Groja , negroja. Gi Lietuviai eGzpertai "melomanai" taip sako

...ir apie kokybę turbūt sprendžia iš mp3 kompakto

Mano ausiai groja labai patenkinamai , tikrai daugiau nereikalauju. Atrodo labai gerai ir neutraliai , o valdymas pats geriausias kokį tik esu čiupinėjęs. Tiek garso valdyme ,tiek opcijose, tiek iš tiesų VISKO valdyme. Viskas labai aiškiai , visi mygtukai paprasti ir aiškūs. Tie patys mygtukai gali turėt skirtingas reikšmes , o reikšmės būna surašytos ant ekranėlio - TOBULAS VALDYMAS. Ekranėlis labai lengvai skaitomas ir suprantamas. Apšvietimas tinka tobulai. Žodžiu solidus magas , o ne koks sidabrinės spalvos gaidys su mėlynu apšvietimu ir šimtu skirtingų mygtukų kurie nesuprasi ką daro , ekrano įskaityt taip pat neeina, nes jame jau būna nustatyti simboliai , kurie tik arba dega arba ne ir nesuprasi kas ten , nes neeina įžiūrėt. Šitie ekranai yra paprasti ekranai iš taškų ir visas tekstas , simboliai yra formuojami būtent iš taškų . nu sunku paaiškint nemačius.
Man jis taip patinka , kad nepirksiu jokio kito , kol nerasiu tokio pat identiško pakeitimui. Taškas.
Beje , taip , jis neturi originaliai jungties kokiam mobiliakui(aux in ar kokia ten) , jis neskaito perrašomų diskų, neskaito mp3 diskų ir nerodo dainų pavadinimų iš audio cd , bet jis man taip patinka , kad man nusišikt ant paminėtų dalykų

Tai va , savo nuomonę pasakiau. Kam įdomu padiskutuot , galim ir padiskutuot , bet jau žinau kaip ta diskusija baigsis