Ten kur reik į klausimą atsakyti, kur atsakymas yra AUDI, tai didžiosiom raidėm rašyk.
Žieminių padangų nededi?
jei kabini dugna ant palingavimo tai laikas keist amortikus arba keist masina:)))))
Citata iš: jaunelis 2009 Gruodžio 05, 20:40:29 jei kabini dugna ant palingavimo tai laikas keist amortikus arba keist masina:))))) jaunėli... keisk savo... man nereikia ir taip gerai yra aš ne apie tai kad amortikams žopa o apie priekio aukštį...
Citata iš: Andrius001 2009 Gruodžio 05, 20:59:54 Citata iš: jaunelis 2009 Gruodžio 05, 20:40:29 jei kabini dugna ant palingavimo tai laikas keist amortikus arba keist masina:))))) jaunėli... keisk savo... man nereikia ir taip gerai yra aš ne apie tai kad amortikams žopa o apie priekio aukštį... tarp priekio aukscio ir amortiku yra sioks toks rysys bet svarbiausia kad tau gerai
kaip pastebejau ne vienam jau is klubieciu yra ikyrejes tas suzeminimas, anksciau ar veliau visi isauga is to, tik vieni anksciau, kiti veliau. ateis laikas,kai pasirinksi komforta, o ne ale "grazesne" auto su golfo kietumu. ypac, kai limuzino klases auto padaro "vezimu su mediniais ratais" ir per gulincius mentus vaziuoja skersai kelio.