diena prie neto isvis nuo naujienu atsiliksi
eksplotacijos istorija laukiu kol kas nebeistvers kist litu i ja ir dalim paleis.reik velenelio
stuka litu nors ir siandien imk
Citata iš: offroad 2011 Balandžio 01, 08:14:33 stuka litu nors ir siandien imkpuse man tada tik veleno ale branginykai....
po savaites prastovos del nenumatytu aplinkybiu galva ant operacinio stalo. prapusta metalines tarpines 2 ausinimo kanalai 4,5 cilindro. galvos pavirsius mano supratimu labai svarus, baltas kai tik bus daugiau info, bus papildyta
Citata iš: offroad 2011 Balandžio 06, 10:06:05 po savaites prastovos del nenumatytu aplinkybiu galva ant operacinio stalo. prapusta metalines tarpines 2 ausinimo kanalai 4,5 cilindro. galvos pavirsius mano supratimu labai svarus, baltas kai tik bus daugiau info, bus papildyta tai tuo paciu gal ir kolika užsidesi?
egzpertai nustate, kad pries tai buvusi tarpine buvo blogai uzdeta, metalinis apvadas aplink gilze sugadintas mechaniskai. kai bus galimybe idesiu foto
arba patys ja sudirbo arba tiesiog detonacija prapute ja
o prasideda intrigos intrigeles... ;Dtai kas kaltas db a?
dar pasakyk, kad skydeli buvai palikes?