Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: LPx autoparkas - barža A6 Q + Coupe  (Skaityta 64102 kartus)

Neprisijungęs LPx

• Įrašai: 355
    • Žiūrėti profilį
Jooo biski per riebiai baubia :) bet cia kaip kam, as jau atsivazinejau su tokiu, kai bimbala turejau :f ir aplamai norint grazu garsa isgauti, daug reikalu yra, neuztenka vien tik galini bakeli bilenkoki uzmesti  (+)

aha, tai ir sakau kad turbūt galvosiu kažką, gal bakelį pakeisti, nes biški per daug man baubia, ir kas durniausia gaunasi, kad baubia ne kai tapkę dugnais spaudi, o būtent ~2000 rpm, kas labai dažnai ir būna mieste važiuojant  :V
Kai turėjau Calibrą, tai ten baubė žymiai labiau bet man nemaišė, matyt jaunesnis buvau  :D

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
na nzn aisku filmuota medziaga neperduoda realaus garso  pas mane pvz tiesioginis ismetimas su galiniu bakeliu Oo) na ir nebaube lb normaliai garsas savo ribose.
Atejo diena kai nutruko bakelis ir liko tik vamzdis arba seneliui pasisuko protas :D bet man tas garsas pradejo lb patikt kai turbina uzputi(ir benzo maziau valgyt pradejo :-])
bet man grazus tavo visai sitas riaumojimas (+)

Neprisijungęs Jau0

• Įrašai: 449
    • Žiūrėti profilį
Jooo biski per riebiai baubia :) bet cia kaip kam, as jau atsivazinejau su tokiu, kai bimbala turejau :f ir aplamai norint grazu garsa isgauti, daug reikalu yra, neuztenka vien tik galini bakeli bilenkoki uzmesti  (+)

aha, tai ir sakau kad turbūt galvosiu kažką, gal bakelį pakeisti, nes biški per daug man baubia, ir kas durniausia gaunasi, kad baubia ne kai tapkę dugnais spaudi, o būtent ~2000 rpm, kas labai dažnai ir būna mieste važiuojant  :V
Kai turėjau Calibrą, tai ten baubė žymiai labiau bet man nemaišė, matyt jaunesnis buvau  :D

pas mane irgi tas pats su baubimu ir apsukom (+)

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
zaraza akumuliatorius ... neatlaikė pastovėti vienos nakties ir dienos :(
Nors iki šiol kurdavosi normaliai, kaip nujausdamas vakar tanką priparkavau atbulomis, nors šiaip visada švartuoju nosimi į priekį.
Iki šiol kiekvienai mašinai tik nusipirkus, prieš pirmą žiemą idėdavau naują akumą, tik su pastarosiomis dvejomis taip nepadariau. Taigi gavosi 50/50, nes abu pardavėjai sakė, kad akumuliatoriai tai geri  :-]
Kaip bebūtų keista, akumas numirė ne pačiu netinkamiausiu metu - normaliai užteko laiko išsikviesti taksą kad prikurtų, ir nubildėti iki akumuliatorių parduotuvės  :D

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Ats: LPx autoparkas - A4 Avant 2.8 30v q
« Atsakymas #179: 2012 Rugpjūčio 22, 15:48:23 »
Pabūsiu archeologu, iškasiu seną garažėlį..
Kažkiek kas buvo dingę per "lost server": aptvarkytas vidus, perklijuotos lubos+statramsčiai, idėtas "Audi Concert", antena, etc.

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #180: 2012 Rugpjūčio 22, 15:51:42 »
Po kapotu atsirado nuliovas daiktas - gaila, kad vienintelis...
Kyla minčių išsikuopti po kapotu ir padaryti švarą tvarką, kaip mačiau pas kelis forumiečius.

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #181: 2012 Rugpjūčio 22, 15:57:06 »
na ir šviežiausias dalykas - taip gavosi kad tankas buvo pakrikštytas  :-(

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #182: 2012 Rugpjūčio 27, 09:52:12 »
Bandžiau papoliruoti rankomis, su "Sonax", tipo skirtas smulkiems įbrėžimams maskuoti, su vašku ir t.t.
Rezultatu likau nusivylęs, kažkiek gal ir padengė tas žaizdas, bet laaabai minimaliai ..
Gal kas iš asmeninės patirties gali pasiūlyti kokį variantą? Turiu omeny gal pavyktų apsieiti be sparno dažymo.

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #183: 2012 Rugpjūčio 27, 10:23:09 »
Tai kad čia jau špakliuot reikia  :think:

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #184: 2012 Rugpjūčio 27, 13:19:36 »
buferis gal dar galima suzaist su skurkem ir poliroliais, jai nebrezta iki grunto sparnas tai jau spaklius ir dazyt

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #185: 2012 Rugpjūčio 27, 16:02:20 »
Jei nepaslaptis,kiek kainavo lubu perklijavimas? :think:

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #186: 2012 Rugpjūčio 27, 16:05:56 »
taip is kur ir kokia medziaga pirkai lubom su kokiais klijais klijavai, jas tiesiai ant to kartono klijavai ar dejai dar koki paminkstinima?  jei ne pats darei tai kiek kainavo,kur darei ?? nes klp tai uz paprasta medziaga perklijavima be liuko saukia 500 , kaip norit taip nesamoninga kaina 500 lt.

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #187: 2012 Rugpjūčio 27, 19:38:23 »
Lubas dariau ne pats, o http://www.autosalonas.com/autosalonai.htm
Lubos + stoikės.
Kainą nusiunčiau PM.

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Kai jau nebeapsikenčiau triukšmo iš tų vietų kur paprastai būna įdėti dinamikai, nusiėmiau priekinių durelių apšyvkę kad pamatyti kas ten daros.
Na ką, ten esamas bardakas labai nenustebino, nes ir taip buvo akivaizdu kad groja kaip iš šiknos.
Kairėj pusėj prijungtas kažkoks 13 cm dinamikas, prisriegtas ant letenėlių ant dvieju medvaržčių, kabo ore, atsiknojęs nuo žiedo. Dešinėj pusėj gi vaizdelis kitoks - 10 cm Roadstaras, prisuktas vienu varžtu, kabo, baladojasi ...  :-( :-] juokas pro ašaras.

Neturėdamas jokių aliuzijų į tikrą gerą garsą, tiesiog įdėjau paprastus Pionieriaus 13 cm komponentus, paprastuose 10cm ->13 cm žieduose, na aišku prisukau sąžiningai kaip ir turi būti. Galiu pasakyti nei kiek negaila tų 200 LTL  ;)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
koks modelis tu pionieriu

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
koks modelis tu pionieriu

Pioneer ts-a131ci

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Po kapotu atsirado nuliovas daiktas ...

Kiek kainavo bakelis?

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
tiksliai neprisiminsiu, lyg tai 70 LTL, Ausegra pakeitė.

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Re: LPx autoparkas - A4 Avant 2.8 30v q
« Atsakymas #193: 2012 Gruodžio 07, 16:31:12 »
ka gi, tankas pasitinka žiemą sutvarkytas, buvo reikalų pakaboje, visos bėdos išgaudytos, padarytas suvedimas, taip sakant malonumams pasiruošęs :)
Prie to pačio pagaliau buvo pakeisti ir abu šoninių veidrodėlių stikliukai, tai dabar nebeliko "apmusyjusio" vaizdo kaip per surūdyjusį voratinklį :)
Gaila tiktai, kad vairuotojo veidrodėlis "priartinantis", tai kažkaip akiai neįprasta ..

Neprisijungęs Vaidasa6

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #194: 2012 Gruodžio 07, 17:52:05 »
Su tais veidrodeliu keitimais taip buna,reikia arba orginiala arba deveta,nes kai jie rodo labai pritraukta vaizda irgi jokio malonumo :)

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #195: 2012 Gruodžio 31, 10:21:49 »
Pradėjo "sifoninti" duslintuvo sujungimai (jaučiu buvau atrėmęs bakelį į bordiūrą parkuodamas atbulomis), nuvariau į servisą, jie pasiūlė pakeisti abi movas, su kuo sutikau nesiginčydamas. Pakeitė. Po poros dienų grižau pas juos su ta pačia bėda, vis tiek sifonina. Patepė papildomai hermetiko. Kitą dieną vis tiek girdžiu kaip "bezda" iš po mašinos. Nuvarau ten pat, siūlo suvirinti. Pasiginčyjau, kad mano galva gamintojas movas tam ir sugalvojo, kad nevirinti sujungimo, jeigu atsiremtų bakelis ar pan. Servise vis tiek įtikinėja kad "suvirinsim ir pamirši, o šiaip nauja mova ant seno duslintuvo gerai nelaikys".
Gal buvo kam nors taip su movos keitimu, ką darėte, hermetizavot/virinot/nevirinot?

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #196: 2013 Balandžio 04, 13:47:40 »
Nuvalysiu dulkes nuo garažėlio ...
Pakeisti tepalai, filtrai (ačiū Bratkai)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 04, 13:49:15 sukūrė LPx »

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #197: 2013 Balandžio 04, 14:17:15 »
dar parasyk,kad kura pylei  ;)

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #198: 2013 Birželio 11, 23:06:01 »
zaraza oro srauto matuoklė parėjo ...
Dar bandžiau pravalyti su purškalu karbiuratoriams, daug brudo aišku išsivalė, bet rezultatas netenkina  (-)
Motoras pagyvėjo juntamai, o bet tačiau nepasiekia bent jau to ką prisimenu kaip valino ...
Matuoklės gamybos metai 1998, tai gal ir naivu buvo tikėtis atgaivinti ..

.
.
Po valymo:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 11, 23:14:17 sukūrė LPx »

Neprisijungęs LPx

• Žiūrėti profilį
Pakeičiau oro srauto matuoklę, pastačiau naują (VDO).
Atgijo atgijo tankas, sugryžo išsibarsčiusios kumelės  (+)
Nors vis tiek norisi daugiau kumelių, daugiau Nm, daugiau cilindrų ...