Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Andrius001 garažas... Phaeton V10 TDI...  (Skaityta 115583 kartus)

under

• Svečias
tai taip, bent man s klases mersai iki iki 98metu buvo ir  yra  :G, poto jau fuflo pradejo gamint.. ir siaip man s clases mb ne tokios eilines masinos atrodo kaip a8 ar s8

neveltui svarbiausi pasaulio zmonės su jais vazinejo... O Putinas ir Medvediavas dar dabar.  :)

butent, jie gyvi pavyzdziai  :)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
tai taip, bent man s klases mersai iki iki 98metu buvo ir  yra  :G, poto jau fuflo pradejo gamint.. ir siaip man s clases mb ne tokios eilines masinos atrodo kaip a8 ar s8

neveltui svarbiausi pasaulio zmonės su jais vazinejo... O Putinas ir Medvediavas dar dabar.  :)

:D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
reik kad kas nors iš vln pažiūrėtų jį gyvai ir pasakytų ar vertą važiuoti....

under

• Svečias
mane šis variantas domina...
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2170468

na kaip ir vos ne kekviena fotkese masina atrodo neblogai, aisku sedynes jau persiutos, na bet cia nesvarbiausias dalykas  :)

Na o jei domina, tai kaip ir minejo tarkis susitikt, tada viska pamatysi gyvai

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį

na kaip ir vos ne kekviena fotkese masina atrodo neblogai, aisku sedynes jau persiutos, na bet cia nesvarbiausias dalykas  :)

Sedynes nepersiutos, butent pas 600tinius buvo 2 spalvu variantas  ;) Turiu dar gamintojo foto su identiskom spalvom

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį

na kaip ir vos ne kekviena fotkese masina atrodo neblogai, aisku sedynes jau persiutos, na bet cia nesvarbiausias dalykas  :)

ten originalus S600 salonas  ;)

under

• Svečias
em, sorry tada  (v) :), kazkaip net neatkreipiau demesio niekad, kad pas s600 tokios buvo

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jei jau tokį jamčiau, tai tik coupe :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį

man tai kažkaip 4 durų sedanas solidžiau atrodo už kupą...  :V

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
Man tai butent banginis kupas atrodo nenusisekusio dizaino... naujesnis zjbs, "landsberginis" dviduris irgi, o va sitas nelimpa nors tu ka....

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
kažkaip aš prisibijau to kad jis benzą rys kibirais...  :-]
vat 4,2 gal būtų neblogai... bet pas juos salonas levesnis...

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
Raso MB forume, kad 4.2 neapsimoka, nes tipo ryja ta pati ka ir 5.0 o trauka skiriasi  :) pirk 600 ir nsuk galvos..  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Raso MB forume, kad 4.2 neapsimoka, nes tipo ryja ta pati ka ir 5.0 o trauka skiriasi  :) pirk 600 ir nsuk galvos..  :D

na draugo S600 coupe ryja mieste ramiai važinėjant 17-18 litrų... trasoj 11-12...
ne bet sako kartais kai skraidau su 100 litrų baku tai 400-450 km tenuvažiuoja...  :D

under

• Svečias
sidabrinis cupe?

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
Re: Andrius001 Audi A8L-S8 garažas...
« Atsakymas #141: 2009 Gegužės 01, 10:45:08 »
Man tas SEC'as 560 tai is vis zudanti masina.. 560, jau ir pasaulyje tvarkingu mazai belike, manau uz ji palikti pinigai tikrai sugris :) o tu gal ka vezioji, kad tokios auto pas tave garaze? :D o kaip kabrikai nedomina? SL'as vasarai butu pats tas (aa)

maklaud

• Svečias
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 02, 14:17:39 sukūrė maklaud »

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2009 Gegužės 02, 15:46:35 »
Vat koki reikejo imti, bet jau pavelavai...
http://auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/mercedes_benz-s_klase/id-148512

Nors tvarkingu variantu dar yra:
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/mercedes_benz-s_klase/id-1937

jei ka tai jis tokia auto jau turejo, ir jam jis labai nepatiko, todel pardave, turejo s320dizelini.
O pastarasis skelbimas kur sulopyta su naujesnem lempom, yra pistas per visus galus, ji nusipirko tas lochelis dabartinis pardavejas is vilniaus, uz 19 000, be veidrodeliu ir dar su keliais smulkiais defektais, uzsidejo veidrodzius ir uzdejo kaina 1.5euro didesne, ir daro bizni. Nezinau ant kiek ten gyva masina, bet kad pradzioj jos kaina buvo 19 800, pasiderejo dar gerai...

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2009 Gegužės 03, 09:52:11 »
Man tas SEC'as 560 tai is vis zudanti masina.. 560, jau ir pasaulyje tvarkingu mazai belike, manau uz ji palikti pinigai tikrai sugris :) o tu gal ka vezioji, kad tokios auto pas tave garaze? :D o kaip kabrikai nedomina? SL'as vasarai butu pats tas (aa)

ta prasme vežioju ??
na save ir vaikus :)
ir dar žmona.... parodyk tą SL'ą ??

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2009 Gegužės 03, 22:03:17 »
 :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2009 Gegužės 04, 00:06:09 »
tai taip, bent man s klases mersai iki iki 98metu buvo ir  yra  :G, poto jau fuflo pradejo gamint.. ir siaip man s clases mb ne tokios eilines masinos atrodo kaip a8 ar s8

nu ir dezinformacija....

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2009 Gegužės 04, 08:21:52 »
tai taip, bent man s klases mersai iki iki 98metu buvo ir  yra  :G, poto jau fuflo pradejo gamint.. ir siaip man s clases mb ne tokios eilines masinos atrodo kaip a8 ar s8

nu ir dezinformacija....

šiaip jie su naujausiais važinėja  :)

Neprisijungęs Matas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2009 Gegužės 04, 10:50:53 »

nu ir dezinformacija....

pernai savo akimis maciau per tv, kaip Putinas islipo is w140 tik, kad ten limuzinas buvo...  :V Dabar nesiginciju  ;)

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2009 Gegužės 04, 19:25:49 »

ta prasme vežioju ??
na save ir vaikus :)
ir dar žmona.... parodyk tą SL'ą ??

yra autopliuse 500'inis tik kad metu 93... ~25k