naudojau paprasta pasta metalo poliravimui bet laukiu rimtesniu priemoniu kaip akmenuku
Masina grazi, tikrai...nu bet tos tavo fotkes...kam cia reikia issidergti su tais efektais?
nieko pries neturiu saikinga retuša, taciau kai stipriai iskreipiamos spalvos ir tuo paciu visas vaizdas - tai jau nebegrazu ir neestetiska, bent jau mano akiai. Su keptuve darytos nuotraukos irgi nera kazkoks etalonas ar atspirties taskas
kuom jum geltoni fog'ai patinka ar cia tipo prie low style'o? na ne esme. kas liecia masina, tai viskas kaip ir gerai apart grotu (mano nuomone) nelimpa jos. dar placiau apie blackout lempas. cia tipo vidu isdazyt? jei taip, tai kokiu budu jas praskelt reikia? nedrystu isbandyt ant savo, nors ta mintis jau belekiek ilgai galvoj sukasi.
Pramoninis fenas visagalis. Atkaitini be problemų.
ir dabar gerai atrodo nereikia tu blackoutu ir tiffany blue ratu prajuokinai su tais zodziais tipo kietai skamba ar kaip ? Man tai tik kliuna ta grotu veidrodeliu ir ratu spalva isvis netinka prie sidabrines. O ratus polirociau visus arba vidus sidabrine spalva Zydra ratu spalva isvis p.zdc
Man tai dabar gražiai atrodo, aišku gal kažkiek norėtusi tamsesnių lempų, bet nieko. Autostradoje pralenkta nužiūrėta, paskui ir renginyje apžiūrėti. Man įdomu kaip tau tame renginyje sekėsi? nes ne iki galo buvau