Na apie kokybę kalbėti per anksti, nes dar niekas nieko man nedarė. Apie visa kita man kaip paaiškino, taip paaiškinau ir aš. Pas šitas turbas nuo 5000-5500 pradeda kištis išmetimas, turiu ne vieną draugą kas žaidė su standartinem turbom ir pas visus rezilultatas tas pat. Pakeitus tik įsiurbimo sparnuote oro srautas dar labiau padydes, bet jis jau ant standwrtines turbos kišosi o pakilus slėgiui išvis turėtų būti zopa. Palyginus išmetimo koliko anga ties turba, ir turbos kriauklės vieta ties sparnuote, nekila abejonių, kad pati turbos karšta pusę yra bėda. Bet kuriuo atveju, kolikas užsakytas, bus už mėn tada lupsiu turba ir modinsiu. Žiūrėsiu kas gausis. Kiek rada forumuose, tai standartinė turba neveža daugiau 280ag. Pakeitus tik įsiurbimo sparnuote gal ir pasiekciau 290ag. O puslapyje prieš su modinta turba pasiekta ~360ag, tai man žaisti su turba, mokėti pinigus ir gauti +10ag atrodo kvaila o vat pasiekti su ta pačia turba +50ag ir daugiau jau ydeja atrodo lb gera.
Kolkas tik diskusijos ir neturiu daugiau ką pasakyti, bet pakeitus semas dalis į norimas, ir tvarkingai sumapinus galėsiu kažką konkrečiai komentuoti ir įrodinėti.