Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 582323 kartus)

Neprisijungęs eingeryn

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
Echt leder duft'as man nepamainomas jau bene 4 metus - tik šitą ir perku  (+)  :G
Pas mane irgi jau beveik 2 metus tik toks ir tekybo :G

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
matoma dėžė grynakraujė zylo, jokia nesenoji; su savo kulysa ir pusašiais...
panaši y mano dyzeline dėže :D tik ne q :D ir ausys tokios pat ir kulysa

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
O koks tau patinka?
Juokites, bet man patinka arba apple, arba new car :D Nu ka zinau, skaniai kvepia ir tiek :D Bet pagrinde nuo ambipuro kvepia. Siaip as ji kaip tavo pirkau grynai maniau jog kozos kvapas bus (nes kozinis salonas) bet nebuvo tokio kvapo,kazkoks keistas tai daugiau nebepirkau...

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Juokites, bet man patinka arba apple, arba new car :D Nu ka zinau, skaniai kvepia ir tiek :D Bet pagrinde nuo ambipuro kvepia. Siaip as ji kaip tavo pirkau grynai maniau jog kozos kvapas bus (nes kozinis salonas) bet nebuvo tokio kvapo,kazkoks keistas tai daugiau nebepirkau...

Na manau mazu maziausiai naivu tiketis, kad nusipirkus toki kvapuka, tau salonas pakvips kaip naujutelaites kokios A8 salonas 8:8

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
as isvis pirma karta girdziu apie kazkokius "kozinius" kvapukus :D

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Na su silke 2,2 duja, mieste 12-15 važinėju, sunki ta tapkė :D

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
trasoje benzo pagal gamintoją  vaziujant iki 120 km/h jaučiu, kad nurodo dar mažiau nei 10 ltr.
tai tas 11 duju trasoje ir biški po miestą manau yra normaliai labai
gamintojas nurodo benzo 4,2 a8 10.8ltr

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
užmiesčiu gražiai važiuojant panašiai ir valgo
tai bendzo ,bet ne duju ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
ir nenusibosta jums apie tas sąnaudas čia diskutuot....
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs blogi_batai

• Įrašai: 497
    • Žiūrėti profilį
Vakar šita audele galejau Vilnius - Kaunas greitkelyje , ties Kaišiadoriais apie 17:00 link Vilniaus judannčia :) ?

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
taupiai ignui ryja audele dujas maniske buvus katik nedariau tq mc. ir zvakes laidus keiciau reduktoriu perinko atregulevo mieste kaip budavo 19-20ltr taip ir liko :-{prisuki nevaziuoja  :) :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
pratrink viska kas nereikalinga
neblevyzgokit dešimt kartų apie tą patį ir trint nereikės ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Vakar šita audele galejau Vilnius - Kaunas greitkelyje , ties Kaišiadoriais apie 17:00 link Vilniaus judannčia :) ?
Hmm , galėjai kažkur po 17val , nusukinėjau kaip tik link Kaišiadorių :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ieškau BECKER MEXICO PRO CD (4627 kodas) arba tik snukučio arba viso.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
]

kas nutiko taviskiam?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Arba aš galvoju gal tinka ekranėlis nuo kokio pvz Traffic PRO , bet neaišku ar eina aną pakeist  :V

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
suzalojai savo ekraniuka?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo...  :-{ :-{ :E :E Taip nervas ima ,dar bl.et išlaidų...

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį

kiek moki :D
žinau kas turi kažką panašaus.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai va , kad panašių yra , t.y. tų traffic pro gana nemažai , o šitų nelabai yra...

Kolkas tik ieškau , nes nėra už ką :D

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Tai va , kad panašių yra , t.y. tų traffic pro gana nemažai , o šitų nelabai yra...

Kolkas tik ieškau , nes nėra už ką :D
kuo jis stebuklingas?

Neprisijungęs Backlazhanas

• Įrašai: 622
    • Žiūrėti profilį
Turbut tik isvaizda, nes becker negroja.....

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Groja , negroja. Gi Lietuviai eGzpertai "melomanai" taip sako  (aa) ...ir apie kokybę turbūt sprendžia iš mp3 kompakto  :bedantis:

Mano ausiai groja labai patenkinamai , tikrai daugiau nereikalauju. Atrodo labai gerai ir neutraliai , o valdymas pats geriausias kokį tik esu čiupinėjęs. Tiek garso valdyme ,tiek opcijose, tiek iš tiesų VISKO valdyme. Viskas labai aiškiai , visi mygtukai paprasti ir aiškūs. Tie patys mygtukai gali turėt skirtingas reikšmes , o reikšmės būna surašytos ant ekranėlio - TOBULAS VALDYMAS. Ekranėlis labai lengvai skaitomas ir suprantamas. Apšvietimas tinka tobulai. Žodžiu solidus magas , o ne koks sidabrinės spalvos gaidys su mėlynu apšvietimu ir šimtu skirtingų mygtukų kurie nesuprasi ką daro , ekrano įskaityt taip pat neeina, nes jame jau būna nustatyti simboliai , kurie tik arba dega arba ne ir nesuprasi kas ten , nes neeina įžiūrėt. Šitie ekranai yra paprasti ekranai iš taškų ir visas tekstas , simboliai yra formuojami būtent iš taškų . nu sunku paaiškint nemačius.

Man jis taip patinka , kad nepirksiu jokio kito , kol nerasiu tokio pat identiško pakeitimui. Taškas.

Beje , taip , jis neturi originaliai jungties kokiam mobiliakui(aux in ar kokia ten) , jis neskaito perrašomų diskų, neskaito mp3 diskų ir nerodo dainų pavadinimų iš audio cd , bet jis man taip patinka , kad man nusišikt ant paminėtų dalykų  :D

Tai va , savo nuomonę pasakiau. Kam įdomu padiskutuot , galim ir padiskutuot , bet jau žinau kaip ta diskusija baigsis  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 20, 21:01:51 sukūrė quattro »

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
o ne geriau isideti concert cd?

Neprisijungęs df

• Įrašai: 1564
    • Žiūrėti profilį
Groja , negroja. Gi Lietuviai eGzpertai "melomanai" taip sako  (aa) ...ir apie kokybę turbūt sprendžia iš mp3 kompakto  :bedantis:

Mano ausiai groja labai patenkinamai , tikrai daugiau nereikalauju. Atrodo labai gerai ir neutraliai , o valdymas pats geriausias kokį tik esu čiupinėjęs. Tiek garso valdyme ,tiek opcijose, tiek iš tiesų VISKO valdyme. Viskas labai aiškiai , visi mygtukai paprasti ir aiškūs. Tie patys mygtukai gali turėt skirtingas reikšmes , o reikšmės būna surašytos ant ekranėlio - TOBULAS VALDYMAS. Ekranėlis labai lengvai skaitomas ir suprantamas. Apšvietimas tinka tobulai. Žodžiu solidus magas , o ne koks sidabrinės spalvos gaidys su mėlynu apšvietimu ir šimtu skirtingų mygtukų kurie nesuprasi ką daro , ekrano įskaityt taip pat neeina, nes jame jau būna nustatyti simboliai , kurie tik arba dega arba ne ir nesuprasi kas ten , nes neeina įžiūrėt. Šitie ekranai yra paprasti ekranai iš taškų ir visas tekstas , simboliai yra formuojami būtent iš taškų . nu sunku paaiškint nemačius.

Man jis taip patinka , kad nepirksiu jokio kito , kol nerasiu tokio pat identiško pakeitimui. Taškas.

Beje , taip , jis neturi originaliai jungties kokiam mobiliakui(aux in ar kokia ten) , jis neskaito perrašomų diskų, neskaito mp3 diskų ir nerodo dainų pavadinimų iš audio cd , bet jis man taip patinka , kad man nusišikt ant paminėtų dalykų  :D

Tai va , savo nuomonę pasakiau. Kam įdomu padiskutuot , galim ir padiskutuot , bet jau žinau kaip ta diskusija baigsis  ;)
Visu 100% sutinku su Ignu.