Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 584032 kartus)

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
antra fotke darei su papildomu apsvietimu ar blicu? :)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
O kam atmnties knopkes? (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Tiesiog su išlaikymu buvo darytos abi foto ir tiek  ;)

kosmo: ateičiai gal :D

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
dabar lyg iziurejau, kad salone dege sviesa.. :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
dabar lyg iziurejau, kad salone dege sviesa.. :)
Jo, salone tai buvo uždegta ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Grazi ta musu ziemuzele. :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Grazi ta musu ziemuzele. :)
Faktas kaip blynas. Tiesiog sėdau į mašiną ir apvažiavau Kaišiadoris, vis sustodamas pafotkint aplinką :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ieškau gero 2.3 quattro kardano , nes maniškio kryžmė jau siaubingai kliba , o pakabinamas visai nukritęs  ff

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
ar nėra pirkti naujos kryžmės pakeitimui?
ar ji brangi, kad neapsimoka?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
ar nėra pirkti naujos kryžmės pakeitimui?
ar ji brangi, kad neapsimoka?
tai, kad jam ne vien kryžmės reikia ;) nedaskaitai iki galo Arai. jei keist pakabinamą audinei taigi su visu kardanu. arba burt iš bnw pakabinamą....
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Kabini Febi pakabinama nuo bmw ir nesuki smegenu. :) Isgirdes kardano kaina su pakabinamu gali zagtelt. :D Kryzmiu galima rast pirkt. Tik va nezinau ar nuo audiniu ar vel nuo kokiu kitu markiu. :think:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
"Kardanas" sutvarkytų man pakabinamą ir kryžmę už 500lt - ieškau pigesnės alternatyvos :D Kažkada granatos buvo keistos , tai anos geros. Galvoju gal pavyktų rast kardaną su geresnės būklės pakabinamu ir kryžme , granatos jau pofik , tai sudėčiau saviškes ir būtų daikc.
Gaila , kad nuo turbo quattro eina kitoks kardanas , tai va reikia dairytis nuo 2.3 quattro , o tų ne tiek ir daug.
Žodžiu , galima dabar ir brangiai , arba bandyt gaut kitą kardaną ir pigiau pasidaryt ne naujom , bet gal gerom detalėm.
Tiesa , mąsčiau... Įdomu ar įmanoma tarkim nuo turbo quattro kardano nuimti kryžmę su pakabinamu ir uždėt ant maniškio kardano...  :V

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Ignai, o kaip suzinojai, kad ten viskas kliba, bildeti pradejo, ar pasikeles masina pamatei issidevejima?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18297
    • Žiūrėti profilį
šlicus žiūrėk granatų dar, sako žmonės jie būna susiplaka

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ignai, o kaip suzinojai, kad ten viskas kliba, bildeti pradejo, ar pasikeles masina pamatei issidevejima?
Pasikėliau šiandien. Norėjau "pravažiuot" ant keltuvo su pakelta mašina , bet kaip pamatėm nereikėjo ir važiuot , nors gal ir galėjom tiesa pasakius... Bet net neabejotinai bus kryžmė su pakabinamu.
Pas mane anksčiau dungsėdavo taip lėkštu metalo garsu - pasikėlus buvo rasta čiut laisva kryžmė ir laisvos granatos. Granatos buvo abi pakeistos į nenaujas , tačiau neklibančias. Garsas po keitimo susilpnėjo , bet vistiek čiut girdėjosi - aiškiai kryžmė. Bet paskutinius metus garsas taip vėl paaštrėjo , kad kaip jau rašiau tas metalo garsas girdisi netik pridėjus/atleidus apkrovą , bet ten tarška viskas be jokios apkrovos(matyt kai kardanas sukasi) , o per pakabinamą ten iš viso makaluojasi.

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
kryžmių yra ir universalių, ar pritaikyt gal iseina nuo kažko, tik reik matmenis žinot. O kryžmes pakeitus nereikia kardano balansuoti?

EDIT: O išvis tą kryžmę galima išimti ar ji užvalciuota? nes kitam forume perskaičiau
Citata
kiti servisai juos nekeicia todel,kad toks keitimas nenumatitas gamintojo.....
o Kaune,pavizdziui yra toks Kardanas,kuris keicia ir truputi perdaro ta mazga,paskui isbalansoja visa kardana isnaujo
(teko susidurti dar MB turint,kuriam irgi krizmes nekeiciamos pagal MB)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 26, 23:13:22 sukūrė Sposas »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kryžmių yra ir universalių, ar pritaikyt gal iseina nuo kažko, tik reik matmenis žinot. O kryžmes pakeitus nereikia kardano balansuoti?

EDIT: O išvis tą kryžmę galima išimti ar ji užvalciuota? nes kitam forume perskaičiau

Ryt reikės skimbtelt ir klaust ar įmanoma tas dalis dėvėtas nuo kito kardano perdėt , tada nusipirkčiau pirmą pasitaikiusį geros būklės ir padarytumėm , nes dabar 500lt......
Tiesa , viskas su balansavimu , nes privalomas dalykas po tokių keitimų (H-)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
pabandyk nuvažiuoti į uab "pusašis", tokia pati specifika darbo, kainos panašios, tai stebuklo nesitikėk, bet gal ką pigiau pasiūlys. Man tik už pakabinamo remontą paimė 250lt 2009 metais. Nepigu, bet pabandyt verta

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dėkui Domai , ten irgi buvau pasidomėti - pasiūlė lygiai tą patį , tik ten galimybė yra palikt mašiną ir paskui sutvarkytą pasiimt. Kardane jau reikia atvežt nuimtą kardaną.

Neprisijungęs kz2

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 575
    • Žiūrėti profilį
pabandyk nuvažiuoti į uab "pusašis", tokia pati specifika darbo, kainos panašios, tai stebuklo nesitikėk, bet gal ką pigiau pasiūlys. Man tik už pakabinamo remontą paimė 250lt 2009 metais. Nepigu, bet pabandyt verta
buvau palindes man ir pakabinamas paplyses jau.domai ten palieki auto ir sutvarko pakeicia uz ta kaina pakabinama :V

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tai, kad jam ne vien kryžmės reikia ;) nedaskaitai iki galo Arai. jei keist pakabinamą audinei taigi su visu kardanu. arba burt iš bnw pakabinamą....
tai, kad visi keičiasi ir be būrimu gaunas tik reikia reikiamas dalis rasti ir pasikeisti
bus naujos dalys ir ramiau nei, kad devėtas koks kardanas vėl kada pareis

tai, kad tas pakabinamas jau vien virs 100 lt kainuoja.

buvau palindes man ir pakabinamas paplyses jau.domai ten palieki auto ir sutvarko pakeicia uz ta kaina pakabinama :V
stingerX pats pasikeitė pasižiūrėk jo garaže, jei yra vietos ir noro tikrai pigiau bus
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 27, 09:55:55 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
jo aš palikau auto ir vėliau pasiėmiau, 250lt, bet kaip baladojosi kažkas taip baladojasi, matyt reduktoriai dėžės, viskas susideda, taip ir gaunas

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Skambinausi į "Kardaną" - sakė galima ir nuo seno pritaikyt kryžmę bei pakabinamą , arba galima trumpint ar dar kažką , bet tas darbas 300lt. Tada dar pirkt gi tą kitą kardaną reikės - be 50-100lt niekas neatiduos , tai realiai gaunasi vos ką mažiau , o detalės lieka vistiek naudotos ir nelaikys tiek , kiek naujos pakeistos... Nu tai fuck  ff

Taip pat susižiūrėjau kardanus man tinkamus:

Kardanai NP, PH; SH, KU, NF, 4B yra 1536 mm (maniškis)
Kardanai 1B, MC , 3B yra 1492 mm.

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Vasario 27, 14:54:00 sukūrė quattro »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Realiai ko man reikia , tai viso TQ dėžės komplekto keitimui.
Tik iki galo neaišku ko man reik  :V

Kiek kažkada buvo kalbėta , tai reikia žinoma, kardano , dėžės , tada viso kulisos rinkinio iki pat bėgių lazdos , nes kitokia eina ir kai kurių sankabos dalių ,tik va nežinau kurių. Dar ko nors?

Nes dabar jeigu sukišu litus į 2.3 dėžės kardaną , tai bus sukišta būtent į tą kardaną , o aš ir taip norėjau įsidėt TQ dėžę jau seniau, nes šitos trumpi bėgiai , o kardanai skirtingi  :V