Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sviesu sureguliawimas  (Skaityta 2906 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Topic Start: 2008 Vasario 11, 16:10:39 »
ar ymanoma paciam pagaut ta spynduly? pl kai mano trumpuju leshiai liewai swiecia :/ bandzeu pasukinet pac tuos du warztukus lempoi korie wartoi widui ta wisa ciferblatas.. bet swiesu yra nelabai matos kaip gaunas... man tik idoku kur turi eiti spindulys per sitkla.. wa imetu foto.. ten kur juodai apibraukta tai ten yra skaidrus stiklas, nu be tu liniju kaip kitur, o spindulys matos labeusei iseina per raudonai apibraukta wieta.. gal jis turi iseit per ta skaidria wieta ????

http://xs.to/xs.php?h=xs224&d=08071&f=darbas_001892.jpg

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #1: 2008 Vasario 11, 16:14:40 »
o kur spindulys ėjo su paprastom lemputėm?  :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #2: 2008 Vasario 11, 16:22:02 »
viskas labai paprasta... pasiimi kokio draugelio masina kuriai gerai sureguliuotos lempos, pastatai prie sienos uzbrezi linija kaip sviecia kiekviena lempa tada toje pacioj vietoj sustoji su savo masina ir bandai isgaut ta mati spinduli... arba jei tingi knistis nuvarai i koki servisa kur tiesios grindys ir uz 10lt sureguliuoja :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #3: 2008 Vasario 11, 16:22:55 »
tai ten lemputes ir yra paprastos OSRAM :) be kokia XZAUND XENON :D tai kur turi eit? per ta skaidru pusrutuly ar per tas isgrawiruotas linijas zemeu to puslankio skaidraus?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #4: 2008 Vasario 11, 16:23:44 »
viskas labai paprasta... pasiimi kokio draugelio masina kuriai gerai sureguliuotos lempos, pastatai prie sienos uzbrezi linija kaip sviecia kiekviena lempa tada toje pacioj vietoj sustoji su savo masina ir bandai isgaut ta mati spinduli... arba jei tingi knistis nuvarai i koki servisa kur tiesios grindys ir uz 10lt sureguliuoja :D

:) butu gerai uz 10lt... ~40-50lt praso

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #5: 2008 Vasario 11, 16:49:00 »
kur tokios kainos su lempu sureguliavima... kaune kai reguliavau tai lempa 10lt

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #6: 2008 Vasario 11, 17:20:06 »
as bulkai euro auto reguliawau 40lt nuplese

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #7: 2008 Vasario 11, 17:48:56 »
tai kišk xenoną arba rėles burk, nes šviečia tikrai jos tragiškai............

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #8: 2008 Vasario 11, 20:16:33 »
nea, xenoneus nekishiu.. man grynai atrodo kad che nesureguliuotos jos :/ tai wat ir domiuosi ties kur turi lusht spindulys stikle

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #9: 2008 Vasario 12, 08:44:57 »
blin aplamai tie lesiai su paprastom lemputem lievai sviecia, cia jau senai visu pripazintas tiesa... nori sviesos xenon ir viskas...

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #10: 2008 Vasario 12, 08:49:00 »
ir beje negi niekas is klaipediskiu audistu neturi su lesiais ceskes? susitik, paziurek kaip sviecia ir viskas bus aisku...

flex

• Svečias
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #11: 2008 Vasario 12, 12:36:35 »
Brutai, aš baltvoj buvau nuvaręs sureguliuot. Tai sureguliavo faras + priešrūkinius už 25lt  :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #12: 2008 Vasario 12, 13:02:12 »
ir beje negi niekas is klaipediskiu audistu neturi su lesiais ceskes? susitik, paziurek kaip sviecia ir viskas bus aisku...

neturi :P :P :P

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #13: 2008 Vasario 12, 13:02:33 »
Brutai, aš baltvoj buvau nuvaręs sureguliuot. Tai sureguliavo faras + priešrūkinius už 25lt  :D

o dar ir baltwoi tokius dalykus daro :) eiles yra?

flex

• Svečias
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #14: 2008 Vasario 12, 13:39:21 »

o dar ir baltwoi tokius dalykus daro :) eiles yra?

mane iškart priėmė. Eilių nelabai yra ;) Èia prie šalia tilžės gatvės to žiedo ant kampo ta baltva ;)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #15: 2008 Vasario 12, 13:41:58 »
zinau as ja :)

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #16: 2008 Kovo 04, 15:43:21 »
kur tokios kainos su lempu sureguliavima... kaune kai reguliavau tai lempa 10lt

o kur tu cia reguliawai? o regitroj kazi kiek kainuotu sureguliuot?

Neprisijungęs Fixy

• Įrašai: 296
    • Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #17: 2008 Kovo 06, 11:53:02 »
ar ymanoma paciam pagaut ta spynduly? pl kai mano trumpuju leshiai liewai swiecia :/ bandzeu pasukinet pac tuos du warztukus lempoi korie wartoi widui ta wisa ciferblatas.. bet swiesu yra nelabai matos kaip gaunas... man tik idoku kur turi eiti spindulys per sitkla.. wa imetu foto.. ten kur juodai apibraukta tai ten yra skaidrus stiklas, nu be tu liniju kaip kitur, o spindulys matos labeusei iseina per raudonai apibraukta wieta.. gal jis turi iseit per ta skaidria wieta ????

http://xs.to/xs.php?h=xs224&d=08071&f=darbas_001892.jpg
Na visu pirma mano manymu tai lesines faros turetu buti su skaidriu stiklu, nes lesis sviesa sukoncentruoja o neskaidrus stiklas ja isskaido, o skaidrus  sklaido maziau ir tiesiog tam kad neapnestu ir nesusibraizytu lesiai, na o jei del lempuciu tai labai geros yra narva firmos ten tokios melsvu stikliuku, sviecia tikrai geriau nei kokios philips blue vision uz 80lt o narvos ir pigesnes dar :)

O reguliavimas tai kaip jau kolega minejo, tarkim i garaza ivarai kita masina su sureguliuotom farom ir ant sienos pasizymi kur sviesa eina, o po to su savaja bandai mazdaug pasireguliuoti, man ant b4 beda buvo kai varikliuko dantratukai prasisukdavo kartais tai faros kuo daugiau reguliuodavau tuo zeiau sviesdavo :) tai taip pareguliavus baigesi bedos vaziuojant nakti kelyje :) na ir turbut gerai susireguliavau nes niekas dar is priesais vaziuojanciu nesipiktino :))))))))  (v)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Kovo 06, 11:56:52 sukūrė Fixy »

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #18: 2008 Kovo 07, 09:26:17 »
fixy - o tu nematai kad ties lesiais stiklas ir yra skaidrus???????

Neprisijungęs Katonas

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #19: 2008 Kovo 08, 10:18:16 »
as vakar kai pats is akies pasireguliaivau, tai net TA praleido :D viena lempa daugiau i virsu sviete suvienodinau, ziuredamas zmogus i tuos spindulius biski raukesi bet praleido :D

Neprisijungęs bumbas

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
Re: Sviesu sureguliawimas
« Atsakymas #20: 2009 Spalio 02, 17:38:22 »
sveiki, o gal man kas galit padet? Jau seniai kankina mane sviesos trukumas. Siandien issiardziau fara , visur sustampuota isgraviruoa ir t.t kad valeo faros , valeo lesiai, ksenonas d2s osram. Nu niekaip nesviecia man normaliai. net verkt norisi. palyja tai isvis gali isijungt sviesas ir vaziuot be ju. kame problema, kas galit padet? :D a4 97m , bet idetos originalios skaidrios faros su originaliais ksenonais . ir ilgos kazkaip i zeme dar sviecia. reguliuot gal reik? bet kad vaziuojant lyg i debesis ar po ratais nesviecia.. Prasides ziema, pastoviai tamsu bus tai batai bus.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Spalio 03, 08:17:36 »
Ar nėra tik į šoną nusuktos :V

Neprisijungęs bumbas

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Spalio 03, 17:20:40 »
Taip, vairuotojo puses lesis sviecia i keleivio puse, o keleivio puses lesis i zeme sviecia kazkaip. Ir dar kazkas padaryta kad nesikilnoja visai jie su raktu. Vienas tiksliau reguliuojasi aukstyn zemyn o kitas ne. gal kas sugadinta.. o kaip i sona pasukt juos? Vakar cia buvau pasikonsultuot tai va taip ir pasake kas yra .

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Spalio 03, 17:27:00 »
Tai reguliatorius išlaužtas. Gausi vežti pas tuos, kas remontuoja, nes jį sutvarkyti yra reikalų. Šiaip aukštyn/žemyn kilnoja tie varžteliai, kur arčiau sparnų yra, o į šonus reguliuoja tie kiti, vidiniai kitaip sakant.

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Spalio 04, 23:34:14 »
o negali buti pas tave  lempos is angliskos masinos?  :)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt