Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)  (Skaityta 24631 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
tiks..visos quattro dėžės tinka prie 2,5 tdi, tik reik su smagračiu razabratsia kuris kuriai..

Neprisijungęs AAH

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
beje ta veškė pagal išvaizdą nušluostytų nosį daugumai veškininkų  :)

Butu idomu pamatyt nuotrauka, kuom ta V8 tokia ypatinga ;)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Noriu šitos  (aa) :[ 8-P

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
o aš laukiu kol kas nors nupirks mano parduodama saaba :D ir kad mok inspekcija grazinima perves jei nors vienas iš šiu daliku atsitiks V5 TDI bus  ;)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
kad niekam seiles nevarvetu ant veskes ištriniau nuotrauka :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 06, 16:12:29 sukūrė Emer »

Neprisijungęs AAH

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
Taip ir nespejau pamatyt :D

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Koks svoris parašytas dokumentuose raudonos C3 2,5?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį
O, reikalai juda :-] Šaunu šaunu, jei įgyvendinsi būtinai atvarysiu pažiūrėti... Visgi mano svajonė buvus, ir toli gražu nepamiršta. Beje, bus įdomu labai kaip ji ant kelio laikysis, visgi torsenas pas veškę gale yra !! Tai jei neklystų difai bus tokie kaip būtų pas mechaninę V8, centre ir gale po torseną :) Sukibimo požiūriu turėtų būt pikta ant startų.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Koks svoris parašytas dokumentuose raudonos C3 2,5?
dokai seni tai nieko ten neparasyta net kubatura nenurodyta sian pagal ta lentele metaline pasiziuresiu VIN ir imesiu kad parasytu visa info apie ja

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
su tavo dizelio varikliu,ta veske tikrai taps normali kasdienine masina,o ne savaitgaline,kuria taip vadina ne del to,kad ji isskirtine,o todel,kad tik savaitgaliais ir te isvaziuoja su jos kuro sanaudom. o ir varikliui sugedus nebus galvos skausmo kur gaut detaliu. viskas cia teisingai,ispradziu sunkoka,dar be to su litais nevisada buna kaip norisi,bet pradejus isivaziuosi ir paskui pasidares dziaugsies.
jo del variklio remonto tai tikrai pergivent neverta :)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
As nusileidziu vienzo3b del sio projekto, vienintelis mano argumentas buvo tai, kad modelio pavadinimas reikalauja islaikyti 8 cilindru skaiciu ir forma variklio po kapotu, bet is tu zmoniu kurie domejosi suzinojau, kad 3.3TDI dar labai laiko savo kaina ir uz 150'000km pravaziavusi motora praso iki 10'000lt tai manau mano pacio kazkada galvotas vienas projektas ilgam nutolsta. Buvo ir man kilusi mintis kadanors surinkti KAMAZA, nes kiek zinau ju motoras v8 dyzelis, o benzinini kaip ZIL jau turiu ;). Kitas dalikas yra apginti dabar 3.6 variklio varda, ir galiu tik pasakyti, kad sis variklis buvo pirmas blynas, kuris neprikepe, o prikepe kitas pirmas blynas - automatine quattro deze, nes ji tikrai yra stabdis sitam motorui. Be to DTM vaziavo V8 su 3.6 varikliu, o ne su 4.2 aisku like ten tik blokas originalus tikriausiai. Apie kova pries 2.2 20v turbovyka su 3.6 mechaniniu variantu jau daug diskutuota ir neprieita prie bendros isvados. Galeciau tik pasakyti, kad visiskai skiriasi siu modeliu klases ;) O kad uzbaigciau tik patarsiu, kad ir kokia audi gaminsi niekada nemesk pradejes, nes poto ir sekantys projektai kazin ar pasiseks. Sekmes ;)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reik varyt į svalkę svert, nes ten kai prirašo (!?) kad pvz dyzleiukas c3 1,8tonos, nu nepatikėčiau, kas tiek svert gali...

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
1800kg cia max pakrauta silke tiek sveria, po kapotu priekyje virs keleivio puses lempos yra lentele kurioj parasyta kad sveria ~1300kg, bent keliom silkem siaip atkreipiau demesi, o max svoris 1800kg, ir ant kuro bako dangtelio raso kad ne daugiau 500kg i masina talpintum, jei ka tai v8 irgi tik 500kg galima pakrauti tik jos mase 1700kg raso, bet bajoras man atrodo kazkur buvo rases kad metalo lauzyne svere tai virs 2tonos buvo lyg ir

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Nemesiz

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
Ka ketini daryti su likusiu kebulu, tiksliau jo elektronika ar kitom smulkmenom?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
visa pravodke kuri priklauso varikliui pasilieku salona taip pat kebulas bus supjaustytas ir išveztas i metalo lauza

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Tokiom hujniom as jau nebepritariu... Cia yra masinos dvasios iskvepimas :) Ir siaip kaip cia snekat, kad su tais 85kw gerai ples is vietos tai ka as zinau :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
88kw. Dyzelis važiuoja kitaip nei benzas jei ką, važiuos panašiai kaip silkė... O ji tikrai smagiai rieda

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Sorry, 3kw pamirsau :D Pritrariu, kad tas dyzelis turi kazkiek unikalumo, taciau savajam kebule... Aisku tobuliausia butu sport versijoje :)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sorry, 3kw pamirsau :D Pritrariu, kad tas dyzelis turi kazkiek unikalumo, taciau savajam kebule... Aisku tobuliausia butu sport versijoje :)
Tobuliausia būtų sport exclusive versijoje, kurios minėtas TDI'nas neturėjo :D Tai reikštų kad būtų 2,5tdi quattro. Kas būtų labai smagu. Kadangi to nėra, tai tenka burti. Na net ir tos sport versijos labai retos. Gaila, kad greit raukė gamybą. Na kaip sakoma ekspermentinis auto buvo - labai vykęs (jei nežiūrint į greičių dėžutę :D)