Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 582692 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3625: 2015 Sausio 13, 22:41:14 »
bet jei originalu iseina rast tik apverktinos bukles, tada be didesniu vargu pasidarai pagal norus, juk kaip supratau visiskai juoda spalva salone naikini, o gamykliskai ar buvo taip? :think:
Darkart paziurejau i salono foto, tai visko juodo panaikint neimanoma, tiksliau bus nebegrazu :D
Na žinoma žinoma :)

Visiškai juodos spalvos nepanaikinsiu, bet kai kurios detalės pvz V8-oj buvo pagal salono spalvą, tai ką pavyko rast, tą pavyko. Yra dar keletas detalių, kurios silkėse visada būdavo juodos ir jas nudažęs pagal salono spalvą jaučiu, kad žengiau žingsnį prieš dizainerius iš tų metų, nes žymiai gražiau atrodo ir nesuprantu kodėl padarė jas TIK juodas. Veidrodėlis va dar pagal salono spalvą, o silkėse jų kitokių ir nebuvo apart juodų :)

Labiausiai turbūt džiaugiuosi pritaikytais V8 rėmais, nes visiškai kitą vaizdą priduoda  (o)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3626: 2015 Sausio 13, 22:44:20 »
Donoras fwd? Ar tinka kilimas nuo fwd i quattro kebula?

Taip, donoras FWD ir nesuprantu kas paskleidė tą gandą, kad tie kilimai skiriasi. Gal zylarankių skiriasi, nežinau, bet mano dabartinis kilimas yra FWD ir tinka idealiai, todėl šitas taip pat tiks be jokių problemų ;) Tas tunelis yra toks pats, nes ant jo dedasi centrinė konsolė, kuri lygiai taip pat stovi tiek quattro, tiek FWD.

Nu žodžiu tiks :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3627: 2015 Sausio 13, 22:46:19 »
nzn kaip c3, bet  b3 tai nuemus tas apdailas visas sonines, pvz dirzu, tai jos pakrenta siek tiek, tai laidamanau laisvai pakistum. nes lubos klijuojasi tik per viduri, sonai nesiklijuoja. CIA B3 taip ;)

Hmm, nu pažiūrėsim, gal išeis ten užtenkamai palenkt, kad pravest, bet nesinori pagadint netyčia  :V Nu anyway, čia jau kažkada vėliau, dar ne laikas, dabar yra kitų darbų kuriuos reikia pasidaryt iki kol pradėsiu saloną rinkt :)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3628: 2015 Sausio 14, 00:45:08 »
nzn kaip c3, bet  b3 tai nuemus tas apdailas visas sonines, pvz dirzu, tai jos pakrenta siek tiek, tai laidamanau laisvai pakistum. nes lubos klijuojasi tik per viduri, sonai nesiklijuoja. CIA B3 taip ;)
jis prasiveda stogo ertmeje, nuo vienos rankenos skyles iki kitos.
o siaip tai negaliu nepacituot
Galetum kibt i varikli, kazka rimciau daryt,o ne zaist su ratais.. Peace
tik siuo atveju ratai kai ka kita atstoja :-);)

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3629: 2015 Sausio 14, 11:07:06 »
Bijau sumeluot, bet lyg audziaus skelbime kai pardavinejo sedanu kilimus, buvo pabreziama kurie kilimai quattro kurie ne. Jei susidesi be problemu gal ir man tada reiks paieskot fwd kilimo.

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3630: 2015 Sausio 14, 13:17:34 »
Bijau sumeluot, bet lyg audziaus skelbime kai pardavinejo sedanu kilimus, buvo pabreziama kurie kilimai quattro kurie ne. Jei susidesi be problemu gal ir man tada reiks paieskot fwd kilimo.
Susides. Kazkurioj temoj buvo jau isdiskutuota apie tai, netinka tik nuo kazkuriu metu automato, visi kiti tinka :) quattro tunelis aukstesnis, o fwd zemesnis, bet pas fwd nuemes kilima randi paaukstinima toki kaip is polistirolo kieta, tas ir kompensuoja ta auksti ir kilimai gaunasi tinkami tiek quattro tiek fwd :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3631: 2015 Sausio 14, 13:46:27 »
į zylą skiriasi berods plasmasė prie gazo, edgaras geriau galėtų paaiškint kas būtent netinka, nes keitėsi ne vieną  ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3632: 2015 Sausio 15, 00:24:20 »
Susides. Kazkurioj temoj buvo jau isdiskutuota apie tai, netinka tik nuo kazkuriu metu automato, visi kiti tinka :) quattro tunelis aukstesnis, o fwd zemesnis, bet pas fwd nuemes kilima randi paaukstinima toki kaip is polistirolo kieta, tas ir kompensuoja ta auksti ir kilimai gaunasi tinkami tiek quattro tiek fwd :)
Tas paaukštinimas toks žalias supresuotas kažkoks tai? Kad buvo lyg toks pats tiek pas mane, tiek pas FWD kiek ardžiau 8:8 Bet bijau sumeluot :V

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3633: 2015 Sausio 15, 11:36:44 »
Nepamenu, per migla man tas reikalas... to tunelio aukscio skirtumas nera toks baisinis, faktas tiek kad tas aukstis skiriasi quattro ir fwd :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3634: 2015 Sausio 15, 21:39:38 »
Nu vienaip ar kitaip - kilimas toks pats ir tinka  :)

Tiesa, kas gal turit idėjų kur dabar tokiu metu būtų galima jį gerai nuvežt išvalyt? Pats taip neišvalysiu turbūt, o ir ne vasara dabar, tame ir bėda.

Švaros broliams skambinau , tai kaip ir išvalytų gerai, bet sakė neturi kur išdžiovint  (H-)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3635: 2015 Sausio 15, 21:58:17 »
Išplauna, nuvarvina, o pats į maišą kokį ir balkone pasikabini ar pasidėdi keliom dienom kai pliusas, o tada šalia radiatoriaus ar kokį vėjelį pastatai.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3636: 2015 Sausio 16, 21:16:45 »
Išplauna, nuvarvina, o pats į maišą kokį ir balkone pasikabini ar pasidėdi keliom dienom kai pliusas, o tada šalia radiatoriaus ar kokį vėjelį pastatai.
Lengva pasakyt, bet kai reikia padaryt, tai netaip tada lengva pasidaro ff
Daug niuansų su parsinešimu namo (H-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3637: 2015 Sausio 16, 21:37:38 »

Nežinau tokio modelio kilimas kokio storio, bet jeigu iš apačios dar porolono (kaip guma)garso izoliacija, tai šlapia panešti dviese bus ką :D
Šiaip kercheris pats geriausias dalykas, nereikia net jokios chemijos, tik pakabinta plauti ir džiovinti.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3638: 2015 Sausio 16, 21:51:20 »
Gi nedega tau dabar jei nedesi. Palauki vasaros ir išsiplausi. Aš savo bagažinės kilimus tai nuvarau su keršeriu, ant viršaus daug chemijos kur variklius plauna ir vel gerai nuskalauji su kerseriu, fsio. It naujas būna :) tiesa aš ant grindų padėjęs tai darau, paskui pakabinu kur, tiesiog su kibiru nupilu, kad nieks prikibę nebūtų.
P.s. džiūna ilgai tikrai, tai salono kilimas džiūs išvis ilgai :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3639: 2015 Sausio 17, 00:27:37 »
Karoli, o kas tau sakė, kad nedėsiu? :) Būtent ir noriu "naują" dabar susidėt, kol yra proga :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3640: 2015 Sausio 18, 20:41:38 »
Ieškau paprastos avantinės (ryža-raudona) blendos, kad ir sulūžusiu viduriu,svarbu būtų tos dalys sveikos kur atbulinis ir priešrūkiniai, bei gražių avantinių kampų (irgi ryža-raudona)  (H-)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3641: 2015 Sausio 18, 21:04:16 »
galiu tavo ryzus galinius kampus atgal parduot, taip as ju ir nepanaudojau  :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3642: 2015 Sausio 18, 21:19:02 »
galiu tavo ryzus galinius kampus atgal parduot, taip as ju ir nepanaudojau  :-]
Kaip ten jų būklė? Dievaži nepamenu :D Blogų turbūt nepardaviau, tai gal ir nieko mintis, sakyk kainą  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 18, 21:24:52 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3643: 2015 Sausio 18, 21:26:31 »
Susitikom prie Voiznio namu ir nupirkau uz 30lt, o tai buvo atgal kokie 4 metai :-]  yra foto, nepoliruoti, bet be defektu, reikalui esant galiu papoliruot, blizges kaip nauji ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3644: 2015 Sausio 18, 21:29:17 »
aha, atpažįstu, mano  (+) :D Nepoliruok, nes man dar blendą reikia susitvarkyt, tai paskui viską kartu nusipoliruosiu  ;)
Antradienį Kaune būsiu, tinkamės?  :D

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3645: 2015 Sausio 18, 21:36:14 »
susitikt tai iseitu, bet kad tie kampai Panevezy, ir tik savaitgali ateinanti as is namu juos pasiimt galeciau ;)  nu dar jei skubu galiu paprasyt kad treciadieni idetu man juos i Kauna, bet tik esant butinybei, nes tektu zmogu siust namie garaze ieskot ju :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3646: 2015 Sausio 18, 22:01:07 »
susitikt tai iseitu, bet kad tie kampai Panevezy, ir tik savaitgali ateinanti as is namu juos pasiimt galeciau ;)  nu dar jei skubu galiu paprasyt kad treciadieni idetu man juos i Kauna, bet tik esant butinybei, nes tektu zmogu siust namie garaze ieskot ju :-]
Nu tai neskubinam reikalų, tada kampų nebeieškosiu, savo atpirksiu atgal jeigu neapgadinai per tuos metus :D :D Kai pasiimsi parašyk man, susitarsim kada ir kur atiduosi atgal :D Parašyk man savo numerį į PM (h)

Tikiuosi oranžinės dalies atspalvis tiks blendai, o tai anie vieni geltonesni būna, kiti raudonesni, nesuprasi čia nuo amžiaus ar ko  :)

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3647: 2015 Sausio 18, 22:45:41 »
Ok, parasysiu nr i pm. Sitie origialus, tai atspalvis neturetu skirtis :think:

Neprisijungęs AlgimantasTQ

• Įrašai: 629
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3648: 2015 Sausio 19, 20:05:53 »
Mačiau kalbėjot ten apie mašinų spalvas su travertin salonu. Man asmeniškai gražiausia tai mėlyna + travertin (aa) (šiuo metu fotto daugiau neturiu)

Prie Edgaro zylo toks salonas žiauriai tiktų :) įdomu kaip žiūrėtųsi prie kokios ly5z, ar juodos spalvos.. ff

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3649: 2015 Sausio 19, 21:25:10 »
A va man kaip tik šita spalva nelabai  :V