Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 586735 kartus)

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
kai ir as noriu garazo turbut neislysciau is jo :-]
bet sis gan mazokas, kaip prie audi darbuotis?ar cia tik laikinas kol esi isvykes?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Sitas yra daugiau nei gerai ;) Standartiniuose isvis vos praeit uztenka vietos. Aisku kazka konstruotis su visu patogumu tai jau reik dvigubai tokio.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Jo , čia šitas tai tik laikymui , kol išvykęs... Mano dar platesnis už šitą - duris kone pilnai galima atidaryt į visas puses  :G

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš dabar taip greit primečiau - 2008.01.03 - 2011.09.01 :D

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
nu puikus aparatas :G

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Apsikirpai? :V :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
as irgi pastebejau, kad per pora metu apsikirpai :-]

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
nuslinko bedirbant prie aparato :D

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Apsikirpai? :V :D

:D Ta pati norejau rasyt :D Pats apsikirpo ir apkarpe prieki biski, lempas, groteles :) O siaip is foto jei ne numeris ir jei nezinociau tai sakyciau dvi skirtingos masinos (y)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blia nerimti zmogai :D Jo , apsikirpau , ir net ne viena karta per visa ta laikotarpi :-]

Siaip idomu yra tai , kad nuo pirmosios nuotraukos islikusios detales yra quattro zenkliukas ant priekiniu groteliu (jau kokias 4 groteles pakeites jis) , soniniai stiklai , moldingai ant dureliu , stogas , roges ir vairuotojo veidrodelis. Tai viskas :D ...ai , dar numeris (+)
Kazkada bus ir pro langa viduj vaizdas kardinaliai pakeistas , negaliu sulaukti kada galesiu pradet  :G

Neprisijungęs Kostis

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
Sudėjus kardinaliai nesveikas vaizdas bus ff :D. Net nusibodo skaityti kaip ten viską surinkai :D.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sudėjus kardinaliai nesveikas vaizdas bus ff :D. Net nusibodo skaityti kaip ten viską surinkai :D.
Man irgi nusibodo laukt , nu bet ka padarysi :)
As tik nepamenu kur ir kada as rasiau apie ta salona  :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18297
    • Žiūrėti profilį
Ignai gal audi jau pagaliau nebeapardyta? :D atsimenu kiek susitikdavom, vis kas nors nedadėta buvo :-] Kaip jos stovis dabar yra?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ignai gal audi jau pagaliau nebeapardyta? :D atsimenu kiek susitikdavom, vis kas nors nedadėta buvo :-] Kaip jos stovis dabar yra?
Na tai kokia matai paskutinej nuotraukoj kur salia stoviu , taip ir atrodo ;) Matosi , kad truksta moldingeliu ant priekiniu sparnu ten apacioj , truksta ziedu ant galinio dangcio , dar gal kazko , nepamenu , nes tiesiog jau nebuvo laiko... Ir tai dziaugiuosi , kad pavyko tiek daug ir taip gerai surinkti ant smugio pries isvaziuojant :) Tiesa , dabar salone puses detaliu nera , bet anos iskeistos i kitas guli ir laukia surinkimo kazkada :D

Neprisijungęs Kostis

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį

group44 forume :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Aaa , ten :D

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 882
    • Žiūrėti profilį
o nuo quattro modelio pati kilima travetino emei? nes jei ne tai turiu nemoloniu ziniu... :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Deja , bet nuo FWD , kadangi pasirinkimo kaip ir nebuvo :D
O tu šiaip rašyk rašyk , aš įdėmiai skaitau ,tik parašyk kur ten kas netiks , kad žinočiau ;) nes priklausomai nuo neatitikimo lygio , bus galima spręsti ką daryti , nes ir taip jau nusiteikęs , kad reikės burtų , antai pjaut skylę centrinėj plastmasėj , kad įdėti DIFF knopkę , kadangi kaip žinia , pas FWD ten lygi vieta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 22, 00:28:50 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 882
    • Žiūrėti profilį
prie gazo pedalo ta vieta, kur uzdengia plastmase buna visai kitokia ir jei dedi vietoj q tai ten lieka tarpas, kurio niekas neuzdengia ir siaip kazkuriose vietose ziauriai negraziai gula jis.. apie paneles plastikus, tai jie niekuo nesiskiria ir savaime aisku, jog teks pjaut diff'ui skyle.

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
Kadangi Ignai sekmingai darbuojies, vertetu tau sita silke nusipirkt  :D :H vienas salono komplektas idealus iseitu, va tau ir quattro kilimas ir vairuotojo sedyne nepersiuta ir diff mygtukas savo vietoje :)

http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-100_c4/id-1885431

;) buvau susigundes pats i TDI det, bet kazkokia keleivio sedyne neaiski  ?!?

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį

Aaa , ten :D

Tai gal ir čia papasakok :)

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
pažiūrėjus group44 forume tavo temą tikrai gauni didelį + už tai kad atkėliai avanta po šiokių tokiu nelaimingu atsitikimų ff ff :O :D (y) Bent aš jau mašinos virtusios metalo kruva nebūčiau pasiryžęs taip atstatyt :G

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
prie gazo pedalo ta vieta, kur uzdengia plastmase buna visai kitokia ir jei dedi vietoj q tai ten lieka tarpas, kurio niekas neuzdengia ir siaip kazkuriose vietose ziauriai negraziai gula jis.. apie paneles plastikus, tai jie niekuo nesiskiria ir savaime aisku, jog teks pjaut diff'ui skyle.
Hmm , nu ziuresim , tikiuosi nebus ten taip baisiai arba kaip nors pasiseks ir viskas idealiai sulips :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kadangi Ignai sekmingai darbuojies, vertetu tau sita silke nusipirkt  :D :H vienas salono komplektas idealus iseitu, va tau ir quattro kilimas ir vairuotojo sedyne nepersiuta ir diff mygtukas savo vietoje :)

http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-100_c4/id-1885431

;) buvau susigundes pats i TDI det, bet kazkokia keleivio sedyne neaiski  ?!?
ai , galejai blecha ir nerodyt :D Na , bent jau matau vaizda , kaip atrodys pas mane :G
Gaila , kad dalim neparceliuojama...

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
pažiūrėjus group44 forume tavo temą tikrai gauni didelį + už tai kad atkėliai avanta po šiokių tokiu nelaimingu atsitikimų ff ff :O :D (y) Bent aš jau mašinos virtusios metalo kruva nebūčiau pasiryžęs taip atstatyt :G
Na , kodel gi taip ziauriai... Semkes ten palyginus buvo , dar ne tokias atitaiso... Nei kreivai vaziuoja , nei pati kreiva , visur viskas susiveda , priekyje lempas ir viska ten bene idealiai surinkau (+)