Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Liudžmario auto garažas A4 1,9TDI  (Skaityta 64147 kartus)

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Atrodo nenulestos akmenuku, islaikytas pasiesei. Ar gal poliravai?  :V

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
arba DEPO/TYC  :-)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
cia TYC sudejau naujas, net nebandziau ieskot orginaliu normaliu uz padoria kaina, o be to tai man jos niekuo neblogesnes uz tas orginalias :) sviecia lb gerai,atrodo lygiai taipat,nereik nei poliruot nei dar kazka daryt, idedi naujas svarias ir ramu :)

Neprisijungęs vova

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
fiskes is kur gauni?

Neprisijungęs Manvis

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
fiskes is kur gauni?
Iš šroto nusipjauni nuo anglo kokio ar nebūtinai (+)

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
kiek uztruko laiko isidet faras?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
faras idet uztruko jei neskaiciuojant to kad perdarinejau jog sviestu kaip priklauso ilgos kartu su trumpom tai kokios pusantros valandos :) (aisku uztelpiojimui pjautu vietu naudojau dazus kur lb greit dziusta)
O fyskiu tai srotuose ir kur ardo masinas yra :) tik tenka jas persidarinet truputi kad trumpom ir ilgom bei minusui butu stori laidai o ne tie kaip siuliukas..

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
gal smulkiau galima kaip ten padaryt kad kartu ir trumpos ir ilgos sviestu?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
esu rases as temoj apie tai ir romas rases kaip dare ant coupe lyg.. bet pakartosiu kad reikia isiardyti plasmases kad prieit iki sviesu jungikliu fyskes tada paimt stora geltona laida istraukt is fyskes ir perkelt ji toj pacioj pusej i apatine vieta. kad laida isimti reikia violetine plasmase patraukti link galo tada isitraukialaidai,perkelus jiispausti atgal.

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
reles nedejei kaip supratau ? nepasvils rankenele ?

Neprisijungęs resso

• Įrašai: 100
    • Žiūrėti profilį
Va taip va buna...

Čia kaip matau rankinio mechanizmas? užstrigdavo? tik išvalei ar pilnai restauravo? kokios kainos darbų?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
reles nedejei kaip supratau ? nepasvils rankenele ?
kaip jos gali pasvilt jei orginaliai su bosch lempom eina tos pacios rankeneles tik kitoj vietoj laidas ikistas butent taip kaip dabar as padariau? :) reles det tai bereikalingo darbo nemazai ir papildomu laidu kuriuos po to slept kazkur reikia :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Čia kaip matau rankinio mechanizmas? užstrigdavo? tik išvalei ar pilnai restauravo? kokios kainos darbų?

niekas man nestrigdavo rankinis veike idealiai,taciau leido skysti per tas vietas (nors rankinio strigimas butent del situ vietu ir atsiranda) darbu kainu ivertinti negaliu nes viska dariau ir dazniausiai darausi pats. as greitai negavau aseles (nes pats tik viena gera turejau is blogo b4 suporto) tai pirkau kitus naujesnius aluminius suportus, slangutes vamzdukus kaladeles stuceriukus ir pasikeiciau (pries tai juose pakeites visas gumutes),nors siaip galima buvo restauruoti sitas aseles bet tekintoju nelabai pazystu tai neuzsiemiau tuo.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
cia taip isimta asele atrodo

o cia jau surinkta viskas taciau gera asele ideta :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
oba...

būna atskirai pirkti šių?
http://i704.photobucket.com/albums/ww50/liudzmaris/P9290002_zpsc3975bbc.jpg
ar tą pačią nuglotninai?

O kitas klausimas, kaip žmoniškai išardyti ir surinkti, turiu išsižiojusį mechanizmą, su pabėgusiu šratuku :)

Neprisijungęs Laurynas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Kiek lempos kainavo jei nepaslaptis? Naujas ar devetas emei? : )

Neprisijungęs vova

• Žiūrėti profilį
Kiek lempos kainavo jei nepaslaptis? Naujas ar devetas emei? : )
Rase zmogus, kad naujas pirko.o cia atsakymas i tavo klausima http://eshop.akste.lt/pagrindine/19994-audi-a4--299--priek---kp-h7h7elektrregul.html

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
T
oba...

būna atskirai pirkti šių?
http://i704.photobucket.com/albums/ww50/liudzmaris/P9290002_zpsc3975bbc.jpg
ar tą pačią nuglotninai?

O kitas klausimas, kaip žmoniškai išardyti ir surinkti, turiu išsižiojusį mechanizmą, su pabėgusiu šratuku :)

a pati tai besansu jau buvo nuglotninti, as turejau nuo b4 suporta ten biski kitaip jis veikia bet pati asele lygiai tokia pati,tai ta asele paemiau nuo jo ji buvo ideali, o siaip ten toki atsilenkia krastai ir issiardo viskas tada sudedi viska suspaudi tvarkingai ir uzkali graziai tuos krastus ir viskas :) lb paprasta ten. o aseliu nauju vieni sako kad buna kiti sako kad nebuna,as ju ieskojau tai neradau niekur, yra tu aseliu bet kitokiem suportam ten sitiem netinka, bet radau viena skyle kur uzsake jie buvo pagaminti tu aseliu tik sake nezino ar jos gausis, o kai nusipirkau suportus kitus taip ir nesikreipiau del tu aseliu :) galima ja apvirinti aptekinti naujas ivires zalvario idet ir ok butu, bet nebandziau klaust ar apsiimtu tekintojas tai padaryt :) uz lempas 300lt mokejau naujos.

• Žiūrėti profilį
bet ten nesveikai standi spyruoklė... net neįsivaizduoju kaip atgal reiktų suspausti :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
labai paprastai,  tam yra spaustuvai :) tik zinoma kad ja suspausti reikia atitinkamo ilgio ir diametro vamzdelio uzsidet :) tada i vietas sustatai viska ir spaudi po truputi, kai susispaudzia uzlenki tuos kampucius ir galiausiai bent as dar mazu plaktuku juos pakaliau kad tikrai gerai laikytu :)

• Žiūrėti profilį
o šatriukus kaip į vietą pastatei? ar turėjei vertikalaus spaudimo spaustuvus? :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
horintaliuose spaudziau :) jie ten savo vietas turi ir niekur nepabega,kol isidedi i spaustuva ranka prilaikai kad nepabegtu ten viskas :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
priek. numeris gerai prisabacintas :D

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Jo jo cia numeriau tai prisukti kaip priklauso :D sakiau kniedysiu nrml,ale skyles liks tada..

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
Nu va vakar is forumiecio paemiau skardas, is kito forumiecio padangas o snd jau oplia ir uzdeta viskas :) padangos mischelin alpin a3 :)