Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 593452 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3475: 2014 Lapkričio 07, 02:09:01 »
Pas mane audi 100 ku vatklis
jei rasi, gali įmesti į zylą man su lubom, atkeliaus į Kauną greit, atsiskaitysite kaip nors :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3476: 2014 Lapkričio 07, 09:45:59 »
jei rasi, gali įmesti į zylą man su lubom, atkeliaus į Kauną greit, atsiskaitysite kaip nors :)
savaitgali reiks pasiknist

tiesa jei ten nera vakumo, tai et ir gumine tarpine po dangteliu apsivafliuoja gan greit ir siaip visi salnikai
ant dangtelio kur jungiasi storesne šlanga vidinėje dangtelio pusėje yra, kažkas tokio kaip tinklelis tai jis nuo tepalu gana smarkei būna užsikišęs ir prikerpėjas tepaline koše, bent jau pas mano bulka dvilitrine buvo tai ten su bele kuo ploviau mirgiau su benzu kol kažkiek atmirko, jei jis toks yra ir pas tave tai jei užsiskišęs tai per jį ir tas vakumas normalus nebus
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Lapkričio 07, 09:50:53 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3477: 2014 Lapkričio 07, 09:47:48 »
kadangi as dejau 2,3 galva, tai liko 2,2 dangtelis su pajungimu alsuoklio, visas buvo nusveistas iki metalo ir nudazytas hamerite dazais, kazkaip nebuvau suziurejes, kad jie skiriasi pries dazant  :-]  jei reik galiu paieskot garaze ;)
Kaip suprantu turi nudazyta man tinkama dangteli? :))

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3478: 2014 Lapkričio 07, 11:31:12 »
nu taip, o del to uzsikisimo reik ziuret, ne si, bet kita savaitgali vaziuosiu namo, tai paieskosiu.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3479: 2014 Lapkričio 07, 13:04:58 »
Su kitu moduliu apsukos laikosi sukile taip pat. Atsukus tepalo kamsti 0 reakcijos.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3480: 2014 Lapkričio 07, 13:26:19 »
teks ieskot sandarumo, siaip paprasta vakumo slangele kainuoja nedaug, va ten prie dangtelio yra visokiu alsuoklio mandresniu sakotu slangu, tas jau reik srotuose rast, dar purkstuku gumytes reiketu pasikeist, tos daznai irgi jau buna medinemis patapusios.

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3481: 2014 Lapkričio 07, 16:58:21 »
o tai eteris nepadetu parodyti kur nesandarumas, ties purkstukais papurkst ir bus aisku, ten prie krabo, prie LEV, man dujinikas labai greitai pasake ,kur ieskoti bedu, eteri pradejo purkti ir iskart apsukos sukilo.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3482: 2014 Lapkričio 07, 17:00:14 »
o tai eteris nepadetu parodyti kur nesandarumas, ties purkstukais papurkst ir bus aisku, ten prie krabo, prie LEV, man dujinikas labai greitai pasake ,kur ieskoti bedu, eteri pradejo purkti ir iskart apsukos sukilo.

Pats geriausias variantas, ieškant nesandarumų (y)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3483: 2014 Lapkričio 08, 01:13:39 »
planuoju sau gamintis boost leak testerį. jei spėsiu iki švenčių galėsim prapūsti

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3484: 2014 Lapkričio 08, 22:22:09 »
Apsukos sutvarkytos  :G

Įtarimų sukėlė, kad atjungus tą "ale TPS" niekas nepasikeisdavo, kas, jeigu tas daiktas geras, yra keista. Tai žodžiu finale buvo laidas vienoj vietoj per litavimą nutrūkęs. Taigi su apsukom jau gerai (y)
Dėl traukos. Sakė nusipirkt įpurškimo sistemos valiklio kokio ir pavažinėt ant benzo, kad gerai pravalyt. Ką pakomentuotumėt į tai?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3485: 2014 Lapkričio 08, 22:23:45 »
Va bank, jei neuzkis visai.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3486: 2014 Lapkričio 09, 10:04:08 »
o pats benzas kaip valiklis netinka :)

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3487: 2014 Lapkričio 09, 11:19:34 »
keik esu girdejes, tai tie ipurskimo valikliai kartais taip pravalo,kad paskui zmones nebezino ka ir daryt ir nuo ko pradeti :)
bakas vien tik ant bnzo ir prasivalys, plius filtra pasikeisti (kuro) visada padedavo

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3488: 2014 Lapkričio 09, 12:03:19 »
Vat aš dėl to ir neskubu. Labiau linkęs gerai prapūst(brangiai nafik  :goodboy: ) ant benzo taip smagiai pasilakstant ir žiūrėt ar kas keičiasi ar ne, tik va reikia pasikeist atgalinį kuro vamzdelį, nes laikiklio vietoje prarūdijo  ff Tik nežinau ar anas ten apėjęs vairo kolonėlę apačioj kur nors ten prisijungia, ar eina iki pat bako  (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3489: 2014 Lapkričio 09, 15:27:06 »
Tiesa, dabar laikinai iš garažo kampo turėjau ištraukt ir uždėt Audi Sport vairiuką kur seniau buvo. O Dievulėliau koks patogumas :G (o) beveik net nenorėčiau Nardi atgal dėt, nu bet šitas taip netinka, tai Nardis vistiek bus atgal įdėtas  :goodboy:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3490: 2014 Lapkričio 09, 15:34:46 »
vaizdas vs. performansas, akivaizdu kas Igno garaže ima viršų ;))

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3491: 2014 Lapkričio 09, 15:52:54 »
vaizdas vs. performansas, akivaizdu kas Igno garaže ima viršų ;))
Kai "performanso" nėra, tai tada lieka tik vaizdas. O dabar jau ir to nebėr, tai einu paverkt į kampą :D
Visai norėčiau kito rudo kilimo, kad jau dabar išimtas, bet kątik peržiūrėjau skelbimus - anei vienos silkės ardomos su rudu salonu, kad jas kur nu... (H-)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3492: 2014 Lapkričio 09, 16:36:03 »
su geru performansu, keleivių sėdynės gali palikti rudos arba geltonos. :) neblogai tvarkaisi šiaip (y) Ignai pm

Neprisijungęs saulukas

• Įrašai: 382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3493: 2014 Lapkričio 10, 08:42:02 »
Dėl rudo kilimo tai i artrada gali pabandyt nulekt pries kokias penkias dienas buvo silke su rudu visu salonu. Jai dar tik anapilin neiskeliavo. Artrada randasi eisiskiu pl vaziuojant link salininku yra kebabine prie tos kebabines i desine pasuki ir tiesiai iki galo matysi kairej ardo masinas.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3494: 2014 Lapkričio 10, 10:40:58 »
Kaip suprantu turi nudazyta man tinkama dangteli? :))
Netycia buvau grizes namo ir greit praieskojau garaze, kazkaip neuzmaciau to dangtelio, gali but, kad su sena galva i metala iskeliavo, dar su tevu pasisnekejom, tai ir jam atrodo, kad neliko jau to dangtelio. Gal kita kart grizes daugiau laiko turesiu pasiknist, ten daug visokio nereikalingo silkiu chlamo, reiks pravalyma padaryt.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3495: 2014 Lapkričio 11, 02:27:46 »
Dėl rudo kilimo tai i artrada gali pabandyt nulekt pries kokias penkias dienas buvo silke su rudu visu salonu. Jai dar tik anapilin neiskeliavo. Artrada randasi eisiskiu pl vaziuojant link salininku yra kebabine prie tos kebabines i desine pasuki ir tiesiai iki galo matysi kairej ardo masinas.

O, pirmu veiksmu rytoj ir nuvažiuosiu, man atrodo buvęs ten. Būtų be galo gaila, jeigu buvo ir nėbėra , arba yra, bet išdraskę ir išlaužę, kaip mėgsta, nes gi p.x ff

Neprisijungęs saulukas

• Įrašai: 382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3496: 2014 Lapkričio 11, 10:38:26 »
50%50 kad dar bus nes ji kaip tik ant keltuvo jau stovejo buvo dar galiniai posukiai nuo V8 originalus tai spejau nusipirkt dar.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3497: 2014 Lapkričio 11, 11:18:55 »
 :A :A :A :E :E N.x...
"Abšyvkės tik liko su medžio apdaila".
Lyg atrodo vienintelis daiktas, kurį "verta" saugot.
Načiort susinervinau  :-{

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3498: 2014 Lapkričio 11, 11:34:41 »
Nežino tie šrotnikai už ką gali gaut pinigus neblogus :D Ir šiaip už nesamones kosmosa saukia,o uz vertingus daiktus pusvelciui :D Antai pazystamas pries dvi sav pirko a6 c5 sedango dangti galini srote su visa FL ( taip, FL) blenda uz 120 gavo, kai ta blenda ledine ir vien uz ja srote galejo 80lt uzsimerkus :D O as sau FL blendos ieskojau vienam srote net ne uz FL blenda 100lt paprase  :-] oj tie srotai...

Neprisijungęs zandaras

• Įrašai: 875
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3499: 2014 Lapkričio 11, 11:42:31 »
Patys pagalvokit kam saugot ta kilima srotui,kai tikimybe, kad ji nupirks be igno beveik 0%