grazus andriaus ratai, realiai tikrai graziai ir iskirtinai atrodo, super! uzsidesi rastavkes 2.5cm isvis nerealiai atrodys.
Su dvipuse prikibdei tą spoileriuką ar man vaidenasi? Jei taip, tai dėk ant klijų, kol nenunešė ir jo tau narkatos. Bėje, priekio taip ir nebenuleidai žemiau ar ne?
dar karta pasikartosiu grazu
Citata iš: Evaldas 2009 Gegužės 22, 06:59:53 Su dvipuse prikibdei tą spoileriuką ar man vaidenasi? Jei taip, tai dėk ant klijų, kol nenunešė ir jo tau narkatos. Bėje, priekio taip ir nebenuleidai žemiau ar ne?lipdžiau tai kas buvo originaliai ant spoilerio...nupiso halogenus... ir grotas šianakt... jau antrą naktį mano mašina jiems kliūna... :[ags dėk dar foto kur su DMX'o audine...
sexy ass
Kai tada prakalbom apie juoda stoga ant tavo s8, tai prisiminiau kad zinau viena navarota ant tavo masinos kuris ziauriai tiktu ir nekainuotu daug, pasakysiu kai susitiksim
Citata iš: rafinuotas 2009 Gegužės 23, 13:38:35 Kai tada prakalbom apie juoda stoga ant tavo s8, tai prisiminiau kad zinau viena navarota ant tavo masinos kuris ziauriai tiktu ir nekainuotu daug, pasakysiu kai susitiksim Su matine plionke siūlysi stogą apklijuoti?
Citata iš: Evaldas 2009 Gegužės 24, 11:08:58 Citata iš: rafinuotas 2009 Gegužės 23, 13:38:35 Kai tada prakalbom apie juoda stoga ant tavo s8, tai prisiminiau kad zinau viena navarota ant tavo masinos kuris ziauriai tiktu ir nekainuotu daug, pasakysiu kai susitiksim Su matine plionke siūlysi stogą apklijuoti?apie tai jau kalbejom, tas manau ant a8 nelabai tinka.