Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Lemputes masinoi  (Skaityta 1902 kartus)

Neprisijungęs Daries

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
Lemputes masinoi
« Topic Start: 2010 Sausio 08, 22:24:48 »
Sveiki,gal galetu kas pasakyt,kaip kokiu 2v,4 ar 6v lenpute pajunkt prie 12 voltiu,masinoj,ka reik det,kondensatoriu,diodus,ka?esu gan zalias del sito,bet man labai aktualu tai yra,noriu viena bajeriuka pabandyt

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Re: Lemputes masinoi
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 08, 22:29:26 »
Manau geriau žaliam ir nebandyt, nes bajeriukas bus kai mašina supleškės.Varyk geriau pas elektriką.

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 08, 22:40:13 »
Kur nori dėt tas lemputes? Skydelį, salono apšvietimą, mygtukus ar nori "savo meną" mašinoje daryt? Visur eina tam tikri tipai lempučių (formos ir standartiniai galingumai)

Neprisijungęs Daries

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 08, 22:49:08 »
Noriu paiwajrint masinoj spalwu gama,kaj kur pakeist,kai kur naujai ideti ir t.t.,gali pamokint av998?

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 08, 22:57:56 »
Noriu paiwajrint masinoj spalwu gama,kaj kur pakeist,kai kur naujai ideti ir t.t.,gali pamokint av998?
konkreciau jeigu gali ;)

Neprisijungęs Daries

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 08, 23:09:57 »
Noreciau po kojom padaryti raudona apsvietima weluojanti(kad isijunktu letaj ir issijunktu tajp pat),nors gali but ir uzkart isijungianti sviesa,yra kokiu varijantu namu salygom?

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 08, 23:12:45 »
Manau prieš litavimus visokius.. išsiimk originalias lemputes iš tų vietų kur nori keist ir važiuok i turgų arba elektrotechnikos parduotuvę. Dabar visokių spalvų lempučių būna. Gali diodines dėtis, kurios nekaista ir gražiau šviečia, dažai nenusitrina (kaip paprastų dažytų).
Man asmeniškai gražiausias originalus apšvietimas :) tik salone vietoj paprastų baltų diodines susidedi ir ledas.. ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 08, 23:24:21 »
galu gale - gandoniuku spalvotu po 25ct (raudonu, melynu, zaliu) Evitoje maciau yra :D

Neprisijungęs Daries

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 08, 23:25:58 »
Pas mane a4 95m,tai ten nera kur ju kaip ir keist i kita spalwa,noriu i nauja vieta istatyti.ir as gali kas paaiskint issamiau,kaip su tuom sviesos velavimu reik padaryt,radau tema forume,bet ten taip aiskiai ir nenupasakota kaip padaryt,dedi kondensatoriu ir tipo viskas,dejau kaip,kad rase,16v 1000mf,bet nieko,po truputuka isibegeja sviesa kol pilnai ikaista kondikas,o uzgesta is kart,kondika paemiau is buitines mages,gal netinka?skaiciau,kad yra keletas ju rusiu,ar ymanoma is kur nors jy islupt ir kaip padaryt tai kad veluotu?jai kas zinot,pasidalinkit ziniom

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Sausio 08, 23:33:49 »
Noreciau po kojom padaryti raudona apsvietima weluojanti(kad isijunktu letaj ir issijunktu tajp pat),nors gali but ir uzkart isijungianti sviesa,yra kokiu varijantu namu salygom?
velavimus - su kondesatoriais. Kokios talpos naudoti, vargu ar kas pasakys, teks eksperimentuoti. Be to, pasinaudok paieska, apie tai jau buvo diskutuota, ir buvo pateikta schema, kaip sujungti.
Kitas dalykas ar ten "po kojom" grazu kad nori apsviesti? grazus kilimai? grazus pedalai? nesimato bereikalingu daliu, laidu? tvarkinga? neatspuryjes kailis nuo kilimeliu? nenuspadytos plastmases? ar pedalu kojos svarios ir nenutrintos?
Ne viskas ka daro greiti ir pasiute tinka liaudies automobiliams.

Bet del visu zingsiu, siulau tau tureti zmogu-padejeja, kuris nusimanytu elektrotechnikoj, ir galetu apsaugoti tavo masina nuo galimu nelaimiu (gaisras, sprogimas). O ir paciam butu laikas perversti keleta knygu.

Temos pavadinima pasitaisyk, kad bent jau jis normaliai butu uzrasytas (atrodo kad ir Lietuviu kalbos knygu neskaitei :D)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 08, 23:36:24 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Sausio 08, 23:38:31 »
Nesvaikit darydami velavima su kondais,nieko nesigaus.Rimtesnese masinose yra komforto blokai,juose smegenys,o jus norit konda pakabint.

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Sausio 08, 23:41:04 »
Nesvaikit darydami velavima su kondais,nieko nesigaus.Rimtesnese masinose yra komforto blokai,juose smegenys,o jus norit konda pakabint.
ooo... nezinojau kaip is tiesu, zinau apie tai kiek kas yra klausineje, ir siulymus naudoti kondikus :)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Sausio 09, 20:05:54 »
eik geriau i audifanus ten tokiu dalykeliu nevienas prisijunginejes, nes sitame forume su tokiais klausimais tik nervini... ir pats tokius dalykus bejunginedams itariu kad padarysi taip kad daug kas gali ir nebeveikt  :-]

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 10, 11:07:03 »
Tokiuose liaudies automobiliuose (A4 nuo 97m pabaigos) gamykliskai budavo apsvietimas ant koju ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Sausio 10, 12:57:14 »
Tokiuose liaudies automobiliuose (A4 nuo 97m pabaigos) gamykliskai budavo apsvietimas ant koju ;)
as isivaizduoju koks tai (slovenas Skull i savo competition'a turbut tokius pat susidejo). Bet zinant ka musu tautieciai deda ten del apsvietimo ir spalvu paivairinimo tai darosi kraupu :P

Neprisijungęs Ru0b1S

• Įrašai: 519
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Spalio 18, 17:11:50 »
Prie to paties, susidejau po koju i apsvietima baltus diodus, nes ta geltona sviesa nelabai man patinka, bet tie diodai kazkaip ne taip ryskiai sviecia kaip tikejaus, gal yra kokiu ryskesniu lempuciu ar gali tokias det, o gal kas yra isidejes kokias kur normaliai sviecia?  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Spalio 18, 17:30:51 »
Prie to paties, susidejau po koju i apsvietima baltus diodus, nes ta geltona sviesa nelabai man patinka, bet tie diodai kazkaip ne taip ryskiai sviecia kaip tikejaus, gal yra kokiu ryskesniu lempuciu ar gali tokias det, o gal kas yra isidejes kokias kur normaliai sviecia?  :)
Ir kaip tau atsakyti... nėra nei garantuoto taip nei garantuoto ne.
Gal koks čiūrka ir lipdo...
Tu bent lemputės (ORGINALIOS) modelį žinok, ir pagal tai ieškok, nes dabar kaip su aklu tamsoj - galima ilgai klaidžioti ir spėlioti.

p.s. visur susidėjei ar tik kojas apšviečia šūstra balta spalva? :D

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Spalio 18, 17:47:22 »
U=I*R
W=I*U

I-srove
U-itampa
R-varza
W-galia

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Spalio 18, 17:49:38 »
Na įdomu, kaip Ruobis supras ir sureaguos į šias formules :D

Neprisijungęs Vovacka

• Įrašai: 85
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Spalio 18, 17:54:50 »
jei nezino kaip pritaikyti  ?!?, geriau lytuokli padeti i vieta  ;)

Neprisijungęs Ru0b1S

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Spalio 18, 18:49:56 »
jei nezino kaip pritaikyti  ?!?, geriau lytuokli padeti i vieta  ;)

Tai kad ten jokio lituoklio nereikia ir nieko as ten nelytuoju tereikejo perkist lempute vietoj geltonos i balta, tik lempute tokia pat reikia turet  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Spalio 18, 19:13:40 »
o tu žinai kokia ten "lemputė" reikalinga? :)

Neprisijungęs Ru0b1S

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Spalio 18, 19:50:06 »
o tu žinai kokia ten "lemputė" reikalinga? :)

Nu tai isemiau ta kur ten buvo ir isvaziavau ieskoti tokios pacios "lemputes"  :)