Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 + mb cl500  (Skaityta 60705 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
8000K ne per melynai jau svies? :)

norejau 10 stuku, bet labai retai kas turi. ne del apsvietimu perku, as ir be sviesu nakti sugebu vazinet :D

O del ko tu tokias imi?...Tipo grazu?... (!?)  :D man asmeniskai atrodo labai lievai, kaip kitaiskas tiurlingas...ir akina gan neblogai kitus, bet juk tokiems dafeni kad jie kitus akina, jie gi skaito kad tai a*ujenai grazu... :f :f sorry, bet plem negadink masinos... (-)

mielasirdinga ponia, jus man galite pasakyti kaip akinimas priklauso nuo spalvos? ar bus 4300 ar 15000? Pirma reiketu pasidometi del ko akinama, o tada sneketi, GEDA!!!

Visu pirma as ne ponia... (be) o vat taip ir priklauso, taip dar priklauso ir nuo pacio zibinto, kokiam lesiniam aisku ne taip akins...bet kuriuo atveju, man melyna spalva, o tavo atveju netgi sakyciau violetine, slyksciai atrodo ant tokiu graziu masinu... :)  (h) bet del skonio tsakant nesigincyjama, tai mes cia to ir nedarysime... (h) ir nelabai supratau del ko man geda?... :D
peace (h)