Trumpai padarysiu santrauka pastaruju savaiciu.

Kaip zinia nedirbo ant laisvu/zemu sukiu, po apsilankymo pas meistra dirba benzu gerai,o dujom tarkim ir dirba pusiau... Isplautas krabas, nes jei teip atrode lekstute, tai isivaizduokite kaip atrode visa kita:

Sutrukusi gofra uzvyniota izoliacija, bent jau laikinai, nes kazko man nepatikimai atrodo:

Su didele El_Gato pagalba patikrintas dirzas - dirzas savo vietoje:

Tik sekanti kart reiks bandyt atleist ji, nes atleidus generatoriaus dirzeli tas svilpimas neisnyko, nors is paziuros pagr dirzas nera itemptas per daug (think)
Nupirkta:
Paskirstytojo dangtelis Bremi - 22LT
Skriejikas KW - 12LT

Skriejikas po pirmines apziuros atrodes taip:

Tai po savaites jis atrode taip:

Atrodo, kad turetu neveikt jis, bet dirbo kaip visada
Nusipirktas skriejikas netiko,nes buvo ta sklyle kur uzsimauna ant paskirstytojo per mazo diametro:

Pirkau Eolte, tad siandien man ji pakeite i tinkama:

Senasis dangtelis atrode gan neblogai:

Bet kadangi buvau nusipirkes, tad pakeiciau ir ji:

El_Gato buvo uzsimines apie alsuokli iseinanti is galvos dangtelio, tai ten pas mane a trys net vamzdeliai iseina, viens tas tamsesnis i oro filtro deze, kitas lyg i kolektoriu,o kitas neatsimenu, lyg i ta daikta kur prie akumuliatoriaus netoli:

Po poros savaiciu stovejimo vel pagaliau pavyko isriedet i gatves ir i studijas nereikejo autiku tystis

Ai, dar nuemiaus purvasargius, t.y. vienas pats nukrito, o kita pats nuemiaus,kad neatrodytu slubai