Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Laimisirko A4 1.9tdi quattro  (Skaityta 456727 kartus)

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Re: Laimisirko A4 B6 quattro
« Atsakymas #975: 2014 Spalio 16, 00:40:38 »
O nafiga tu zenonų haluose?

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #976: 2014 Spalio 16, 01:49:03 »
O nafiga tu zenonų haluose?
"Isaugo" is zenonu reflektorinese.

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #977: 2014 Spalio 16, 01:50:11 »
"Isaugo" is zenonu reflektorinese.
:]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #978: 2014 Spalio 16, 08:52:05 »
Nežinau, metus atvažinėjau su padarytais drl ant halų b6, tai niekas niekur neištirpo, o plius dar halogeninės lempos daugiau kaitros duoda, nei xenon. Siūlyčiau normalias susidėti ir nebebus vargo

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #979: 2014 Spalio 16, 18:16:58 »
Truputi eksperimentuoju :bedantis:

upload a picture

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #980: 2014 Spalio 16, 19:26:29 »
kam draskai ta bamperi geriau orginalu virsu nusipirkt su purkstukais...neturi parduot tu zaliu plasmasiuku halam prisukt?

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #981: 2014 Spalio 16, 19:50:13 »
kam draskai ta bamperi geriau orginalu virsu nusipirkt su purkstukais...neturi parduot tu zaliu plasmasiuku halam prisukt?
draskau ir tvarkau tuo paciu, buvo deformuotas jis toje vietoje, tai sudesiu ir apiplovima, gal kada pravers, tai du zuikius vienu suviu nusausiu, plastmasiuku turiu, bet visi man bus reikalingi kartu su buferiu eis

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #982: 2014 Spalio 16, 19:55:54 »
o buvo taip, aisku foto neperteikia visu subangavimu kurie buvo :-) kaitinant nebeatsistato taip kaip turetu but, tai butu reikeje melejona spakliaus...

upload gambar

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #983: 2014 Spalio 16, 20:20:33 »
buciau dejes apacia ant seno buferio ir viskas butu nors tvarkingai buve cia kita buferi ispjovei ir ilitavai?

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #984: 2014 Spalio 16, 20:24:10 »
o buvo taip, aisku foto neperteikia visu subangavimu kurie buvo :-) kaitinant nebeatsistato taip kaip turetu but, tai butu reikeje melejona spakliaus...

upload gambar

Na as nebuciau tokiom avantiurom uzsiemes ,o spakliaus ir dabar klius pakankamai ,atsiremsi kur ir spakliuoji dazai vel lengviau butu buve apacia s-line prie tavo senojo buferio pridet .

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #985: 2014 Spalio 16, 20:33:23 »
o kodel nepachalturint kai nieko nekainuoja, darausi pats, buferio tvirtumas del to nesumazes, nes sukabinsiu ne ant juoko, o ant seno buferio visada spesiu uzdet, bet nenorejau dvieju gadint be reikalo  (y) :V

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #986: 2014 Spalio 16, 20:43:11 »
O esat dare kad kalbat? pabandytumet det ant standartinio virsaus, pamatytumet kiek darbo perdaryt ir padaryti gerai. o ne ant snargliu, cia teisingai viska daro tik aisku del apiplovimo tai buciau nedejas ir as.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #987: 2014 Spalio 16, 20:48:29 »
O esat dare kad kalbat? pabandytumet det ant standartinio virsaus, pamatytumet kiek darbo perdaryt ir padaryti gerai. o ne ant snargliu, cia teisingai viska daro tik aisku del apiplovimo tai buciau nedejas ir as.

Pats nedariau bet ne vienam uzsienio forume maciau kaip pasidare ir tikrai maziau darbo negu dabar ir be spakliaus . Na bet jei visai nera kuo uzsiimt gali chalturint ne vienas buferis man yra dazant pasikabinus ant stovo itrukes arba uzdedant ant masinos .sau tikrai nedaryciau tokio dalyko ant pardavimo nors ir visa buferi isspakliuociau :D

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #988: 2014 Spalio 16, 21:05:14 »
nebus cia tonom to spakliaus, beto jei teisingom medziagom padaryta, kol nebus avarijos, niekas niekur netrukines, o jei ir sutruks per ziema, bus negaila kazkaip, ne karve kitas kainuoja, o del apiplovimo, tai seniai as jo norejau, nezinau kodel, bet man visai kitaip buferis su juo ziurisi  :bedantis: tai jei materialo yra, kodel nepamegint. beto visada mintyje turejau projekteli xenon, ar bi-xenon, tai bus toks zingsnis i prieki jau  :V

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #989: 2014 Spalio 16, 21:05:41 »
duok man padarysiu is paprasto virsaus s-line apacia uzmesiu ir neprisikabinsi groteliu niekas nepavoks reikia feno,pjukliuko,switrinio ir 2 varsteliu ileidziamu ir groteles isistato graziai 2h darbas aisku ne kreivarankiam daryt

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #990: 2014 Spalio 16, 21:08:21 »
laimi pas gata pasidomek wirsus yra su apiplowimu purkstukai pas mane gal atiduos pigiai padesiu perdaryt i s-line netgi ta rema galima uzdet ant ne sline buferio :-)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #991: 2014 Spalio 16, 21:14:01 »
nebus cia tonom to spakliaus, beto jei teisingom medziagom padaryta, kol nebus avarijos, niekas niekur netrukines, o jei ir sutruks per ziema, bus negaila kazkaip, ne karve kitas kainuoja, o del apiplovimo, tai seniai as jo norejau, nezinau kodel, bet man visai kitaip buferis su juo ziurisi  :bedantis: tai jei materialo yra, kodel nepamegint. beto visada mintyje turejau projekteli xenon, ar bi-xenon, tai bus toks zingsnis i prieki jau  :V

(y) tik kai ieskosi lempu tai ieskok dvieju komplektu :D

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #992: 2014 Spalio 16, 21:17:43 »
kaip jus nesuprantat, mano sitas buferis jau yra padarytas, cia ne originalus s-line, tik cia yra su oem apacia spec. perdarymui i s-line, tai sitas buferis jau padarytas is paprasto, tai kam man dar supjaustyt ir kita, kad tureciau tada pasidejes viena licna supjaustyta buferi?  :goodboy: o man pagalbos nereikia, gi pats moku uzmest ta apacia, bet kaip sakiau, man patinka sunkesnis kelias  (8-) o del apiplovimo purkstuku nesupratau, jie pas tave ar pas gataz?

Va taip pas mane padaryta: viskas susideda kaip oem, bet visa tai sudeta ant paprasto buferio, tos juodos apacios kodas irgi gamyklinis (y)

« Paskutinį kartą keitė: 2014 Spalio 16, 21:37:33 sukūrė laimisirko »

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #993: 2014 Spalio 16, 21:20:16 »
(y) tik kai ieskosi lempu tai ieskok dvieju komplektu :D
kodel? ar tau viena? :bedantis: seip atradau, kad kazkada buvo bixenon zibintai su blokeliais ir lemputem uz 200lt pardavime :-( dar buvo tusti uz 300lt bet susipirkt vidurius jau per brangiai iseina...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #994: 2014 Spalio 16, 21:34:33 »
kodel? ar tau viena? :bedantis: seip atradau, kad kazkada buvo bixenon zibintai su blokeliais ir lemputem uz 200lt pardavime :-( dar buvo tusti uz 300lt bet susipirkt vidurius jau per brangiai iseina...

Jo man viena :D  pas mane dabar depo ir china  xenon bet siaip viskas gerai patenkintas ir sviecia gerai bet prie progos pakeisciau i oem :) gerai kad apiplovimas pas mane veikiantis ir self leveling'as.

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #995: 2014 Spalio 16, 21:47:45 »
pas gata tik buferis...yra autogide purkstukais su wiskuo 150lt :-)

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #996: 2014 Spalio 17, 00:44:39 »
duok man padarysiu is paprasto virsaus s-line apacia uzmesiu ir neprisikabinsi groteliu niekas nepavoks reikia feno,pjukliuko,switrinio ir 2 varsteliu ileidziamu ir groteles isistato graziai 2h darbas aisku ne kreivarankiam daryt
Kam fenas? Kam svitras ? Kam varzteliai? Jai darai normaliai ir ne ant snargliu kaip sakai tai reikia tik mazu kniedziu ir donorinio bamperio. Per dvi valandas padaryt gali kaip ten visur forumuos ant snargliu. ispjaustai isdoroji ant samariezu sumeti ir viskas. Kad buciau niekada nedares nekalbeciau bet kai dariau ir ne karta tai negaliu tylet. Be to kai ispjaustai apacia, per kuria vieta ir kaip uzkabini lupa? kaip variklio apsauga? viskas tinka? Nes jai tai darei turetum zinot kad vidurys bamperio gaunasi visai be atramos, antra bamperio apacia gaunasi kad laikosti tik ant soniniu fiksatoriu. vidurys bamperio gaunasi praktiskai niekur neuzfiksuojamas nes ausys netina ne tosie vietose.

Laimi dar galima norint daryti taip, apatine dali nukniedyti ir perdet ant paprasto bamperio, bet halogenu vietas vistiek speju tektu pjaustyti. Tavo idetoj foto ir pavaizduotoa kad dedama kita apacia kad laikytusi tvirtai lupa kad ji uzsifiksuotu.

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #997: 2014 Spalio 17, 00:51:56 »
laikosi ir vidurys wiskas pas mane ir apsauga uzdeta...gaila foto nepadariau pradejau daryt poto galwojau kaip geriau padaryt pora dienu tai ismasciau ir dazant nusiima apacia ir uzsideda tvirta...cia per foruma nepaaiskinsiu reik giwai pamatyt ;)

Neprisijungęs laimisirko

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #998: 2014 Spalio 17, 19:34:15 »
Haters gonne hate  :bedantis:

image hosting over 10mb

cia tik progresas, pirmas spakliaus uztepimas  ff

image hosting no account

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį