As nusileidziu vienzo3b del sio projekto, vienintelis mano argumentas buvo tai, kad modelio pavadinimas reikalauja islaikyti 8 cilindru skaiciu ir forma variklio po kapotu, bet is tu zmoniu kurie domejosi suzinojau, kad 3.3TDI dar labai laiko savo kaina ir uz 150'000km pravaziavusi motora praso iki 10'000lt tai manau mano pacio kazkada galvotas vienas projektas ilgam nutolsta. Buvo ir man kilusi mintis kadanors surinkti KAMAZA, nes kiek zinau ju motoras v8 dyzelis, o benzinini kaip ZIL jau turiu

. Kitas dalikas yra apginti dabar 3.6 variklio varda, ir galiu tik pasakyti, kad sis variklis buvo pirmas blynas, kuris neprikepe, o prikepe kitas pirmas blynas - automatine quattro deze, nes ji tikrai yra stabdis sitam motorui. Be to DTM vaziavo V8 su 3.6 varikliu, o ne su 4.2 aisku like ten tik blokas originalus tikriausiai. Apie kova pries 2.2 20v turbovyka su 3.6 mechaniniu variantu jau daug diskutuota ir neprieita prie bendros isvados. Galeciau tik pasakyti, kad visiskai skiriasi siu modeliu klases

O kad uzbaigciau tik patarsiu, kad ir kokia audi gaminsi niekada nemesk pradejes, nes poto ir sekantys projektai kazin ar pasiseks. Sekmes