.. Nes vis tiek tau iš V8 tereik kėbulo...
kitaip tariant išgaidink palangę ir durų apdailas debiliškais podiūmais
o kas liepe palange gaidint ? prieky akustikos uztenka
Citata iš: BLAMM0 2011 Spalio 25, 22:05:00 o kas liepe palange gaidint ? prieky akustikos uztenka norint kat kaltu i klyna ,butina i palange prisideti beleko
Citata iš: audzius 2011 Spalio 25, 21:55:38 kitaip tariant išgaidink palangę ir durų apdailas debiliškais podiūmais tiesiai i desimtuka 0 respekto bus jei nebus podiumu kurie kuo labiau drakonina palange
man visai nieko vizija, tik bus darbo igyvendinant pirma foto tik dropas, o antroj dar su zemom padangom (v)
Citata iš: L0MK3 2011 Sausio 24, 18:31:21 man visai nieko vizija, tik bus darbo igyvendinant pirma foto tik dropas, o antroj dar su zemom padangom (v)antroj nuotraukoj su dropu geru ir zemom padangom-tik sitap.kai pamaciau ta audines nuotrauka,tai daugiau nebenoriu kitos masinos,tik v8.pries tai visai audines man buvo neidomios,isskyrus oldscoola.bet geriau nedropink-nes bus tokia pat kaip mano kurios dar tik ieskau deja.viskas taviskeje perfect-ir stancas,ir ratu dydis.tik idomu man kas prieky po buferiu do lupa tokia,gam zemai stovi,noreciau ir as tokios.
...melziamasis...
Biški ne į temą aš, bet smalsu. Galit man paaiškint, koks tikslas lietuviškam forume, rašant lietuviškai įterpt angliškų žodžių? Kiečiau čia ar kaip? Lietuviški atitikmenys juk yra
Citata iš: vabalaz 2011 Lapkričio 02, 01:31:48 Biški ne į temą aš, bet smalsu. Galit man paaiškint, koks tikslas lietuviškam forume, rašant lietuviškai įterpt angliškų žodžių? Kiečiau čia ar kaip? Lietuviški atitikmenys juk yra maždaug toks pats, kaip susigalvotą pseudonimą "vabalas" pasidaryti "vabalaz"