e kodel manes nepakvietei pasipleskint
Dar nenuleidziu ranku bandysiu kazka pakeist, jo biski priduoda kad pas mane seno modelio numeriai , sake jeigu butu buve euro tai be problemu bet manau pavyks viskas ir taip
Subine tai daili..tik ta numeri reiktu kazkaip suhimichint i kvadrata
neturėtu pavykti, nes jei duoda kitus numerius ar tais pačiais simboliais ar kitais tai tik eurotai tu parasčiausiai imi tais pačiais simboliais tik euro ir iškart viena nr kvadratini palauksi kelias savaites kol pagamins ir viskas, gal net iki 100 lt užteks nes jei keiti kitus numerio simbolius tai ir tech pasa naujo reikia kuris irgi kainuoja
Kai turesiu normalius numeriu galesim varyt pasipleskint turetu neblogai atrodyt abi Dar nenuleidziu ranku bandysiu kazka pakeist, jo biski priduoda kad pas mane seno modelio numeriai , sake jeigu butu buve euro tai be problemu bet manau pavyks viskas ir taip
priimsit mane i pasipleskinima?
Tai bus gerai ir euro svarbu kad tik simbolius paliktu manau leksiu ryt i regitra dar karta , dabar turetu but grize po atostogu tie virsininkai ir suderinsim kazka pranesiu naujienas
Reiks tik susiorganizuot turim jau Cabrika Coupe ir sedana reikia universalo ir bus visa B4 gama
visai solidžiai atrodo kabrikas su tais usa nomeriais
rėžk viską jei gali, tai su kainom visom
Ka tik uzmatytas kolonelei vaizdelis Tik kasko negraziai motoras uzsikure vedant
dar truko tik pala apsimuturiuot ir butu jau tike i arabu vaizdelius nzn nedrysciau as taip draskyti
ko taip padanga suede? gal suvedimo nepadarei ar jau drozei kaip reikiant
kelis kart i metus nieko blogo padrozt masina.ner cia ko aplink vaiksciot ir glostyt.wdrug dar islys gedimai greiciau