šykštus senis, galėjo hella paimti arba valeo o dabar depo. Nors gerai, kad TYC nepaėmė
Citata iš: psychadelic 2010 Gruodžio 26, 18:55:13 šykštus senis, galėjo hella paimti arba valeo o dabar depo. Nors gerai, kad TYC nepaėmė O kuom tyc arba depo blogai? Kokybė jų ahujiena už tokią kainą.
Na gal dabar pasitaisę kreivaakiai prieš porą metų teko pirkti c4 depo lempą, tai patikėkit, nieko gero nebuvo...Nei sureguliuot, nei ką Jei čia viskas ok su jom dabartiniu momentu, tada tik sveikinu su dovana
Na man tai DEPO užrasoja viena, bet taip tai gražiai jos atrodo. Bet vistiek dėsiu atgal restauruotas Hella.
360lt abi tokios signedoj, nezinau kiek deimantei kainavo, gal pigiau
Reiktu ir man nauju lempu i savo troike, nes TA nepraleidzia, viena nuo anglo ikalta, tik neapsisprendziu ar pirkt sias Depo ar senaja europine nupirkt deveta Deimante, fotkes prasom su naujom akytem
Citata iš: kesatutis 2010 Gruodžio 29, 18:24:31 Reiktu ir man nauju lempu i savo troike, nes TA nepraleidzia, viena nuo anglo ikalta, tik neapsisprendziu ar pirkt sias Depo ar senaja europine nupirkt deveta Deimante, fotkes prasom su naujom akytem kurios reikia? as turiu vairuotojo puses hella seno tipo
Citata iš: moochinazz 2010 Gruodžio 30, 00:22:30 Citata iš: kesatutis 2010 Gruodžio 29, 18:24:31 Reiktu ir man nauju lempu i savo troike, nes TA nepraleidzia, viena nuo anglo ikalta, tik neapsisprendziu ar pirkt sias Depo ar senaja europine nupirkt deveta Deimante, fotkes prasom su naujom akytem kurios reikia? as turiu vairuotojo puses hella seno tipoman reik keleivio puses
Citata iš: kesatutis 2010 Gruodžio 30, 01:44:51 Citata iš: moochinazz 2010 Gruodžio 30, 00:22:30 Citata iš: kesatutis 2010 Gruodžio 29, 18:24:31 Reiktu ir man nauju lempu i savo troike, nes TA nepraleidzia, viena nuo anglo ikalta, tik neapsisprendziu ar pirkt sias Depo ar senaja europine nupirkt deveta Deimante, fotkes prasom su naujom akytem kurios reikia? as turiu vairuotojo puses hella seno tipoman reik keleivio puses keleivio turiu be stiklo
dabar tokia nagla isverstaake , cia apie masina jei ka , Deimante, is kur fyskes gavai, srote kokiam atradai?
o tu zn kas yra bixenonai?
gal ir zinai, bet tavo a3 jie tikrai nesimontuos, ypac i sitas faras jei suklydau, tada tikrai paaiskink, ka tu vadini bixenonais.
Citata iš: offroad 2010 Gruodžio 30, 18:30:19 gal ir zinai, bet tavo a3 jie tikrai nesimontuos, ypac i sitas faras jei suklydau, tada tikrai paaiskink, ka tu vadini bixenonais.Kiek aš žinau bixenonas tj leputė, kurioje yra tiek ilgoji tiek trumpoji šviesa. Žinau, kad pas mane netiks, todėl dėti reikės vietoj dviejų blokelių 4 blokelius.
Citata iš: DEIMANTINE 2010 Gruodžio 30, 18:36:51 Citata iš: offroad 2010 Gruodžio 30, 18:30:19 gal ir zinai, bet tavo a3 jie tikrai nesimontuos, ypac i sitas faras jei suklydau, tada tikrai paaiskink, ka tu vadini bixenonais.Kiek aš žinau bixenonas tj leputė, kurioje yra tiek ilgoji tiek trumpoji šviesa. Žinau, kad pas mane netiks, todėl dėti reikės vietoj dviejų blokelių 4 blokelius.vadinasi, bus ne bixenonai