Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 582322 kartus)

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
Man tj panasu kad galvos tarpine arba galvutej pacioj mikro itrukimas
antifrizas nedingsta staigiai?
Slangu nepucia?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį

cia tuo ivaziavimu gal kartais audi kvepancios dazais isrieda ? Ar maisau  :xpln: ? Blemba gera kelionele susukai  (y) ir audi ta ledine, nera kazkokia sutresusi, kad baisu butu iskrist per apacia   :party: saunuolis  :party: :party: :party: Arba praleidau tas vietas, arba nebuvo, lyg kituose salyse meetinaisi su audi klubais ? Buvai susitares, ar tiesiog zinojai kad tokiu laiku jie renkasi ir varei ?  :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
o negali buti tie dumai del kondensato ismetimo sistemoje ?

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
cia ant duju ar ant benzo? seip panasus bajeris buna, kai kuro nesudegina irgi toki riebu duma meta ypac ant laisvu

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
o negali buti tie dumai del kondensato ismetimo sistemoje ?
tai, kad kondensatas tiesiog išbėga iš išmetimo vamzdžio. nemanau, kad jam būtų galimybė tiek užkaisti jog pradėtų virsti garais.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Na čia ne garo variklis i Audi sumontuotas kad tiek leistu :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
su S6Plius priemaišom (o)
Sumesk šitų auto foto į kokią S temą ;) man tai drąsiau su silke važiuot, nes ją išeina sutvarkyt, naujesnei auto tai konkrečiai ant tralo, jeigu sugenda  (n)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
tai, kad kondensatas tiesiog išbėga iš išmetimo vamzdžio. nemanau, kad jam būtų galimybė tiek užkaisti jog pradėtų virsti garais.
pas mane jau buvo biski garu kazkuria diena kai vesesnis oras buvo
o vanduo ir virsta garais kai pakankamas karstis

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
pas mane jau buvo biski garu kazkuria diena kai vesesnis oras buvo
o vanduo ir virsta garais kai pakankamas karstis
pas jį kita problema, tikrai ne kondensato garavimas.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
turbą pasikeistų ir baigtųsi dūmai  ;)

• Žiūrėti profilį
Ne turboje esmė 95%. Ir prieš ir po lupimo viskas joje švaru buvo, net keista kaip vamzdyne nė lašo tepalo nebuvo.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Įdomu tai , kad prie turbos vamzdynas švarus iš abiejų pusių , o va nuo kolektoriaus pusės gofra , interkūleris ir apatinė interkūlerio šlanga net varva ten nuėmus. Tada gi viską žiūrėjau kai sprogo IC.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ir man sakė , kad teoriškai net alsuoklį atjungus turi dirbantis variklis užgest , ką jau kalbėt apie tepalo užpylimo angą , bet atsukus toliau sėkmingai dirba :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sumesk šitų auto foto į kokią S temą ;) man tai drąsiau su silke važiuot, nes ją išeina sutvarkyt, naujesnei auto tai konkrečiai ant tralo, jeigu sugenda  (n)
Ne kažką ten ją pafotkinęs , bet rytoj link vakaro įdėsiu ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia tuo ivaziavimu gal kartais audi kvepancios dazais isrieda ? Ar maisau  :xpln: ? Blemba gera kelionele susukai  (y) ir audi ta ledine, nera kazkokia sutresusi, kad baisu butu iskrist per apacia   :party: saunuolis  :party: :party: :party: Arba praleidau tas vietas, arba nebuvo, lyg kituose salyse meetinaisi su audi klubais ? Buvai susitares, ar tiesiog zinojai kad tokiu laiku jie renkasi ir varei ?  :)
Na , smagu skaityt žinoma , bet nėra ji tokia ledinė :) Tiksliau dar jai toli iki tokios ir va su visokiom tokiom problemom jau pradeda kartais labai nervuot...
Kelionė tai praktiškai buvo suplanuota nuo A iki Z , beveik be jokių nukrypimų , o apie Audi meetus irgi buvo žinota bei su jų organizatoriais jau kalbėta senai , kad nebūtų netikėtumų :) Žinoma ,be visų meetų buvo tikslas ir asmeniškai susitikt su tais audistais , kuriais buvo bendrauta jau keletą metų , kurie netgi buvo aplankę mane čia ,Lietuvoj. Tai šita , kaip ir visos kitos dalys įvykdytos pilnumoj :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 04, 00:03:26 sukūrė quattro »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Man tj panasu kad galvos tarpine arba galvutej pacioj mikro itrukimas
antifrizas nedingsta staigiai?
Slangu nepucia?
Nu kažkiek antifrizo vis reikia piltelt ,bet žinau kur kartais nuvarva , tai nesuku galvos dėl mažėjimo. O kas per dalykas tas šlangų pūtimas tai , gal pasirodysiu neišmanėlis , bet nežinau :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 04, 00:02:58 sukūrė quattro »

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Tai kad man tie dūmai panašūs į garus  :D šiaip žmonės sako, kad rudenėjant, kai orai ima sunkiai pasiekti 15 gradusų, tada tiesiog automobiliai garuoja  :-)

• Žiūrėti profilį
Susvaigo totaliai dėl alsuoklio žarnos ir dangtelio atsukimo  (!?)  Kad užgestu jie turėtu turėti tiesiogini sąlyti su kolektoriumi kad staigiai pasikeistu oro įsiurbimas aplenkiat kuro dozatorių (krabą) ir sklendę.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
nors ir ne ta tema, bet ar bent apsukos turi pasikeist atidarius tepalo uzpylimo dangteli?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nzn nzn, bet kaip kazkada ieskojau silkes 5 cilindru irgi butent taip sake tikrint, turi uzgest atsukus dangteli tepalo, ta ir darydavo dauguma, tiesa idejus dujas pastebejau kad ant benzo uzgesta sekmingai o ant duju niekas nevyksta

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
tas Igno 2.3 su dujom ar be duju nera labai vykes, deja. as mastyciau ateity apie motoro keitima kaip bebutu. aisku visi sakys, kad nera kito motoro kaip su 20V, nu bet ant jo bent jau gali tiesiogine duja uzmaut ir dumint  :smoke:

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
tas Igno 2.3 su dujom ar be duju nera labai vykes, deja. as mastyciau ateity apie motoro keitima kaip bebutu. aisku visi sakys, kad nera kito motoro kaip su 20V, nu bet ant jo bent jau gali tiesiogine duja uzmaut ir dumint  :smoke:
tai kad pasji 2.2T

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Susvaigo totaliai dėl alsuoklio žarnos ir dangtelio atsukimo  (!?)  Kad užgestu jie turėtu turėti tiesiogini sąlyti su kolektoriumi kad staigiai pasikeistu oro įsiurbimas aplenkiat kuro dozatorių (krabą) ir sklendę.
Pas mane tai uzgesta turbavykas tiek atsukus dangteli tiek tepalo matuokle istraukus  (+)

• Žiūrėti profilį
Kiauri alsuoklio vienakrypčiai vožtuvai ;) Variklis staigiai gauna papildomo nematuoto oro.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 04, 10:28:13 sukūrė renimatorius »

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Kiauri alsuoklio vienakrypčiai vožtuvai ;) Variklis staigiai gauna papildomo nematuoto oro.
Ir kur jie randasi?