Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 593410 kartus)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1692
    • Žiūrėti profilį
Na , dar trūksta kelių dalykėlių :)
na tie žiedai tai buna su dvipuse lipnia juosta lipinti tai galima nusipirkt jos ir pasibovinti iškarpant pagal forma kelis sluoksnelius ir prilipint

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
o jūsų 20V važiuoja bent tiek kiek turėtų?  :D

geriau, ekonomiskiau nei 10V ir ne prasciau nei turetu.

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
tai dar dyzeli pasiulyk...dvasingiau 10vt - belieka tik kazkada EFI uzmauti ir viskas (Y)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na taip. 20V jau kastracija ir svetimkunis.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
geriau, ekonomiskiau nei 10V ir ne prasciau nei turetu.

bent 1.9tdi paveja? :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
 (-) jei apie ta kur 250ag ubagei.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Graži a150 :D Kokie planai su kėbulu? :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
kažką apie metalo skupkę kalbėjom :D Šiaip tai reikalinga restauracija, bet pinigai dideli ten :think:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Blecha negaliu atsidžiaugt  (o) Ir taip rankose smagiai jaučiasi  :G

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Graži a150 :D Kokie planai su kėbulu? :)

A150 :D
Na , Domas kaip ir atsakė - restauracija sakyk tu ką nori , bet mašinai po 23 metų jau reikalinga... Kolkas tiesiog "nuvemta" (Copyright Audzius :D) dažais ,tai bent kiek tvarkingiau atrodo negu buvo ,  va dar priekinius sparnus gal pasitvarkysiu ir važinėju tiesiog , o ką daugiau.
Gal kada nors bus ir restauracija , ir jau labai rimC variklis , nu bet kolkas yra kaip yra  :bedantis:
Vistiek , kaip prisimenu kokia buvo , tiek viduj , tiek išorėj , nu smagu pačiam  :-)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 29, 21:35:17 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
kazi, cia man vienam tas vairas nifiga sitoj masinoj nelimpa?  :bedantis:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Šitas vairas , tai man atrodo vienas iš tų variantų , kurie arba "labai patinka" , arba kaip sakai "nifiga netinka/nepatinka" :) Viduriuko nėra :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Ne. Man tai jis labai primena
Sorry aišku už ot :D Šiaip žiūriu salonui rimto cheminio reikia. Odą reikia gaivinti, kol dar laikas. ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Evaldai - jo , dėl salono tai biškį šiku miltais taip sakant , nes pačiam norisi aną atkelt kiek įmanoma  :-{
Galvojau čia kurią dieną kitą savaitę pasijamt ūkinio muilo , šepetį , vandens , nusipirkt Sonax'o losjoną odai prižiūrėti ir bandyt kiek galiu pats išvalyt ir įtept , o daugiau tai nežinau kaip ten reikia elgtis su oda. Skaičiau nemažai , bet taip ir nesupratau tų žingsnių , o juolabiau iš kur priemones gauti geras  :V
Kitas variantas - kažkam palikti visas sėdynes , kad sutvarkytų , bet tai ir pakainuotų toks malonumas  (z)

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
Evaldai - jo , dėl salono tai biškį šiku miltais taip sakant , nes pačiam norisi aną atkelt kiek įmanoma  :-{
Galvojau čia kurią dieną kitą savaitę pasijamt ūkinio muilo , šepetį , vandens , nusipirkt Sonax'o losjoną odai prižiūrėti ir bandyt kiek galiu pats išvalyt ir įtept , o daugiau tai nežinau kaip ten reikia elgtis su oda. Skaičiau nemažai , bet taip ir nesupratau tų žingsnių , o juolabiau iš kur priemones gauti geras  :V
Kitas variantas - kažkam palikti visas sėdynes , kad sutvarkytų , bet tai ir pakainuotų toks malonumas  (z)
zinok nelabai brangu, dariau chemini valyma savo toyotai su tokios spalvos odiniu salonu tai 80lt sumokėjau tai ten pagrinde sedynes tik ir išplovė. Aisku buvo galima rinktis chemini ir už 200lt tai tada būtu grynai viska išvalę :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na , turbūt labiau kalbame apie sėdynių odos restauravimą , atnaujinimą , nes išsivalyt , įsitept tai ir pats sugebėsiu , bet norisi kažko kokybiškiau , profesionaliau , su ryškiai matomu ir juntamu atnaujinimu , o tai kainuoja tikrai ne 80lt  (H-)
P.S. Cheminio salonui nereikia , nes kiekviena detalė , kiekvienas kamputis prieš dedant buvo gerai nušveistas , todėl tviskėte tviska  :bedantis:

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
kad ir labai noredamas sitos odos iki galo nebeatgaivinsi, nes nuo senatves ir dulkiu, oda jau mirus ir su rambejus, geriausiu atveju, nudazytu, kas tuom uzsiima. o siaip tai siut reikia, nieko nebus :) :bedantis:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Įmanoma labai neblogai ir šitą atkelti, dar ne tokius teko čiupinėti. O kas iš to dažymo? Gi ne į turgų važiuoja, kad su baze pūtinėtų ;)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
klausyk ta nardi is kur parovei cia ta nuliuva pirkai ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Na žinokit man tas salonas irgi nesukėlė įspūdžio :) Kažkaip savo juodam geriau jaučiuosi. Jo ir gal dėl to kad salonas nėra idealiai švarus, nes darbelio nusimato. Šiaip atrodo gan tvarkingai, niekas lyg ir nekleba. Man to pakaktų, bet žinant Igną tai.... :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
kad ir labai noredamas sitos odos iki galo nebeatgaivinsi, nes nuo senatves ir dulkiu, oda jau mirus ir su rambejus, geriausiu atveju, nudazytu, kas tuom uzsiima. o siaip tai siut reikia, nieko nebus :) :bedantis:

Nežinau , vadink tu mane kvailiu ar kuo nori , bet man ta originali oda , kad ir biškį pasiraukšlėjus , patrūkinėjus , yra šimtą kartų mielesnė , negu kažkokia nauja , bet dirbtinė. Naujos natūralios odos , kuri gal panašiai jaustųsi turbūt neįpirkčiau  :goodboy:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Įmanoma labai neblogai ir šitą atkelti, dar ne tokius teko čiupinėti. O kas iš to dažymo? Gi ne į turgų važiuoja, kad su baze pūtinėtų ;)

Evaldai , tai šnekėk šnekėk dėl atkėlimo ką žinai ;) Ar užteks pačiam ten pavalyti ir paterlioti , ar reikia ko nors daugiau , nes ir padažyt reikėtų realiai vietom  (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
klausyk ta nardi is kur parovei cia ta nuliuva pirkai ?

Na , čia jau dėkingas FabroLTU už tiksliai suteiktą informaciją vairo suradimo klausimais. :D Informacija pasiteisino ir jau tą patį vakarą buvo nuvažiuotas ir pakeistas vairas nuo važiuojančios mašinos  :G

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na žinokit man tas salonas irgi nesukėlė įspūdžio :) Kažkaip savo juodam geriau jaučiuosi. Jo ir gal dėl to kad salonas nėra idealiai švarus, nes darbelio nusimato. Šiaip atrodo gan tvarkingai, niekas lyg ir nekleba. Man to pakaktų, bet žinant Igną tai.... :)

Kiek pamenu ar tik ne siomkai šita spalva irgi baisiai nepatinka  :V Visgi , jeigu visiems būtų patikęs toks salonas , kažkaip nežinau ar tiksliai , bet mąstau , jog ir važinėtų jų iš gamyklos daugiau tokių , o dabar turbūt bene rečiausia spalva  (H-)

Juodas yra juodas Domai - klasika. Pas tave po tiek laiko kai įlipau į juodą saloną taip pat patiko , taip savitai jauku tas tamsumas  :G
Čia pas ką nėra idealiai švarus? Dar pasakyk , kad pas mane :D Nu gerai , kadangi sėdynės nevalytos , tai idealiai švarus nėra , bet užtat labai labai švarus  :D :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Evaldai , tai šnekėk šnekėk dėl atkėlimo ką žinai ;) Ar užteks pačiam ten pavalyti ir paterlioti , ar reikia ko nors daugiau , nes ir padažyt reikėtų realiai vietom  (H-)

Nu ką čia šnekėti... Pasiimi raktus, išsiimi tas sėdynes lauk, išsiplauni kilimą su kilimų valikliu, o po to eini jau prie sėdynių. Aš valau su šepečiu, pasidaręs tirpalą iš ūkiško muilo su tulžimi. Labai puikiai valo. Tik kaip minėjau, man daug patogiau, kai salonas lauke. Bėje, visą vandenį, kuris lieka ant sėdynių, reikia ne nuvalyti, o nusiurbti.