aš dėl tos plėvelės jau domėjausi, bet sakė, kad ji nėra gerai dažams, o aptraukt plėvele ar dažyt kaina ta pati gaunasi tj jaučiu geriau dažyti
As ir stoikes visas juodas daryciau, kaip kad coupe'am daro dazytoja gera tikrai galiu prirodyt, man visa masina padare jei reiks PM
felx nebera tls geru dazytoju ir aplink juos kaune geriausi del tos juostos tai gali deimante sakau poliruot net nedazyt
hm... o įvardino "kuo negerai dažams"? nes tai labai abstraktų... ))be to - su dažais - nebeturėsi "UNDO" galimybes
Citata iš: iL0MK3 2010 Rugsėjo 29, 22:26:10 As ir stoikes visas juodas daryciau, kaip kad coupe'am daro dazytoja gera tikrai galiu prirodyt, man visa masina padare jei reiks PMMan asmeniškai dar ir stoikės juodos būtų nelabai gal pamačius gyvai nuomonė pasikeistų Oo)
as pries viska darydams gerai pagalvociau ar ne geriau imti s3 ,ten nei lepu nei dar ko keisti nereikes,o ir variklis smagesnis
Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 29, 23:03:43 Citata iš: iL0MK3 2010 Rugsėjo 29, 22:26:10 As ir stoikes visas juodas daryciau, kaip kad coupe'am daro dazytoja gera tikrai galiu prirodyt, man visa masina padare jei reiks PMMan asmeniškai dar ir stoikės juodos būtų nelabai gal pamačius gyvai nuomonė pasikeistų Oo) jeigu stoikių nedazysi - tai kaip bičiukas "aikštele" apskustas šis trečiukas atrodys