Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: MaRien'o audi  (Skaityta 29885 kartus)

Neprisijungęs wooxeriux

• Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Re: MaRien'o audi "Sugryzimas"
« Atsakymas #225: 2011 Rugpjūčio 16, 23:47:23 »
nu as ir galvojau, kad tu kalbi apie feislifta, bet neziurek i ta fufeli, kad skiriasi dydziai, ziurek i originala :) pas draugo teva 98 metu, o salimais kito namo stovi 2001 iki feislifto, tai tos faros niekuom nesiskiria, lesiai vienodi pas abi :)
reiskiasi i ta 2001m iki feislifta sudetos netokios faros.  Pas mane 2000m ir faros tokios, kaip ta antroji foto
As kalbu apie lempas 97-99 nuo 99 iki 01 eina tokios pat formos lempos pas tave jeigu 00 tai idetos lempos nuo 97-99 tam tikro menesio (aplink lesi eina burbuliukai tokie) o biferi per ~1 idubusios priesrukines.. As tau nufotkinsiu savo ir pamatysi ;) Pas tave su priekiu kazkoks incidentas yra buves,kad viskas keista.
Incidente tu, cia ne apie savo masinas kalbu as juk :D Cia juk ir ne mano tema, sunku suprast man tavo postus kaip kuriuos buvo, nes vienas viena sako, kitas kita sako, dabar jau supratau , ka norejai pasakyti :)
Tu priciom cia nesuprantu? :D tai tu galvoji seip zmogus is vejo keis buferi su priekinem lempom i senesnes? duodu 110% kad buvo kazkas,kad keite lempas.. ir buferi su priesrukinem..