Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Giedriaus a4 b5  (Skaityta 79857 kartus)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Re: Giedriaus a4 b5
« Atsakymas #275: 2013 Balandžio 26, 16:34:06 »
Masina grazi, tikrai...nu bet tos tavo fotkes...kam cia reikia issidergti su tais efektais? :facepalm:

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2013 Gegužės 04, 11:08:49 »
Šiandien užmatyta Kaunas-Vilnius atsargiai judant pirma juosta :)

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2013 Gegužės 04, 23:38:06 »
naudojau paprasta pasta metalo poliravimui bet laukiu rimtesniu priemoniu kaip akmenuku :)
teko girdeti kad poliroliu nupoliravus tai tik laikinas efektas kuris laikosi maksimum menesi.
Idomu ar cia tik gandai ar tikrai :)

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2013 Gegužės 04, 23:43:16 »
Is polirolio daugiau ir neisspausi, jis tik duoda laikina efekta ir palengvina prieziura.

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2013 Gegužės 05, 08:42:10 »
Ka jus turit omenyj poliroli? Tai kaip juos tada reik atpoliruot, kad ilgiau laikytu, su liezuviu laizyt? :D

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2013 Gegužės 05, 09:53:10 »
Viskas ok, tiesiog polirolis yra laikinas dalykas, paskui vel apsinesa ir reikia vel poliruoti.

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2013 Gegužės 05, 13:58:34 »
Masina grazi, tikrai...nu bet tos tavo fotkes...kam cia reikia issidergti su tais efektais? :facepalm:

visiskai pritariu kolegai. Masina graziai padaryta, taciau nuotraukose labai stipriai persistengi su efektais ;)
Vakar uzmatytas Refresh renginuke, daili audi (y)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2013 Gegužės 06, 01:29:04 »
ka jus del tu efektu nusisnekat.  (!?) zymiai grazesnes fotkes, o ne tai, kai praeinat su plytine nokia apfotkinat kaip kaimietis prie tvarto duru ir cia jau zjbs!

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2013 Gegužės 06, 09:06:42 »
nieko pries neturiu saikinga retuša, taciau kai stipriai iskreipiamos spalvos ir tuo paciu visas vaizdas - tai jau nebegrazu ir neestetiska, bent jau mano akiai. 
Su keptuve darytos nuotraukos irgi nera kazkoks etalonas ar atspirties taskas ;)

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2013 Gegužės 06, 12:06:59 »
nieko pries neturiu saikinga retuša, taciau kai stipriai iskreipiamos spalvos ir tuo paciu visas vaizdas - tai jau nebegrazu ir neestetiska, bent jau mano akiai. 
Su keptuve darytos nuotraukos irgi nera kazkoks etalonas ar atspirties taskas ;)

+1. (+)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2013 Gegužės 06, 13:39:39 »
Refreshe apziureta, viskas tvarkinga ir grazu bet dangteliu tai nezmoniskai truksta

Neprisijungęs giedrax

• Nepatikimas prekeivis
  • *
  • Įrašai: 182
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2013 Gegužės 08, 01:12:47 »
dar daug darbu laukia prie visko, ir ratai manau persidazys Tiffany blue spalva, ir lipas , blackout lempos ir kitos smulkmenos, grazu bet norisi kuo idealiau. foto as kartoju nemoku daryti , visai esu netikes ir cia ne mano gebejimuose padaryti geras foto :) taigi pora dar ft is to pacio refresho.

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2013 Gegužės 08, 01:55:54 »
kuom jum geltoni fog'ai patinka :think: ar cia tipo prie low style'o? na ne esme. kas liecia masina, tai viskas kaip ir gerai apart grotu (mano nuomone) nelimpa jos. dar placiau apie blackout lempas. cia tipo vidu isdazyt? jei taip, tai kokiu budu jas praskelt reikia? nedrystu isbandyt ant savo, nors ta mintis jau belekiek ilgai galvoj sukasi.

Neprisijungęs giedrax

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2013 Gegužės 08, 02:09:55 »
kuom jum geltoni fog'ai patinka :think: ar cia tipo prie low style'o? na ne esme. kas liecia masina, tai viskas kaip ir gerai apart grotu (mano nuomone) nelimpa jos. dar placiau apie blackout lempas. cia tipo vidu isdazyt? jei taip, tai kokiu budu jas praskelt reikia? nedrystu isbandyt ant savo, nors ta mintis jau belekiek ilgai galvoj sukasi.
nuvezk pas tuos kas plasmases lituoja ir nuims stiklus graziai pasildes ar dar ka :) 20lt bent uz fara manes praso :)

Neprisijungęs giedrax

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2013 Gegužės 08, 02:12:31 »
o priesrukines geltonos tai man isskirtinumo siektiek suteikia :) man pabode kai visi susideda xenonus baltus y priesrukinius zibintus ir jie ziba kaip kokios ilgos sviesos :)

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2013 Gegužės 08, 02:17:19 »
aiskuma su fog'ais. del lempu tai man neiseis kazkam nuvezt, Airijoj neuzsiima tokiais dalykais niekas. reik bandyt tada kokia donorine lempa gaut ir pasitreniruot :D

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2013 Gegužės 08, 07:55:58 »
Anksciau esu girdejes, kad zmones orkaiteje pasildo ir atsiklijuoja tos lempos, bet kaip neislydo visu plastmasiu lempos, tai neisivizaiduoju :think:

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2013 Gegužės 08, 10:36:50 »
Pramoninis fenas visagalis. Atkaitini be problemų.

Neprisijungęs giedrax

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2013 Gegužės 08, 10:44:48 »
Pramoninis fenas visagalis. Atkaitini be problemų.
mano faru fenu neatsildysi :) prieklauso nuo to kuo faros suklijuotos :) jeigu gumos pagrindo klijais tai atkaitinsi ir atsiklijuos bet pas mane taivanskos kazkokiu kietu hermetiku tai reikia kitaip kazkaip   :think:

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2013 Gegužės 08, 11:03:22 »
ir dabar gerai atrodo nereikia  tu blackoutu ir tiffany blue ratu  :-] :-] prajuokinai su tais zodziais tipo kietai skamba ar kaip ? :-] :-]  Man tai tik kliuna ta grotu veidrodeliu ir ratu spalva isvis netinka prie sidabrines. O ratus polirociau visus arba vidus sidabrine spalva  :) Zydra ratu spalva isvis p.zdc  :O ff
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 08, 11:08:31 sukūrė An$id »

Neprisijungęs giedrax

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2013 Gegužės 08, 17:03:57 »
ir dabar gerai atrodo nereikia  tu blackoutu ir tiffany blue ratu  :-] :-] prajuokinai su tais zodziais tipo kietai skamba ar kaip ? :-] :-]  Man tai tik kliuna ta grotu veidrodeliu ir ratu spalva isvis netinka prie sidabrines. O ratus polirociau visus arba vidus sidabrine spalva  :) Zydra ratu spalva isvis p.zdc  :O ff
zodziai kaip zodziai , man angliskai patogiau pasakyti kitus teriminus :) o kaip darysiu manau geriau bus :) skonis draugu neturi :)

Neprisijungęs ketutisz

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2013 Gegužės 08, 17:09:39 »
 (y)  super darbuojies.ir pagarba uz savo nuomones laikymasu  :smoke:

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2013 Gegužės 08, 17:33:47 »
Man tai dabar gražiai atrodo, aišku gal kažkiek norėtusi tamsesnių lempų, bet nieko. Autostradoje pralenkta nužiūrėta, paskui ir renginyje apžiūrėti.

Man įdomu kaip tau tame renginyje sekėsi? nes ne iki galo buvau :)

Neprisijungęs Zeus

• Įrašai: 478
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2013 Gegužės 08, 18:03:15 »
Šauniai atrodo (y) ir opelis cool :G :D

Neprisijungęs giedrax

• Nepatikimas prekeivis
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #299: 2013 Gegužės 08, 19:51:55 »
Man tai dabar gražiai atrodo, aišku gal kažkiek norėtusi tamsesnių lempų, bet nieko. Autostradoje pralenkta nužiūrėta, paskui ir renginyje apžiūrėti.

Man įdomu kaip tau tame renginyje sekėsi? nes ne iki galo buvau :)
kur ten kas man ten gero seksis kai stovi 350z su work maisteriais :D kur tie ratai kaip mano audi kainuoja :D ir seip tikrai daug geresniu masinu buvo bet as dar savosios neuzbaigiau , dar daug liko ir tada pamatysim kas bus :)