DEPO (i)
man depo asocijuojasi su i turgu ruosiama masina.
Ir tai gan sunku buvo rast jas, idėtos foto naujesnių, paskambini, pasirodo, kad senosios SU priekinėm dar sunkiau...visos angliškos
Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 24, 11:17:47 Ir tai gan sunku buvo rast jas, idėtos foto naujesnių, paskambini, pasirodo, kad senosios SU priekinėm dar sunkiau...visos angliškos o pas a3 neina perversti plokstels kad pataptu europinem ? nes nemazai audi modeliu turi ta galimybe
Citata iš: offroad 2010 Rugsėjo 24, 12:49:20 man depo asocijuojasi su i turgu ruosiama masina.O tu daug kam irgi su kai kuo asocijuojiesi, ir ką?
Citata iš: kazinak 2010 Rugsėjo 24, 14:35:23 Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 24, 11:17:47 Ir tai gan sunku buvo rast jas, idėtos foto naujesnių, paskambini, pasirodo, kad senosios SU priekinėm dar sunkiau...visos angliškos o pas a3 neina perversti plokstels kad pataptu europinem ? nes nemazai audi modeliu turi ta galimybeNzn...bet nereikia man tu problemų su angliškom. Geriau pavargsiu ir susirasiu europines orginalias (juk niekur lb neskubu), o blogiausiu atveju dėsiu neorginalus.
Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 24, 17:49:08 Citata iš: kazinak 2010 Rugsėjo 24, 14:35:23 Citata iš: DEIMANTINE 2010 Rugsėjo 24, 11:17:47 Ir tai gan sunku buvo rast jas, idėtos foto naujesnių, paskambini, pasirodo, kad senosios SU priekinėm dar sunkiau...visos angliškos o pas a3 neina perversti plokstels kad pataptu europinem ? nes nemazai audi modeliu turi ta galimybeNzn...bet nereikia man tu problemų su angliškom. Geriau pavargsiu ir susirasiu europines orginalias (juk niekur lb neskubu), o blogiausiu atveju dėsiu neorginalus. jokia ten problema,ardyti neiko nereikia,as lekdamas i europa perstumiu ir vsio turiu europai tinkancias lempas
nesidrowek
lengwiau padaryt o nepasakyt ir ten ne wisi wyra dar tik piemenis ten beweik wisi greit ir as uzsoksiu gal su ekomobiliu
kad ponia deimante neuzeina i miesto tema