Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: led lemputes  (Skaityta 24454 kartus)

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
Re: led lemputes
« Atsakymas #125: 2011 Sausio 07, 12:56:15 »
as dar karta pasikartosiu,jog man dzin kas ten lempos viduje yra ir ar skiriasi ar ne,svarbiausia rezultatas kaip ji sviecia  (+)
akinti kitus vairuotojus?

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #126: 2011 Sausio 07, 17:09:31 »
as dar karta pasikartosiu,jog man dzin kas ten lempos viduje yra ir ar skiriasi ar ne,svarbiausia rezultatas kaip ji sviecia  (+)
dar vienas.... pastatau dvi tokiapat masinas,pas viena originaliai is gamyklos su xenonais,o kita su siaip idetais ir duodu kepure prisikti kad daugiau nei puse cia priestaraujanciu nepaskys kurie originalus,o kurie ne,nes jie vienodai sviecia ir neakina kitu vairuotoju jei pagal reikalavimus sureaguliuotos lempos.as nesuprantu ar cia kiti rasot kad tik rasyti............?   :-{

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #127: 2011 Sausio 07, 19:22:28 »
dar vienas.... pastatau dvi tokiapat masinas,pas viena originaliai is gamyklos su xenonais,o kita su siaip idetais ir duodu kepure prisikti kad daugiau nei puse cia priestaraujanciu nepaskys kurie originalus,o kurie ne,nes jie vienodai sviecia ir neakina kitu vairuotoju jei pagal reikalavimus sureaguliuotos lempos.as nesuprantu ar cia kiti rasot kad tik rasyti............?   :-{
O tu pasakyk kaip tu gali sureaguliuoti taip lempas jei nesugeba niekas ??? sugaudyti spinduliu luzimu ir panasiu marazmu. Ir kodel technikines nepraeini isidek purkstukus ir neakindamas praleksi ir kiausiu nesuksi. tavo speju dar geriau sviecia, placiau visiem daugiau sviesos  :-] Mane juokina tokie, tai kam vapse leidzia faras xenonam ir paprasom lempom jei nera skirtumo... To ko gamintojai nesugeba lietuvoje kaimo jurgiai padaro kad butu idealiai...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #128: 2011 Sausio 07, 21:05:03 »
aš biški oftopiko pavarysiu, bet kodėl jūs "xenon" pastoviai čia rašot su dviem n? Viena gi turi būt

http://en.wikipedia.org/wiki/Xenon_arc_lamp

Ant orginalių zenonų lyg ir xennon rašosi :D
tokie jie ir originalūs tada :D

Iš tikro tai orginalias tik kelis kartus tečiupinėjau, o taiwanį dažnai reikia keisti, tai matyt ir įsidėmėjau tą pavadinimą,kurį dažniau matau :D :D :D

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #129: 2011 Sausio 07, 21:52:06 »
pagalvok logiskai,lemputes forma tokiapat ar tai xenonine ar kaitrine.sviesa spinduliuoja i visas puses(siuo atveju apie H1 kalbam),tai kas tau gali skirtis sviesos spinduliavimo atzvilgiu?tai turetu labai skirtis ir kaip isimciau osramine lempute ir ideciau philipsine.beja,ar pats bent viena lempa isardei,ar matei kaip ji formuoja spinduli,ar mantei kaip a6 sveicia su neoriginaliais xenonais?pabandyk pats issiardyti pasiziureti kaip kas,tik po to kaimo jiurgiais vadink!as manau ka norejau pasakyti ta pasakiau,o kiekvienam asmeniskai neaiskinsiu visko isnaujo.galim rakint tema.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #130: 2011 Sausio 07, 21:55:04 »
Tu blin nebenervink, o rimtai paimk ir išardyk tą xenoninę lempą. Pamatysi nafik, kad ten viskas kitaip, nei tau atrodo! Šitame akinimo teatre svarbų vaidmenį vaidina lemputės gylis ir t.t., taip kad nepasakok vėjų, kad nėra tenai jokio skirtumo.

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #131: 2011 Sausio 07, 22:14:23 »
tu nesinervok!tu galvok kaip nori as tau savo nuomones nepersu.jei tu akini kitus tai nesidek xenonu  :-]

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #132: 2011 Sausio 07, 22:22:00 »
tu nesinervok!tu galvok kaip nori as tau savo nuomones nepersu.jei tu akini kitus tai nesidek xenonu  :-]

Jo Evaldai issiimk originalius xenonus ir isidek halogenkes :D:D:D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #133: 2011 Sausio 07, 22:51:10 »
Įdomu būtų pamatyt koks ten skirtumas tarp lęšinių farų skirtų xenon ir paprastom lemputėm ?!?

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #134: 2011 Sausio 07, 23:12:20 »
Įdomu būtų pamatyt koks ten skirtumas tarp lęšinių farų skirtų xenon ir paprastom lemputėm ?!?
na vien i stikla pasiziurejus... nesnekant apie reflektoriu akyvazidus skirtumai rastai paciame stikle o cia dar kazkoks bubis pasakoja apie tai kad jis daug ju isardes  :-]

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #135: 2011 Sausio 07, 23:14:12 »
Kuo tas stiklas skiriasi? Kalbu tik apie lęšinius žibintus, ne reflektorinius

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #136: 2011 Sausio 07, 23:27:38 »
joa ir man idomu kokie ten stikle skirtumai, jei lesinese farose skaidrus jie.. o Audi110kw siulau savo bazara prilaikyt ir izeidinejimais nesisvaidyt, kitaip atostogu gausi nuo forumo.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #137: 2011 Sausio 08, 10:00:13 »
Skirtumas tas (ir jis gan svarbus), kad lemputė ne tame gylyje stovi.
Palausk Toto, jis tau lietuviškai paaiškins, kuoms skiriasi :D :D :D

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #138: 2011 Sausio 08, 11:06:32 »
nu tai aisku, jeigu ne tame paciame gylyji ji stovi, jos skleidziamos sviesos spindulys eina atitinkamai kitu kampu viskas elementaru;) o kufu esi isardes bent viena xenon kaip sako evaldas?:)

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #139: 2011 Sausio 08, 12:29:03 »
esu isardes,galvokit jus kaip norit as net nesistengiu pakeisti jusu nuomones.jei lempute stovi giliau tai ir atitinkamai kreipiancios ploksteles sovi.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #140: 2011 Sausio 08, 13:14:10 »
Taip - atitinkamai. Tai kaip ji atitinkamai toliau stovės, jei tu zenoną įdėsi į paprastos lemputės vietą? Papasakok man prašau, kokį esminį skirtumą matei, rankoje laikydamas lęšį?

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #141: 2011 Sausio 08, 15:26:22 »
lesio isgaugtumas skiresi.bet tu man papasakok kodel tada gamintojas ledziaq deti xenonus ir kaitrine lemputes pvz kaip i mano lempas?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #142: 2011 Sausio 08, 15:27:34 »
lesio isgaugtumas skiresi.bet tu man papasakok kodel tada gamintojas ledziaq deti xenonus ir kaitrine lemputes pvz kaip i mano lempas?

Realiai tu į jas vistiek negali dėti, nes netinka nei lemputė, nei yra automatinis reguliavimas. Taip kad tik tavo stiklas yra pritaikytas xenonams, bet ne visa lempa.

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #143: 2011 Sausio 11, 18:29:07 »
idejau siandien ledus i numerio apsvietima, tai vaizdas tikrai geras  (+)

Neprisijungęs kufas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #144: 2011 Sausio 11, 19:06:51 »
idek foto  ;)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #145: 2011 Sausio 11, 19:47:26 »
idek foto  ;)
neturiu :) bet atrodo tikrai gerai, prie mano melynos spalvos lb graziai ziurisi, tik prieki truksta xenonu.

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #146: 2011 Sausio 19, 13:34:18 »
Sveiki gal kas i priekinius pazibincius yra susidejas LED lemputes?kaip atsiliepimai?

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #147: 2011 Sausio 19, 13:49:12 »
buvau susidejes paprastas is rimi pigeusias uz 6lt komplekta, graziai sviete saltai balta spalva, bet po 3 men viena paliko kaip blicas  :D db susidejau is lemonos po 14 lt tai diena nebenaudoju trumpuju sviesu  :) jau puse metu

Neprisijungęs Jurka4

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #148: 2011 Sausio 19, 14:00:46 »
buvau susidejes paprastas is rimi pigeusias uz 6lt komplekta, graziai sviete saltai balta spalva, bet po 3 men viena paliko kaip blicas  :D db susidejau is lemonos po 14 lt tai diena nebenaudoju trumpuju sviesu  :) jau puse metu
planuoju detis 9-iu LED lemputes na ziuresiu kaip ten kas  (h)

Neprisijungęs mindziux

• Įrašai: 668
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #149: 2011 Sausio 19, 14:02:57 »
tik ziurek kad ilistu nes vieni buna i ilgi isdestuti kiti placiu ratu.