Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Manvio a4 b5 avant  (Skaityta 109089 kartus)

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
Re: Manvio a4 b5 avant
« Atsakymas #600: 2015 Vasario 05, 18:58:20 »
Laikas tau jau ja pas kuniga vezt, kad velnius isvarytu :D

Neprisijungęs Manvis

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #601: 2015 Vasario 05, 19:13:53 »
Parduodat gal kas galinius avanto coilus? PM  ff

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #602: 2015 Vasario 05, 19:29:50 »
Parduodat gal kas galinius avanto coilus? PM  ff
Pabandyk Renciu pakalbinti, jis saviske nurengineja.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #603: 2015 Vasario 05, 19:33:34 »
Is foto panasu, kad is coilu tik pavadinimas ir butu likes. Nepanasu, kad reguliuot dar ejo :D

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #604: 2015 Vasario 05, 19:37:35 »
Na aš tada kai buvau išėmęs, tai nuvaliau su solidoliu sutepiau, pakaitinom, atsisuko viskas gerai, biški pakėlėm pora cm ir važinėjau. Na tada buvo pagyvene, spyruoklė vienoj vietoj pasilaupius, tai va dar pora metų pavažinėjau..

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #605: 2015 Vasario 05, 19:59:44 »
Na aš tada kai buvau išėmęs, tai nuvaliau su solidoliu sutepiau, pakaitinom, atsisuko viskas gerai, biški pakėlėm pora cm ir važinėjau. Na tada buvo pagyvene, spyruoklė vienoj vietoj pasilaupius, tai va dar pora metų pavažinėjau..
Taip atrodo maniskiai biudzetiniai po 2 sezonu eksplotuojant ir ziema, naudojant tik purskala
ant sriegio.

Idomu kaip atrodys po sios ziemos, dar spali paruosiau taip :

Girdejau gandus, kad tas maisas stebuklus daro. Manau verta ir tau butu isbandyt  (H-)

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #606: 2015 Vasario 05, 21:13:41 »
Kur tuos maisus perkate?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #607: 2015 Vasario 05, 22:24:21 »
Aš jei dėsiu sau coilus tai tik tepalu aptepsiu ir fsio nigrolais xujolais. Į šitus maišus skeptiškai žiūriu net jie manau laiko drėgmę ir nėr gerai tai irgi viskam. Bet čia tik mano nuom.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #608: 2015 Vasario 06, 00:39:52 »
dinitrol korotec nupusk pries ziema nereiks tu maisu.vaizdas tai....

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #609: 2015 Vasario 06, 05:24:02 »
Per dopecars foruma radau, 862765964 vilvius. Maisai impregnuoti, nekaupia dregmes, skirtingai nei purvas aplipes sriegi kuris laiko dregme. 

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #610: 2015 Vasario 06, 22:24:39 »
Kada pafotkinsiu kaip aš klientams atiduodu amortikus po restauracijos... aišku jie ralyje naudojami, tai po poros ralių jau apsaugos pakiurę būna, bet ir režimas tų amortikų kitas, tai kaip daily manau laikytų... o sriegių apsaugos tai nepaveikiamos, na nebent mechaniškai.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #611: 2015 Vasario 07, 09:07:46 »
Mano kw coilai išimti iš gal švedo, kad spyruoklės labai surudijusios, coilų sriegiai lediniai :)

Neprisijungęs neuktas

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #612: 2015 Vasario 07, 15:33:54 »
Grazi ketvirke  (y) gaila pirmu foto nerodo :-/

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #613: 2015 Kovo 06, 11:13:49 »
Taigi kuriam laikui audi stovėjo kieme, ieškojau coilu. Pervažiavau Šiauliuose 5 šrotus, tai jie net paprastų amortiku negalėjo pasiūlyt, skelbimuose internete tai kiek mačiau iš audiklubo kažkas molėtuose pardavinėja, dar kaune ir vilniui buvo (nors gal ir jie jau nebeturi, nes taip ir nepaskambinau), aišku ieškojau arčiau Šiaulių. Perskambinau pagal skelbimus į Šiaulius, Telšius, Mažeikius, nieks neturi.. Tada jau galvojau teks lėkti į kokį Kauną, tik užkliuvo akis už Radviliškyje ardomos audi foto, kad jau labai sudropinta pasirodė, paskambinus pasirodo šrotas, paklausiau ar turėtų reguliuojamu ir vuolia, už pusės valandos jau Radviliški buvau. :D
Būklė visai gera, tik spyruoklės labai pasilaupiusios.

Iš sriegio atrodo, kad jie nebuvo sukinėti niekada  :)

Biški pavalius su WD pasirodė ir pavadinimas tai TA technix  (H-)

Tada spyruokles perdažiau per naują, biški coila apvaliau nu ir gavosi rezultatas (j)

Nebėra pagaliau jojimo, žmonės gale sėdintys gal biški komfortą pajus pagaliau  :D :bedantis:

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #614: 2015 Kovo 06, 11:26:37 »
mano koilai nuo nupirkimo nesukineti taip pat. nupirkau, sudejau, susireguliavai ir viskas :)

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #615: 2015 Kovo 06, 12:14:43 »
Tų kitų KW coilu veržlės tai matosi su kaltu atitrankytos buvo, dar patys biški reguliavom irgi panašiai  :A

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #616: 2015 Kovo 06, 15:55:40 »
Nelabai suprantu kur lietuvoj perkant bėdą matot... Belekur kur randi sedi i masina ir leki.. Kur cia lietuvoj atstumai  :think:

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #617: 2015 Kovo 06, 16:01:39 »
Graziai atkelei koilus  (y)
Masina perkant esu ne karta nudeges, kai toli vaziuoji o atvaziaves ne ta pamatai ka isivaizdavai, tai del koilu irgi nezinau ar vazineciau, nebent retas koks variantas arba labai pigus, bet tada reikia labai issiklausinet pardavejo, ar ne uzmusta daikta parduoda :) Pakeliaut po musu grazia Lietuvele visada smagu is kitos puses :)
Geras dalykas tos koilu apsaugos, as susidejes koilus niekaip ju neapsaugojau, tai dabar sukinet nera pats didziausias malonumas :D

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #618: 2015 Kovo 06, 16:27:15 »
as pafotkinsiu kaip atrodo maniskei senieji coilai, ten nieko nesimato nei verzles nei sriegio:D reikes tu maisu ir man:)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #619: 2015 Kovo 06, 16:35:16 »
Graziai atkelei koilus  (y)
Masina perkant esu ne karta nudeges, kai toli vaziuoji o atvaziaves ne ta pamatai ka isivaizdavai, tai del koilu irgi nezinau ar vazineciau, nebent retas koks variantas arba labai pigus, bet tada reikia labai issiklausinet pardavejo, ar ne uzmusta daikta parduoda :) Pakeliaut po musu grazia Lietuvele visada smagu is kitos puses :)
Geras dalykas tos koilu apsaugos, as susidejes koilus niekaip ju neapsaugojau, tai dabar sukinet nera pats didziausias malonumas :D
Siaip gerai sakai. Savuosius uz gera kaina paemiau irgi is kito galo lt :D tada forumietis df (dar karta aciu) pagelbejo kaune siūlų g. Padave restauruot ir neblogus daiktus turiu :D tik ranka nekyla susidet :D

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #620: 2015 Kovo 06, 17:52:03 »
Nelabai suprantu kur lietuvoj perkant bėdą matot... Belekur kur randi sedi i masina ir leki.. Kur cia lietuvoj atstumai
atstumai gal i nedideli bet kai perki masina ar pan. o del coilu tokiu lekt, tai uz kura sumokeciau kaip uz trecia coila. kaip ir sakiau jei ne rdv, tai butu teke vaziuot, bet neprireike

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #621: 2015 Kovo 14, 14:55:44 »
Nupirkau centrinio bloką, ps mane tas kur trys fyškės ir dvi šlangutės, pasijungiau ir dabar taip įdomiai, kad su knopke, kuri yra ant vairuotojo durelių, paspaudus ir atsirakina ir užsirakina viskas gerai, o su pulteliu ant raktų atsirakina, bet nebeužsirakina, lyg neužtektų to traukimo  :think: bet tada galvoju kodėl iš mašinos užsirakina? Bandysiu ieškot, gal kur šlangutė trūkus  :think: Niekam nebuvo panašių nuotykių?  :-]

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #622: 2015 Kovo 14, 17:45:48 »
Nupirkau centrinio bloką, ps mane tas kur trys fyškės ir dvi šlangutės, pasijungiau ir dabar taip įdomiai, kad su knopke, kuri yra ant vairuotojo durelių, paspaudus ir atsirakina ir užsirakina viskas gerai, o su pulteliu ant raktų atsirakina, bet nebeužsirakinaas, lyg neužtektų to traukimo  :think: bet tada galvoju kodėl iš mašinos užsirakina? Bandysiu ieškot, gal kur šlangutė trūkus  :think: Niekam nebuvo panašių nuotykių?  :-]
Pas mane lygiai taspats, bet as kaltinu signalke jog neduodu uzlaikyto impulso, tokio tipo impulsas reikalingas tik atrakinimui.

Neprisijungęs Manvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #623: 2015 Kovo 14, 22:53:02 »
Bet kaip keistai. Jei buna blokas atjungtas jį prijungus, iškart pulteliu galima tik atrakinti, knopkė ant durelių ir atrakina ir užrakina. Jei mašina pastovi ir vėl ruošiuosi kur važiuoti, tai tada su pulteliu neatidarysi, atrakinu dureles, atsirakina tik vairuotojo durelės, motoriukas pradeda burgzti, užkuri mašina po kokios pusės minutės atsirakina jau visos durelės, lyg tik tada sureguotų po to kai atrakinau rakteliu duris. Gali būti manau, kad šlangutė bus kur prakiurus, dėl to nėra vakuumo sistemoj ir dėl to taip ilgai viskas trunka.  :think: Mačiau youtubėj, kad yra sistema kur pajngus pučia dūmus per vamzdelius ir pasimato per kur leidžia, bet mano atveju teks jaučiu ardytis žiūrėt  ff

Neprisijungęs Agidas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #624: 2015 Kovo 15, 00:39:35 »
Klysti, kalta elektronika. Jei vakumas butu nesandarus, neuztektu vakumo uzttaukti knopkes duru, vakumo sukuriamas slegis: Uzrakinimas=atrakinimas..

Sandaruma gali tikrint, nebus vaisingos paieskos. Sandarumo nebuvimas priverstu microcotroleri siurbti uzprogramuota laika, kuris gali buti programoje ir ~10s, bet jei sandaru tai truks pora sekundziu.
Tavo patarejai turbut opel kadett temoka tvarkyt (H-)