Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)  (Skaityta 24647 kartus)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
ne galvoju kad bus dedama didele turba ir bus visiškai kitaip nei dabar t.y kuo daugiau apsuku tuo daugiau galios nenoriu kad prie 3500rpm galia dingtu  :f
Iš dyzelio benzą darysi? :D Na čia retai būna kad kas dyzelius bombina, bet pritariu visom keturiom, įdomu, sąlyginai nauja.
ne tik noriu kad traukos diapazonas butu nuo 2500rpm ir testusi nemažiau kaip iki 4500rpm nes kaip buvo tai nuo 1800rpm prasidedavo o jau prie 3500rpm dingdavo bet vistiek smagu buvo :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Viskam yra savos ribos. Patys pagalvokit, subombinta masina, po to ja vel atstatinet tai ka zinau... Tuo labiau jei daryt quattro is suknezinto kevalo (!?)
niekas jos neatstatines nesinori to rašyt bet dabartinis kebulas bus supjaustytas ir išvežtas i metalo lauža o projektui bus nupirktas zylas bus jieškomas variantas su uždrožtu varikliu arba be jo ir su pakankamai gera komplektacija :)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
čia tas pats kas surast gerą zylą  :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
neperseniausiai parsidavinejo zylas baltas gal atsimenat tech stovis nera blogas bet ir nebuvo geras su geru salonu negloga komplektacija kaina kiek atsimenu 5k buvo tai ateitij panašuaus daikto jieškosiu skubet nera kur :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 26, 23:45:05 sukūrė Emer »

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
čia tas pats kas surast gerą zylą  :)
na su zilai apskritai problemos bet gi nieks nesako kad vat čia ir dabar laikas parodis savo o dbr tik idejas destau :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
o n.x tevas per raudona vaziuot pradejo nesake?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jo pasake kad usigalvojo ir kazkas užejo  (!?) mane toks atsakimas visai nepatenkino  :E todel iki siol esu labai supikes ant tevo, aš viska galiu suprast bet tokiu daliku nesuprantu ir nenoriu suprast kaip galima usiparint kai visos masinos stovi o sankriža pakankamai didele ne 1 ir ne 2 masinos ten buvo nesuprantu kaip galima buvo nepastebet n stovinčiu masinu salia ir kita puse, tai net i šviesofora galima nežiuret ir taip aišku bus kad raudona dega  :A  :-{ ai krče negaliu  :/

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
neperseniausiai parsidavinejo zylas baltas gal atsimenat tech stovis nera blogas bet ir nebuvo geras su geru salonu negloga komplektacija kaina kiek atsimenu 5k buvo tai ateitij panašuaus daikto jieškosiu skubet nera kur :)

tai va butent kad ten viskas ok buvo isskyrus kebula ;) vienzo gerai sako - rasti gero kebulo zyla,tas pats kas rasti apksritai gera zyla :D

Neprisijungęs LinaS1

• Įrašai: 358
    • Žiūrėti profilį
http://www.autogidas.lt/auto/skelbimas/audi_200_3b_sedanas_1989/01/17756875

Va  :D
Rasti sunku sunku, jau LT tuoj bus neimanoma atknist, bet vienzo3b ten turi kelis, pasiklausk :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
užjaučiu dėl silkės, tikėjaus pamatyt galutinį variantą, bet nenusimink ;) svarbu gimsta nauji projektai ir nenuleidi rankų, jei domina zylas be variklio, tai yra variantas su mano avantzyliu, galimėtų kažką sugalvot  ;)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
na ir man sioks toks ivykis buvo, bet viskas tvarkoj, is antros juostos, man vaziuojant pirma juosta, ciut nenustume i griovi :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
kazkokia nelaimiu juosta prasidejo  (z)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
užjaučiu dėl silkės, tikėjaus pamatyt galutinį variantą, bet nenusimink ;) svarbu gimsta nauji projektai ir nenuleidi rankų, jei domina zylas be variklio, tai yra variantas su mano avantzyliu, galimėtų kažką sugalvot  ;)
ačiu audziau ;) dar iki šiol nedristu nuimt rakta nuo raktu pakabuko su saabiniu nešioju kartu :D taip aš ja milejau :) del avantzilio nebloga ideja tik man pradžiai reiketu išimt varikli iš maniškes ir perrinkt daug ko pakeist poto ir tam dar lešu reik pataupit. Gal kada galima butu apžiuret tavo avanzyli ?? dw kada susitinkam :V kada busi vln vel ?!
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 27, 19:13:27 sukūrė Emer »

Neprisijungęs beee

• Įrašai: 621
    • Žiūrėti profilį
uzuojauta :/ kad taip nutiko :/
norejiau dar paklausti is skaudzios temos 8:8 gal gali foto ideti kaip tavo 100 db atrodo :V jei rankos kyla ja nufotgrafuoti 8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 27, 20:49:32 sukūrė beee »

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
foto yra bet ne visos bus daugiau fotike batarkes nusedo tai poto iš telefono buvo daug nuotrauku bet kokybe gera

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
parodyk pustu sparnu foto :D

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
na ir vel  :-{ :-{ :-{ :-{ negaliu ziuret

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Aš šiandien čiut su draugu ir motociklu neprisiplojau į tokią debilo mašiną , kuris , žinoma , turbūt nematė mūsų ir išvažiavo iš šalutinio kelio , o vakare aišku pažymėjau ratlankį į bordiūrą - rytoj vežu taisyt  (!?)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Aš šiandien čiut su draugu ir motociklu neprisiplojau į tokią debilo mašiną , kuris , žinoma , turbūt nematė mūsų ir išvažiavo iš šalutinio kelio , o vakare aišku pažymėjau ratlankį į bordiūrą - rytoj vežu taisyt  (!?)
blemb visi audi megejai bukit atsargus važinekit ramiai matau ne mane viena paliete juodoji juosta kazkas čia netaip po saules užtemimo viksta  :V (z)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
.........
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 04, 02:26:20 sukūrė Emer »

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Na jooo neblogai užraitė snapą :V Varikliui viskas ok? Niekas nenuplėšta? Man lygiai taip pat kalė iš to pačio šono, tik kad man už buferio kliudė, bet visas priekis persikreipęs buvo.