Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 60158 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Nuo audi a8 iki........... BMW 320. 23psl
« Atsakymas #350: 2008 Rugpjūčio 17, 13:09:18 »
kaip tai? gal neišeina mėtyt laiku šaibų? Automatas tai kaip tik nieko gero :V iš jo tik komfortas :D

saibas nelabai iseina metyt, reik ziuret ir i kelia ir i apsukas, nu bet cia priprasti eina greit, tik dabar sunkiau, kitas reikalas, vaziuoji 60, nori deti gazo, nu ir kokia pavara jungt, antra ar trecia chuj paimios, o automata nuspaudei jis pacia zemiausia rast, o tu kol sugalvosi kokia pavara jungt.... nu nezinau man automatikas dauggeriau renka greiti, jei viskas vyksta NE starto metu, cia draugas mano lenktynininkas dydysis, tia kai vaziuoju su juo pats net pasiklysta tose pavarose, jei reikia greit shauti i prieki, tai per zema, tai per auksta imeta, ai nepaaiskinsiu as cia jum, bet zinau tik kad automatikas tikrai geriau, tik baisu remontuoti ji butu :(

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #351: 2008 Rugpjūčio 17, 14:28:55 »
O aš priešingai, kaip tik automato pardėjau neapkęsti dėl trukos praradimo. Mechanas žymiai jautresnis ir kaip nori, taip važiuoji

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #352: 2008 Rugpjūčio 17, 16:16:18 »
otu pabandyk ta deze kaip ji ten naujoviska vadinasi pneumatine ar kazkokia byby ten suprasi, tai karocia isibegejimas tas pats, sanaudos tos pacios  :O

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #353: 2008 Rugpjūčio 17, 16:21:26 »
Bandęs ir tiptronus, ir multitronus, ir dsg, tai tik pastaroji patiko. Daugiau pasakiau sau, kad automatų nebus pas mane ir viskas, vistiek manęs nesuvilios daugiau joks kitas automatas, dabar tik mechankes vertinu :)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #354: 2008 Rugpjūčio 17, 17:31:30 »
Ir teisingai, idomiau važiuot   (h)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #355: 2008 Rugpjūčio 17, 20:38:34 »
nu blin rafi  (!?) :-{ BNW  :O :O :O ir tik troike  :f is taves to nesitikejau.... butum  dar 7 BNW paemes tai nieko nesakyciau  :D :D :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #356: 2008 Rugpjūčio 17, 23:50:30 »
as taip pat nepritariu, kam tas bmw, audi a8 tikrai geriau. Bet jau as taip manau

Neprisijungęs Sarikas

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #357: 2008 Rugpjūčio 18, 00:42:24 »
Mazai vietos toj troikej. Nors 2.0 dyzelis automatas man patiko. Ir traukos pakankamai ir sanaudos 8 litrai tik. Nu bet vis tiek tik ciut geriau uz senaja a4 :) Jau geriau rimtai 740 imtum :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18299
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #358: 2008 Rugpjūčio 18, 02:10:09 »
Na tikrai per mažas. Bent jau 5er butum paėmęs, arba 7... Ir išvis, kam tas bnv?

Neprisijungęs ags

• Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #359: 2008 Rugpjūčio 18, 07:48:33 »
mano favoritai renkantis masina tai:1-2 audi,honda,3-4 bmw,vw!Karta turejau forda,tai tu laiku nenoriu net prisiminti ;)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #360: 2008 Rugpjūčio 18, 08:55:50 »
otu pabandyk ta deze kaip ji ten naujoviska vadinasi pneumatine ar kazkokia byby ten suprasi, tai karocia isibegejimas tas pats, sanaudos tos pacios  :O

Teko waziuot su nauja A6 3.0Q automatu, trauka gera, nu bet wistiek, waziuoji ir kazko truxta, nera ka weikt :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #361: 2008 Rugpjūčio 18, 15:12:30 »
Nu jo, cia del mechano tai prieda irasej truputuka :V O Mechanas juk irgi sudurniuoja. Neatsimenu an kokios audi bet jei varai virs 60 jau automatas ne kick down'ina turi ta pavara ir vaziuot, tai irgi nieko gero ;)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362: 2008 Rugpjūčio 18, 16:15:05 »
Nu jo, cia del mechano tai prieda irasej truputuka :V O Mechanas juk irgi sudurniuoja. Neatsimenu an kokios audi bet jei varai virs 60 jau automatas ne kick down'ina turi ta pavara ir vaziuot, tai irgi nieko gero ;)
hm nemeta zemesnes pavaros tipo? nu nzn nzn, betkada betkokioj situacijoj uztenka staigiau spustelt per pedala (net nereikia to dugno paliest) ir ijungia man pirma pavara..  ;) tada kyla iki 80km/h, persijungia antra ir iki 125km/h  ;) aisku as nezinau apie kokia deze tu kalbi  :V

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #363: 2008 Rugpjūčio 18, 16:37:40 »
As tai rafinuotui uz kalbos kultura bana deciau.  (h)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
spygly o jei laimetum milijona ka darytum papasakok, gal siek tiek idomiau bus visiem.
Bmw 320d eina tikrai pagirtinai, draginau su draugo a8 132kw 2.5tdi mechanke fwd tai suvalgiau, draginau su draugo 2.8q automatu irgi suvalgiau, bet ant mazai gal korpuso gal puses. Taigi trauka tikrai patenkintas esu..
Kodel neemei bmw7 ar bmw5, tai todel kad jie siek tiek moraliskai pasene bmw3 pakankamai dar graziai atrodo,  o kitas reikalas norejosi mazos masinytes, sekancia irgi norisi maza nusipirkt, bet manau greitu laiku bus is ziedu serijos monstriukas pas mane :)

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
a tu baigsi vienakart lygint traukima pagal tai ka tu padejei?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
:-] Vieną kartą sakai, kad ta draugo a8 buvo 110kw, o kitą kartą 132 ;) Bėje, papasakok geriau, kaip touranas eina ;)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
kaip tai? gal neišeina mėtyt laiku šaibų? Automatas tai kaip tik nieko gero :V iš jo tik komfortas :D

saibas nelabai iseina metyt, reik ziuret ir i kelia ir i apsukas, nu bet cia priprasti eina greit, tik dabar sunkiau, kitas reikalas, vaziuoji 60, nori deti gazo, nu ir kokia pavara jungt, antra ar trecia chuj paimios, o automata nuspaudei jis pacia zemiausia rast, o tu kol sugalvosi kokia pavara jungt.... nu nezinau man automatikas dauggeriau renka greiti, jei viskas vyksta NE starto metu, cia draugas mano lenktynininkas dydysis, tia kai vaziuoju su juo pats net pasiklysta tose pavarose, jei reikia greit shauti i prieki, tai per zema, tai per auksta imeta, ai nepaaiskinsiu as cia jum, bet zinau tik kad automatikas tikrai geriau, tik baisu remontuoti ji butu :(
jei nezinai pagal savo masinos galimybes kelinta begi jungt tai gal geriau ant dviracio persesk?;)

under

• Svečias
:-] Vieną kartą sakai, kad ta draugo a8 buvo 110kw, o kitą kartą 132 ;) Bėje, papasakok geriau, kaip touranas eina ;)

pas ta a8  buvo 110kw, poto pakeite varikli i 132kw ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Todėl ir įdomus man tas klausimas, galvoju, ar aš čia persišvenčiau, ar kas čia. O smulkmenų nežinot, daug jis ten vargo keisdamas?

under

• Svečias
Kad nelabai, klausk pacio rafio :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

Pas ji veleneliai tarsketi stipriai buvo pradeja, o pats dirba kazkokioj traukiniu ar laivu imonej neatsimenu, tai jo ta firma buvo pirkusi toki varikli is a6 pries nemazai metu ir galvojo pritaikyti kazkur, bet nieko nepritaike ir liko sandely, tai jis ta varikli kazkaip pasieme, ir isidejo pas save. Idomiai taip, o jis nagingas zmogus dirba prie visai kito, o isidejo pats, sako kas cia tera pora vakaru ir pasikeiti, nu man cia kosmosas o jis tipo taip lengvai ir pasikeite. Pradzioj nebuvo traukos o paskui kazka ten slanga rado kazkokia nedajungta ar ka ir viskas ok, sako antra ratai veliasi, bet sustojo su manim apsiramino bachurs :D :D :D

Todėl ir įdomus man tas klausimas, galvoju, ar aš čia persišvenčiau, ar kas čia. O smulkmenų nežinot, daug jis ten vargo keisdamas?

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
a tu baigsi vienakart lygint traukima pagal tai ka tu padejei?

O kaip lyginti masinos traukima??? Pagal kubatura?? Trauka masina geriau ta, kuri greiciau isibegi ir viskas tuom pasakyta, visada rinkdamasis masina vertinau isibegejima iki 100 ir sanaudas cia ir pasimato technikos stebuklai :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį

jei nezinai pagal savo masinos galimybes kelinta begi jungt tai gal geriau ant dviracio persesk?;)

o gal tu geriau eik su savo silke paciustink salona, nes isore ciustink neciustyjes vistiek atrodo nesakysiu kaip :D :D :D

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
o gal tu geriau eik su savo silke paciustink salona, nes isore ciustink neciustyjes vistiek atrodo nesakysiu kaip :D :D :D
nepergyvenk mano silkes salonas ir isore atrodo dar gerai (y) nenukreipk temos dabar, matos kad skaudzia tema palieciau :-]
P.S zinoma kad nezinai kelinta begi jungt nes pas tave laikrodis vietoj apsuku :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Sausio 02, 15:22:26 sukūrė Drag0n »