Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: GedasQuattro Audi Coupe ir Audi Q5  (Skaityta 124245 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
Re: GedasQuattro. 90 quattro.
« Atsakymas #225: 2010 Lapkričio 10, 22:39:03 »
Gal dėžė fvd uždėta

Šiaip kvatro tikrinas paprastai, mano mėgstamas būdas: ant asfalto prie apsukų paleidus sankabą ir jai kabina tai kvatro, jei sukasi, tai fvd :D

Na tikrai sužinoti kuo varoma mašina čia mačiausiai vargo yra :) :)

Neprisijungęs Roll

• Įrašai: 544
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2010 Lapkričio 10, 22:40:54 »
Gal dėžė fvd uždėta

Šiaip kvatro tikrinas paprastai, mano mėgstamas būdas: ant asfalto prie apsukų paleidus sankabą ir jai kabina tai kvatro, jei sukasi, tai fvd :D

Arba ant zvyro skersa  :P

Neprisijungęs Roll

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2010 Lapkričio 10, 22:48:44 »
Gal dėžė fvd uždėta

Tik beda kad zmogus nevairaves Q gali nesuprasti kaip turi buti . Patikslinsiu prie labai dideliu apsuku ;)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2010 Lapkričio 10, 22:58:34 »
kardanas tikrai yra, dar siandien kai istrauke mane traktorius lekiau ant duobes ziureti :D Prie labai dideliu apsuku kai atleisiu sankaba man reiks nuo kelio susirinkti šratukus pabirusius is granatu :D bet bandyti teks, nes nu abydna kad taip sedau ir vos viena rata tesugebejau prasukti.

Neprisijungęs Roll

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2010 Lapkričio 10, 23:04:13 »
kardanas tikrai yra, dar siandien kai istrauke mane traktorius lekiau ant duobes ziureti :D Prie labai dideliu apsuku kai atleisiu sankaba man reiks nuo kelio susirinkti šratukus pabirusius is granatu :D bet bandyti teks, nes nu abydna kad taip sedau ir vos viena rata tesugebejau prasukti.

Patikek nesibyres tos granatos ,nebent traska baisiai tada isbres  :-] Nenoriu but blogas pranasas , bet ar tik nebus deze fwd su paliktu kardanu :(

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2010 Lapkričio 10, 23:14:01 »
tai tame ir šaknys kad traška :) nu bet kazkokie perdavimai tai vyksta i galini reduktoriu jei atleidinejant staigiau sankaba man dungsi gale. nu matysim ryt, reiks pramankštinti ta trantala....

Neprisijungęs Roll

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2010 Lapkričio 10, 23:18:21 »
Dungseti gali kad ir : vaziuokles traukes, atraminis , greicio dezes gumos, duslintuvas . Mano Q tai nedunksi, ir ka ?  ;)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2010 Lapkričio 10, 23:24:24 »
Granata dar moka labai dungset graziai ir skambiai  (h)

Neprisijungęs Roll

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2010 Lapkričio 10, 23:26:44 »
Granata dar moka labai dungset graziai ir skambiai  (h)

Neteko susidurti dar :) Taciau klausimas : ar dunksetu galine granata kuri neturi varomosios jegos ? hmmm?  :-]

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2010 Lapkričio 10, 23:41:00 »
į bet kurią seną audi quattro atsisėdus galima pajaust staigiau leidžiant sankabą tikrai ne važiuoklės ar pagalvių dungstelėjimą  ;) paaiškinkit kaip galima palikt kardaną ir uždėt fwd dėžę? dar neteko girdėt tokios kombinacijos, nebent išvis be kardano, o jeigu parėjęs torsenas, tai stovi vietoj ir iš vietos nejudi  ;)

Neprisijungęs Roll

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2010 Lapkričio 10, 23:45:40 »
į bet kurią seną audi quattro atsisėdus galima pajaust staigiau leidžiant sankabą tikrai ne važiuoklės ar pagalvių dungstelėjimą  ;) paaiškinkit kaip galima palikt kardaną ir uždėt fwd dėžę? dar neteko girdėt tokios kombinacijos, nebent išvis be kardano, o jeigu parėjęs torsenas, tai stovi vietoj ir iš vietos nejudi  ;)

Cia Lietuva, stebuklu salis ;) Aisku gal ir nupjoviau cia i lankas , bet matant kaip si audi isdarkyta pastarojo savininko tai... dar ne tokiu stebuklu gali rasti

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2010 Lapkričio 11, 00:17:04 »
ijungus diff knopke jei viskas gerai ir lempike neperdegus tai turi uzsidegti sviesike kad difas ijungtas
jis valdosi su vakumu variklio

gal kur vakumine skalgike nezumauta ar kiaura

palindus ir junginejant matosi ar stekeriukas galiniam dife ilenda ar islenda taia reikias kad bent jau iki reduktoriau galinio ateina kazkas ir jei tada nesiblokuoja tada gali buti reduktoriaus viduoj kazkas negerai
o ta lempike difo knopkei uzsidega tada kai pasispaudzia mygtukas dacikas kuris yra dife kiri paspaudia tas stekeriukas
aisku lempute turi buti gera :)
pas kitus buan perdegusi tai nieko pasakyti negalima tada grynai isjungi pavaziuoji ant zvyro ratu po biski ir ijungi ir pavaziuoji po biksi ir turi jausits skirtumas kad ijungus galiniais ratai nori persoktines jie sukasi vienodu greiciu

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2010 Lapkričio 11, 00:24:52 »
lempikes neperdegusios ant diffo knopkes. va del to vakumo cia kol sandarinau skyles isgirdau snypstima tik neina suprasti is kur tiksliai, atrodo lyg is tos vietos kur saugikliu blokas visas, bet kad ten jokios oro-vakumo slangutes neradau. snypscia uzgesintam varikliui. uzvestam aisku nesigirdi.

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2010 Lapkričio 11, 00:26:04 »
jeigu matei kaip bnw suvirintais reduktoriais sukasi mazu spintuliu tai iskarto suprasi jog diff ON :)

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2010 Lapkričio 11, 00:27:22 »
lempikes neperdegusios ant diffo knopkes. va del to vakumo cia kol sandarinau skyles isgirdau snypstima tik neina suprasti is kur tiksliai, atrodo lyg is tos vietos kur saugikliu blokas visas, bet kad ten jokios oro-vakumo slangutes neradau. snypscia uzgesintam varikliui. uzvestam aisku nesigirdi.
nu bet jei paspaudu diff uzsidega lempike zalias tarp galiniu ratu tai viskas ok iki reduktoriaus tada reik bandyti kaip reaguoja ant zvyro ijungus ir isjungus ar viduje kas nesuluze ar netruksta

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2010 Lapkričio 11, 00:29:15 »
rytoj vyrai, rytoj :D

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2010 Lapkričio 11, 14:05:04 »
palik pradziai ta dif knopke ramybeje, kodel nesiblokuoja surasi paskui, pirma surask kodel nesisuka neivienas galinis, kelk masin ant keltuvo ir ziurek kas ten darosi

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2010 Lapkričio 11, 14:11:08 »
as irgi buvau taip pakibes, kad gale nei vienas nesisuko :)

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2010 Lapkričio 11, 18:12:24 »
tai panašu kad man pasitaike tas pats variantas.
pastaciau ant zvyro nieko nespaudinejau, uzbreziau kur mazdaug stovi galiniai ratai 4k pas ir av kas gavosi.

manau viskas veikia, poto ant asfalto sublokavau galini diff'a ir pabandziau apsisukineti tai pleso ratus, girdisi. taigi problemu kaip ir nera, tik keista kodel man tame zolynelyje snipstas gavosi...

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2010 Lapkričio 11, 18:32:35 »
Skaiciau cia paskutinius puslapius :) na gaila kad gera masina sitaip sudarkyta. Geriausias irodymas Yra nuotraukos is apacios kas ten pas tave per briedas :D jauciu kad burta pas tave 100% kazkas, brolis turi Audi Coupe 90 quattro tai atsisedes is savo iskart pajutau, kad ne FWD :) smagumelis ir galas kabina visada :D 
http://www.youtube.com/watch?v=8zO4hug2bPU
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 12, 09:55:24 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2010 Lapkričio 11, 23:54:00 »
matai kai pakimbi ant 2 ratų kurių nors tada ir daros belekas. kai visi turi kažkiek sukibimo turi viskas būt gerai

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2010 Lapkričio 12, 23:19:18 »
Skaiciau cia paskutinius puslapius :) na gaila kad gera masina sitaip sudarkyta. Geriausias irodymas Yra nuotraukos is apacios kas ten pas tave per briedas :D jauciu kad burta pas tave 100% kazkas, brolis turi Audi Coupe 90 quattro tai atsisedes is savo iskart pajutau, kad ne FWD :) smagumelis ir galas kabina visada :D 

Ale ir nuspardyta  (z) taip ir uzmusa paskutinias Q....

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2010 Lapkričio 13, 01:37:31 »
.......

Buve seimininkai jos nemylejo. sparnas ilenktas, viduj neonkes visokios ir siaip bardakas. traska abi granatos, atboinikus reiktu pakeisti. ant benzo neina, dar nezinau kodel. musa stabdziai. ir siaip visokiu mielaciu, bet stengsiuos po biski atkelti iki patenkinamo stovio.
palinkesiu tik sekmes ir kantrybes :D man ji baigesi po 1 metu, nes pinigu i tokius senus grabus galima kist nors ir kiekviena diena, vistiek kasnors subyres

Neprisijungęs GedasQ

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2010 Lapkričio 13, 02:23:37 »
dėkui, daug nezadu kišti, tik del saves vaziuokle kad neplaukiotu ir kad varikli eitu dar uzplakti, kebulas jau pasmerktas mirti :)
tech apziura baigsis kitu metu vasara, ziuresim ar bus verta jai leisti dar du metus sukti ratus.

Neprisijungęs ArasCL

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2010 Lapkričio 13, 14:51:06 »
.......

Buve seimininkai jos nemylejo. sparnas ilenktas, viduj neonkes visokios ir siaip bardakas. traska abi granatos, atboinikus reiktu pakeisti. ant benzo neina, dar nezinau kodel. musa stabdziai. ir siaip visokiu mielaciu, bet stengsiuos po biski atkelti iki patenkinamo stovio.
palinkesiu tik sekmes ir kantrybes :D man ji baigesi po 1 metu, nes pinigu i tokius senus grabus galima kist nors ir kiekviena diena, vistiek kasnors subyres
nu gali kisti kol viska iskeisti ir tada kuri laika gal bus gerai
arba vel is naujo nuo pradzios padeti kisti antra rata :)