Oho kokia čia diskutija išsirutuliojo

Viso ko esmė , kad man metai mašinos yra visiškai nesvarbu , kaip čia gal kažkam pasirodė

Ir noriu keist ne į naujesnę mašiną , o tiesiog , pasivažinėt ir su kitom , man patinkančiom mašinom

Antai - 855

Būtų mano valia - silkaitės savo neparduočiau , o papildomai atsirastų kita mašina. Ir būtent , noriu pakeist modelį , o ne metus. Metai man buvę nebuvę. Visiškai nusispjaut man , kad tai mano silkei jau 22 metai

O kiek į mano silkę sudėta litų , kad "būtų išėjus ceeškė ar aškė" aš neskaičiuoju , nes jos man visiškai nelimpa , neturi jokio šarmo mašinos

O ir tas keitimas čia taip į galvą atėjo , šiaip man Volvo nėra niekuo ypatingos mašinos , bet va 855 kažkuo limpa ir nors tu ką

Bet tik tam tikroj komplektacijoj ir ne joks dyzelis

Tai va tame ir esmė , kad arba silkaitė ,zylas , arba 855.

V70 - jau nebe tas. Nors ir bazė kiek suprantu 850 , bet kažkoks nei šioks , nei toks. Durų linija kampuota , galas kampuotas , bet priekis apvalus

, panelė apvali

nu žodžiu - kažkoks neaiškus dalykas

Va 850 tai mano akim tas viduriukas , kur dar kampuota , bet jau neįsipjausi į briaunas niekur
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Aplamai , jeigu jau biškį pasikeist , nulipt bent trumpam nuo silkės ant Volvo, tai tik į 855

O kaip ir sakiau , 200 20v ir pas mane kažkada bus garaže , nes svajonė ir yra svajonė

Tai tiek