Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 583740 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
del to palaukimo ijungus i on ir paspaudus set tai ir pas mane taip pat yra tik pas mane dyzelis. Tiesiog visad laikau rankenele ant ON ir nereik kaskart laukt kol ten kazkas kazkur sureaguos
na pas tdi tai neturetu but uzdelsimo nes ten viska daro kompas jokiu papildomu detaliu nera. pasmane bent paspaudus iskart suveikia .

Maladec Ignai, geras navarotas, saunu kad padarei iki galo, ceka irgi davesk iki galo jei dar nedavestas

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
pastabdai ir iš naujo nustatai norimą greitį, arba tą "smaukutį" :D į dešinę paslenki ir kai atsijungia autopilotas bėgiu susimažini greitį ir fiksuoji iš naujo norimą greitį ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Hmm ,tai gal aš tiesiog paspaudęs vieną kartą nedalaukiu kiek reikia... Reikės pabandyt  :V O važiuojant nuspaudus tai jo , gazuojasi. Gaila , kad nėra greičio sumažinimo funkcijos mygtuku  :-/
matai gericio sumazinima jaui ceskes vadinasi idejo, nes ten fix paspaudi ir laikai tai krenta greitis kol laikai atleidi ir nustoja krist. o gazuojasi ta siauzikli link lango patraukus
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 10, 22:01:06 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
na pas tdi tai neturetu but uzdelsimo nes ten viska daro kompas jokiu papildomu detaliu nera. pasmane bent paspaudus iskart suveikia .

Na zinau kad nėra, bet jei as pastumiu ant Off ir po to vel ant On tai tenka luktelti kol suvirskina. Gal turi įtakos tas kad jis neorginaliai įmontuotas.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Hmm ,tai gal aš tiesiog paspaudęs vieną kartą nedalaukiu kiek reikia... Reikės pabandyt  :V O važiuojant nuspaudus tai jo , gazuojasi. Gaila , kad nėra greičio sumažinimo funkcijos mygtuku  :-/
nu uztat link off lengvai patrauki sliauzikli (ne iki tiek kad uzsifiksuotu off), kad atjungtu autopilotas ir vel set mygtuka spusteli kai priletina iki kiek nori. Dazniau prireikia, kai pristabdai ir autopilotas atsijungia gali i kaire paslinkt sliauzikli, RES pas tave lyg ir (pas mane vokiskai), ir vel pasiekia paskutini fiksuota greiti ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Nu va , buvo kątik proga pasibandyt į kalną bei nuokalnėj. Buvo nustatytas greitis 62 km/h 5-tu bėgiu ant benzino. Į patį kalną buvo nukritę iki 59km/h , bet jautėsi ir matėsi pagal slėgį , kad ciongo duoda , o nuo kalno buvo įsibėgėję iki 66 km/h , bet kitaip ir būt negali , nes kiek suprantu viskas , ką gali autopilotas padaryt mažinant greitį tai atleist gazą  (H-) Berods goodazz rašė , kad į kalną nusilpdavo labai ir neatlaikydavo , tai kiek pamenu išvalė pompą.
Na , žodžiu , džiugu - man atrodo viskas veikia taip , kaip turi veikt  (+)  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 10, 20:24:25 sukūrė quattro »

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
pala tai pas tave su set greitis dideja ar mazeja? na kai laikai paspaudes

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pala tai pas tave su set greitis dideja ar mazeja? na kai laikai paspaudes
Didėja

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Su set greitis turi kilti, o laikant fix, greitis turi kristi.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
ai as susimaisiau, fix tai ta knopke is sono, o set tai kai pastumi jungikli i kaire, taip atrodo?
nes nezinau kas pas mane atsitiko, nes kai pastumiu jungikli kairiau taigreitis nedideja, o apskritai autopilotas atsijungia, gal kas susiduret

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Maišotės jūs , o Evaldas iš viso sumaišė :D
Būna vokiškais užrašais rankenėlės , ir būna angliškais. Pas mane angliškais , taigi atitikmenys būtų(Vokiškai - Angliškai): FIX-SET , AUFN-RES , EIN-ON , AUS-OFF  (h)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
prikolas :) sudeliokim viska is naujo : fix- tai knopke is sono, taip? ja paspaudus greitis pas tave dideja? o pastumus kairiau jungikli kur on/off  greitis krenta, as bent jau taip supratau :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Maišotės jūs , o Evaldas iš viso sumaišė :D
Būna vokiškais užrašais rankenėlės , ir būna angliškais. Pas mane angliškais , taigi atitikmenys būtų(Vokiškai - Angliškai): FIX-SET , AUFN-RES , EIN-ON , AUS-OFF  (h)

Kažkokia keista ta tavo rankena :D Visoms senesnėms audi, kurias turėjau, buvo taip:
Jungiklis dešinėje pozicijoje - išjungtas pilotas
Jungiklis vidurinėje pozicijoje - įjungtas pilotas
Jungiklis kairiausioje nefiksuojamoje pozicijoje - didina greitį.
Mygtukas iš galo - fiksuoja greitį arba jį laikant mažina.

Nebent jau galva šiandien nebedirba ir kažką maišau :-]

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kubikai , taip , tai knopkė iš šono , o pastūmus tą jungiklį į OFF greitis aišku , kad krinta , bet krinta todėl , kad autopilotas išjungiamas , o šiaip va , sudėjau:
Paprastai sutinkama ta viršuj , bet amerikoniškose ta apatinė. Tai pas mane dabar ta apatinė  (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kažkokia keista ta tavo rankena :D Visoms senesnėms audi, kurias turėjau, buvo taip:
Jungiklis dešinėje pozicijoje - išjungtas pilotas
Jungiklis vidurinėje pozicijoje - įjungtas pilotas
Jungiklis kairiausioje nefiksuojamoje pozicijoje - didina greitį.Tiesiog gražina į paskutinį fiksuotą greitį , tskant resume. Tai jeigu važiuoji lėčiau , greitis kils , jeigu važiuoji greičiau , tai mašina riedės tol , kol pasieks tą paskutinį fiksuotą greitį ir užfiksuos autopilotas vėl
Mygtukas iš galo - fiksuoja greitį arba jį laikant mažina.Didina

Nebent jau galva šiandien nebedirba ir kažką maišau :-]

Na , pas mane taip :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nafik - seniai jau bejunginėjau tą senąją rankeną, tai gal ir maišau. Ryt pasate paskaitysiu ant rankenos, ką kiekviena pozicija reiškia :D

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
evka man atrodo teisingai isdeste, fix- mazina greiti, aufn- didina, pas mane viskas butent taip ir buvo, na bent kol veike kaip priklause, taip pas tave atvirksciai gaunasi?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
evka man atrodo teisingai isdeste, fix- mazina greiti, aufn- didina, pas mane viskas butent taip ir buvo, na bent kol veike kaip priklause, taip pas tave atvirksciai gaunasi?
Neteisingai. FIX(SET) tik didina greitį , o AUFN yra niekas kitas , kaip "Resume" funkcija , kurią įjungus grįžtama į paskutinį nustatytą greitį , kuris buvo nustatytas su FIX(SET) , todėl jeigu važiuoji lėčiau , tai mašina pagreitės , o jeigu važiuoji greičiau , tai mašina tiesiog ant bėgio riedės iki kol pasieks sulėtėjus tą paskutinį nustatytą greitį.
Net neabejoju , kad išdėsčiau teisingai  (H-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Nuraminai, o tai jau rytoj galvojau į vaistinę eiti :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Neteisingai. FIX(SET) tik didina greitį , o AUFN yra niekas kitas , kaip "Resume" funkcija , kurią įjungus grįžtama į paskutinį nustatytą greitį , kuris buvo nustatytas su FIX(SET) , todėl jeigu važiuoji lėčiau , tai mašina pagreitės , o jeigu važiuoji greičiau , tai mašina tiesiog ant bėgio riedės iki kol pasieks sulėtėjus tą paskutinį nustatytą greitį.
Net neabejoju , kad išdėsčiau teisingai  (H-)

O tu tą aufn ilgėliau palaikyk. Tikrai turi greitėti. Su fix irgi - laikant greitis krenta tol, kol nepaleidi. Paleidus turi fiksuotis tas greitis.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nuraminai, o tai jau rytoj galvojau į vaistinę eiti :-]
Eisi kaip geras man atrodo , nes tikrai esi neteisus :D

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Nu jo, pas mane '90 V8 tai irgi kaip pas igna, pas A4 esu bandes tai jau lyg ir kaip evka apibudino.

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
nu zodziu nesusisnekejom biski :) as ir turejau omeny kad laikant paspaudus fix(set) greitis krenta, atleidus jis toks ir lieka iki kokio nukrito, o laikant aufn greitis kyla, atleidu jis ir lieka kiek pagreitejo po palaikymo, beto zinau kad vaziuojant autopilotu paspaudus trumpai fix greitis nukrenta 3km/h, o spustelejus aufn 3km/h pakyla

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu zodziu nesusisnekejom biski :) as ir turejau omeny kad laikant paspaudus fix(set) greitis krenta, atleidus jis toks ir lieka iki kokio nukrito, o laikant aufn greitis kyla, atleidu jis ir lieka kiek pagreitejo po palaikymo, beto zinau kad vaziuojant autopilotu paspaudus trumpai fix greitis nukrenta 3km/h, o spustelejus aufn 3km/h pakyla
Kažkaip visai ne taip... Iš kur tokia informacija? Gal yra kur nors kokia instrukcija originali Audi?  ff

Netgi mano įdėtam video matosi , kaip laikant SET greitis kyla ,tai apie ką mes čia šnekam (H-)

Neprisijungęs kubikas

• Žiūrėti profilį
tai vat as ir uzvedziau apie tai diskusija, nes pas mane laikant set greitis krenta, uztat ir idomu kodel pas kazka atvirksciai dirba :)