Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 585024 kartus)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
as a200 lempas susidejau vien tik del geresnio apsvietimo kokybes nes simtes lempos uzkniso ff

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
as a200 lempas susidejau vien tik del geresnio apsvietimo kokybes nes simtes lempos uzkniso ff
Neteko dar patirti dvisimtes lempu ziebimo, pas mane labai puikiai sotkes lempos ziebia, reflektoriai kaip nauji, stiklai nesubraizyti ir akmenuku neislesti, tikrai nera ko skustis, ne karta sulaukiau komentaru kad pas mane labai gerai lempos sviecia. Manau wiskas nuo stiklu ir reflektoriu priklauso.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Neteko dar patirti dvisimtes lempu ziebimo, pas mane labai puikiai sotkes lempos ziebia, reflektoriai kaip nauji, stiklai nesubraizyti ir akmenuku neislesti, tikrai nera ko skustis, ne karta sulaukiau komentaru kad pas mane labai gerai lempos sviecia. Manau wiskas nuo stiklu ir reflektoriu priklauso.
Ir turbūt dar nuo lempučių :)

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
Buvo sudetos osram night braker, tavo tiesa, nuo lempuciu taip pat priklauso.

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
as ir osram susimetes bet jau simtes stiklas lempos vienas kelis kart keistas kazkaip vis kas įmusa ar isdauzia visai tad neliko jau namie skaidriu stiklu :D na reflektorius buvau sudejes gerus gal jau isdege vel :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį

Kokios spytuokles pas tave? Pjovei rynkes? Amortikai trumpinto stoko?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Amortizatoriai paprasti, standartiniai. Spyruoklės jokiais būdais nepjaustytos , H&R 29861. Jos C4 avanto, ale sportinės, bet šiaip mašina labai komfortiška, netgi per minkšta tokiems ratams. Ieškau pigių būdų nuleisti bent centimetrą dar kokį , pjaustymų nesiūlyti  :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
nekreipkim dėmesio, nes Aras kandus kažkoks ne pirmoje temoje :D gal vidutinio amžiaus krizė... aš kaip mėgstantis fotografuoti galiu pasakyti kad normali foto, o ir silkinas belekaip geeeeeeras (y) tikiuosi susitikti "refresh 2014" ;)
taip kirzė :)

Numaniau , kad kai kuriems monitoriai gali labai ryškiai rodyti (H-)
jei rimtai tai sunku su tai monitoriais ka pasakyti, ko į vien žiūri tai nieko kai pasttai šalia kita ir dar kita tai visi skirtingai rodo, kad ir sendinta fotkė truputi perlenkta su ta geltona arba čia labai labai sena fotke :)

gražus mašiniukas ir daug meilės jam čia skiriama
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Balandžio 30, 15:58:02 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
išskirtinė ir daili Audi  (+)

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
Amortizatoriai paprasti, standartiniai. Spyruoklės jokiais būdais nepjaustytos , H&R 29861. Jos C4 avanto, ale sportinės, bet šiaip mašina labai komfortiška, netgi per minkšta tokiems ratams. Ieškau pigių būdų nuleisti bent centimetrą dar kokį , pjaustymų nesiūlyti  :D
as niekaip nesuprantu kaip silkes priekyje gali zmones pjaut spirales juk jos siaurejancios y abu galus man buvo lužus viena rinkė virsuje tai kol parvaziavau namo tai garsai buvo nezmoniski kai sukdavau vaira :O

Neprisijungęs VytautasBC3

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Ar tikrai visose? nes pas mane 2.5 vijos nupjauta ir viskas ok,nesiaurėjančios spyruoklės

Neprisijungęs Ratas

• Žiūrėti profilį
Ar tikrai visose? nes pas mane 2.5 vijos nupjauta ir viskas ok,nesiaurėjančios spyruoklės
nu nesu tokiu mates

Neprisijungęs queviva

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Vakar Igno Audi apžiūrėta prie Vilniaus Akropolio :) Beje, stovėjo per vieną automobilį nuo manosios. Labai patiko salonas, čia jau tos naujosios sėdynės?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vakar Igno Audi apžiūrėta prie Vilniaus Akropolio :) Beje, stovėjo per vieną automobilį nuo manosios. Labai patiko salonas, čia jau tos naujosios sėdynės?
Nu va, kol mašina būna palikta neaišku kas ten ką apžiūrinėja ir ką ten daro :-]
Jo, tos naujosios :)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
Vakar apziureta gyvai per mm
Vaizdas dziugina
Gerai pasidarbuota prie jos! :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vakar apziureta gyvai per mm
Vaizdas dziugina
Gerai pasidarbuota prie jos! :)
Smagu, kad džiugino akį :-)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nekyla ranka pabandyt idet i mobile.de ar kitus uzsienio puslapius ? :D Nu nesakyk, jei mazu rimtesnius pinigelius pasiulytu,susigundytum :D Kadangi kaip matosi padaryta viskas palei orginala, tai vertintu uz musu sienu sita modeli  :D

Neprisijungęs VytautasV

• Įrašai: 1158
    • Žiūrėti profilį
nemanau kad jis noretu parduot. As asmeniskai toki superini aparata padaryciau laisvalaikio masina. Isideciau 20v ir rami galva tada bus. Garaziuke stovetu ir nebijotu pasalunisku kebulo braizytoju, atgrubnagiu kurie parkuojasi sonus lamdydami ir t.t.
O daily cara jei taip silkes megsta, paimciau TDI. Pats isigyjau silke TDI, tai ekonomija superine, jei dar kontrabandinio dyzelio po 3,5 susiveikiu.

Neprisijungęs VytautasBC3

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Automobilis tam ir yra,kad su juo važinėti,jeigu žmogus jį gražų pasidarė,tai kodėl jo nebrūžint kas dien? Tai labai gražus ir išskirtinis,bet vis dėl to tik daiktas + mieste važinėjant ir mūsų akis džiugins :) O kartais pagalvoju kodėl kiti žmonės siūlo įvairius variantus dėl šio automobilio...kad parduot,kad paslėpt kažkur...Nei savninkas klausė ką su ją daryt,nei ką. Manau pats turi savo galvą.

O,bet,kad,tačiau...mokėkit mokesčius  (+)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Parduot tai ranka nekyla ir nekils, kad ir kokie sunkūs tarpsniai būtų (ar buvo  :goodboy: ) , todėl ji liks pas mane su visam  :)
Bet dėl kitos mašinos tai tiesa - labai labai mąstau apie kitą mašiną kasdienai, nes šitą tiesiog gaila drožt... Pradedant nuo atsitiktinės avarijos tikimybės, tęsiant mazgų dėvėjimusi ir baigiant visų salono detalių pastoviu naudojimusi ir blizginimu(nuo reikšmės "trinti" ar "dėvėti", o ne "valyti"  :D ) , tai va, norėtųsi tik progomis išsitraukti , pasidaryti normalų kėbulą ir žodžiu viską susitvarkyt :)

Kasdienai  jokių dyzelių nenoriu, nes tiesiog dyzelių kultūra man nepatinka , nes nemėgstu daugumos nuomonės dažnai  :D Todėl dairausi tvarkingo benzino ar benzino/dujų Volvo 850 universalo (t.y. 855) - tiems visą laiką labai prijaučiau ir jau nuo senai norėjau turėt, tai dabar lyg ir pretekstas būtų įsigyti  :D

Beje , kad ir kokie tie pinigai bebūtų ką pasiūlytų už mano silkaitę, tai vistiek neatpirktų tų ilgai ilgai ieškotų , ar kartais visai atsitiktinai rastų detalių , retesnių ar labai retų, kurių niekam nenoriu atiduot už jokius pinigus , nebent rasčiau geresnės būklės  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 16, 16:40:02 sukūrė quattro »

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Geriau jau tada Volvo 960. Tų 850 po 3vnt kiekvienam kieme ff