Domai,nu garuoji tu konkreciai,ka as tau daugiau galiu pasakyti.
kur garuoju? darai išvadas nepasigilinęs ką rašau

Aukstis yra matuojamas nuo stokines pakabos.
Pasidomek,kiek eibachas duoda variantu,kiek skirstymu palei svorius,variklius,kebulu tipus ir tt
kaip jau minėjau, kas yra stockas? yra daug tų stocko variantų ir tikrai daugiau oe spyruoklių tipų, nei eibach kitų, sakau net nepažiūrėjęs tavo konkretaus modelio
Ar tu is tu,kur kaip idejo gamintojas,tai neduok dieve pakeisi,tai sugrius puse masinos - nu bocius kitaip sakant.
ne.
pas mane irgi modų yra kažkiek, bet dažnai ne iš gero gyvenimo tie modai. Antra vertus, nereikėtų lyginti mano ir tavo auto, nes aplinkybės kitos.
Kaip tu kitaip siulai issirinkti spyruokles?
Būtent Evaldai, kad aš nesiūlau nieko, tiesiog iškeliu į paviršių bėdą su aftermarket detalėm. Aš tikrai nežinau kaip jas išsirinkti? Reguliuojami koilai gal? Pagal kitą žmogų su identiška auto, kuris bandė konkretų kitą? Bet vėlgi ne visi info dalinasi. Kitaip sakant, sprendimo nesiūlau, nes jo neturiu.
Apibendrinimui: tu viską priimi labai asmeniškai, atrodo kad šikčiau į tavo daržą. Taip nėra. Čia kalba eina apie aftermarketines dalis, ne apie "neteisingus Evaldo sprendimus".
Kad iliustruoti pavyzdį būtų galima paimti kokią senesnę auto, ten situacija kiek liūdnesnė, bet bus per toli nuo temos.