Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ernesto garaziukas.....(Naujos foto 2-4psl. )  (Skaityta 13045 kartus)

Neprisijungęs Ernestas

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
na tikrai paziurejus "ledas" mano galva toks ir turi buti prikis situ masinu...

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
o kur radai estakada? cia kur fotkej? buna reikia paziuret po masina ar palyst kamina prisikabint koki o duobes nera varyt ant keltuvo irgi... papasakok kur...

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
nu iki ledo dar truksta truksta bet siaip ir man patinka :D jo priekiui dar truksta tik s2 lesiu ir butu isvis liux :) cia db yra uzdetas priekinis buferis su lupa ir galiniam buferiui uzdetas tas toks pazeminimas orginalus.... db dar planuose treseriai bet sunku juos gaut lb :) tai tiek ;)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
cia ta estakada tj ten kaime pas mane uzvaziuot uzvaziavau bet kai reikejo nuvaziuot tai teko papluset norejau atbulom isvaziuot tj negalejau nes dusliokas net ilindo i zeme tj teko priekiu leistis per kita puse bet irgi truputi sieke bet gerai kad ten zoliu buva tai nieko nesubraiziau :)

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
matytas sitas cupas ne karta, bet nezinojau, jog tavo :D siaip su isvaizda judama teisinga linkme ;)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
aga dekuij :) gali but kad matai kartais :)

Neprisijungęs STYLING

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
grazus kupas tikrai  (+)

Neprisijungęs Ernestas

• Žiūrėti profilį
dekui :)