Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Gamykline Audi signalizacija  (Skaityta 3796 kartus)

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
Gamykline Audi signalizacija
« Topic Start: 2008 Lapkričio 10, 10:04:13 »
Vakar savo masinoje radau gamykline signalizacija, tikrai nesitikejau kad pas mane tokia stovejo,

Zodziu issiardziau keleivio puses dureles, ziuriu maza tokia fiskute kurios antras galas nueina i rakinimo spynele, tai as ja atjungiau, paziurejau, ir vel prijungiau, lyg ir viskas normaliai kol neuztrenkiau duru is vel atidaraiu  :D ziuriu masina pasiuto, pradejo posukiai mirkset labai tankiai, ir "pypsiko" signalas pypset  (z) bet ne tas po kapotu, bet kazkur gale veiruotojo pusei, gal net ir bagazinei  :-] beto ir priesrukinio mygtuke esanti lemute kuri uzsidega kai prietaisas yra ijungtas geltonai, o dabar tapati pradejo mirgset raudonai, tokiu pat ritmu kaip ir kitu signalizaciju.  kai ji ijungta tai neuzsiveda variklis, matosi kad signalizacija ji blokuoja... visai geras dalykas, ji veikia tokiu principu kad kai su raktu rakinei masina tai taip ji ir isijungia. pas mane neveike ji nes issiaiskinau kad keleivio durise buvo uzsitrumpines tas laidziukas :)

beto masina Audi 80 95 m. :)

esat kas girdeje kad pas jusu audes tokie dalykai yra ? :)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
Re: Gamykline Audi signalizacija
« Atsakymas #1: 2008 Lapkričio 10, 10:31:55 »
pas mane tokia signalizacija yra :)  tik su raktu uzrakinus veikia inai :)  bet tas garsas tai tikrai negrazus signalizacijos, bent man :)       pas mane tas trikampiukas visuomet tik raudonai mirksi ,nera mirksejes geltonai

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2008 Lapkričio 10, 10:46:19 »
Daugumai ji yra. Daiktas geras, ėst neprašo,kaip papildoma apsauga :)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Lapkričio 10, 12:50:51 »
pas maen irgi yra gamiklyne signa :) tas hornas pas mane randasi bagazinej, sone, vairuotojo pusej

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Lapkričio 10, 13:13:46 »
pas mane irgi yra, tik va kad ji veikia tik tada kai masina rakteliu uzrakini. kai dar nzn kad toks daiktas yra tai buvo baika, kai uzrakines rakciuku atrakinau su signalke negamykline, tai issigandau :D pradejo taip staugt baisiai, kad net bagazine vibruot pradejo. gal kas zino kaip tiksliai ten su ja elgtis? kai pradeda kaukt kaip isjungt?

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Lapkričio 10, 14:36:59 »
tai rakteli bandyk kisti ir paskuk i atrakinimo puse, turetu atsijungti, man kai ijungta ta gamykline signalizacija tai kitos signalizacijos pultelis masinos neatrakina, tik atjungia signalizacija...

o del tos geltonos lemutes tai ji ir neturi mirgset... as sakiau kad ji turi uzsidegt kai ijungi prietaisa kuri valdo tas migtukas, pasmane priesrukiniu ir kai jos ijungtos jis tega geltonai :)

Neprisijungęs ModestasTDK

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Vasario 21, 22:17:23 »
Yra tai ji yra geriau papasakokit kaip ja atjungt is vis o gal kas netycia turit jos schema kur ir kaip ji ten jungiasi ir kokiu principu veikia??? Pas mane uzsipuliavus taidabar is po bardacioko tokios dezutes vienas laidas atjungtas tai nezyzia bet jei ji pajungiu tai atidarau duris po to uzdarau ir bandant kurt masina jau pradeda kauk ir nebeissijungia kol neistraukiu tos fiskes  :[ :[ :[

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Vasario 21, 22:31:13 »
i duru spinele rakta ikises pasuk :)
Yra tai ji yra geriau papasakokit kaip ja atjungt is vis o gal kas netycia turit jos schema kur ir kaip ji ten jungiasi ir kokiu principu veikia??? Pas mane uzsipuliavus taidabar is po bardacioko tokios dezutes vienas laidas atjungtas tai nezyzia bet jei ji pajungiu tai atidarau duris po to uzdarau ir bandant kurt masina jau pradeda kauk ir nebeissijungia kol neistraukiu tos fiskes  :[ :[ :[

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Vasario 22, 01:34:00 »
i duru spinele rakta ikises pasuk :)
tai tipo atidarau duris kad nusispjaut ir jau turiu islipt uzrakint atrakint auto ir tuomet vaziuot???? kam toks s*das reikalingas???? duokit schema kur  ir kaip ji pajungta lupsiu lauk man jos nereik :)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Vasario 22, 08:31:22 »
ji buvo naudojama tuo met kai nebuvo pas tave siuolaikines signalizacijos, zmogus iseidamas uzrakina su rakciuku  ir isijungia signa. ateidamas atrakina duris ir signa issijungia, isjunk ja su rakciuku pasukes i kaire puse, ir nebekisk daugiau to rakto i spiele duru ir nebeisijungs ji, nebent pas tave ten kazkas grybauja...

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Vasario 22, 13:07:44 »
ji buvo naudojama tuo met kai nebuvo pas tave siuolaikines signalizacijos, zmogus iseidamas uzrakina su rakciuku  ir isijungia signa. ateidamas atrakina duris ir signa issijungia, isjunk ja su rakciuku pasukes i kaire puse, ir nebekisk daugiau to rakto i spiele duru ir nebeisijungs ji, nebent pas tave ten kazkas grybauja...
tai kad nera pas mane kitos signos kolkas tai ir prasau pasakykit kai ja isvis atjungt kad negrybautu  :-{ negi ne aiskiai parasiau ar nieks nezinot kaip sita s*du isimt???? :( :[

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Vasario 22, 16:36:23 »
protingas signalizacijų meistras gamyklinę perdaro kad ji junginėtusi iš papildomos statytos signalizacijos ir neatsijunginėtų prasukus spyneles........

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Vasario 22, 18:53:46 »
protingas signalizacijų meistras gamyklinę perdaro kad ji junginėtusi iš papildomos statytos signalizacijos ir neatsijunginėtų prasukus spyneles........

protingas ar ne neturiu kada jo ieskot mane tai ji nervina na o pasijungt prie papildomos manau daug proto nereik tik prasau gal kas turis tos nelemtos signos pajungimo schema?????????????????????????????????? :-{ :-{ :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Vasario 23, 00:06:15 »
o tu jos išjungt nesugebi?  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Vasario 23, 07:20:49 »
dar karta rasau protinguoliam komentatoriam  :-{ :-{ :-{ pas mane po bardacioku is fiskes laidas istrauktas tai dabar ji kaip ir neveikia bet nzn ar tas laidas istrauktas is signos bloko ar siaip lietuvis auksarankis is kokio kompo fiskes laida istrauke duokit pagaliau schema arba nusvieskit kur pats signos blokas stovi  :[ :[ :[ :[

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Vasario 23, 10:06:54 »
po bardačioku tikrai signalizacijos nėra  :D

edma1981

• Svečias
« Atsakymas #16: 2009 Vasario 23, 13:48:49 »
Nzn kaip cia pas daugeli su rakteliu. Pas mane buvo su pulteliu ta gamykline raudonas mgtukas uzrakint zalias atrakint

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Vasario 23, 18:10:25 »
dar karta rasau protinguoliam komentatoriam  :-{ :-{ :-{ pas mane po bardacioku is fiskes laidas istrauktas tai dabar ji kaip ir neveikia bet nzn ar tas laidas istrauktas is signos bloko ar siaip lietuvis auksarankis is kokio kompo fiskes laida istrauke duokit pagaliau schema arba nusvieskit kur pats signos blokas stovi  :[ :[ :[ :[
labai jau isakmiu tonu tu cia reikalauji, kad kazkas tau surastu ir duotu, gal pabandyk ir pats susirask

Neprisijungęs audinuke

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Spalio 14, 15:40:09 »
nekuriant naujos temos noriu isiaiskint truputi, yra pas mane signalizacija itariu originali nes su tokiu raktu http://imageshack.us/photo/my-images/594/keyf.jpg/  ir viskas lyg ir gerai su ja uzrakina ir atrakina tik langu neuzdaro uzrakinus pulteliu, raktu dar nebandziau  ( na dar nezinau ar ji veikia kiek nors t.y. staugia), tai noriu isiaiskint ijungus ja ar turi kazkur pradet mirkset diodas ar kazkas panasaus? ( kad zinociau jog ji isijungus ir pan)  ir dar: ar ji pakankamai gerai apsaugo ir ar nereikia det papildomos signalizacijos kuri buna surista kartu su originalia ?  ?!? :V

P.S. audi a6c5

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Spalio 14, 15:46:00 »
nekuriant naujos temos noriu isiaiskint truputi, yra pas mane signalizacija itariu originali nes su tokiu raktu http://imageshack.us/photo/my-images/594/keyf.jpg/  ir viskas lyg ir gerai su ja uzrakina ir atrakina tik langu neuzdaro uzrakinus pulteliu, raktu dar nebandziau  ( na dar nezinau ar ji veikia kiek nors t.y. staugia), tai noriu isiaiskint ijungus ja ar turi kazkur pradet mirkset diodas ar kazkas panasaus? ( kad zinociau jog ji isijungus ir pan)  ir dar: ar ji pakankamai gerai apsaugo ir ar nereikia det papildomos signalizacijos kuri buna surista kartu su originalia ?  ?!? :V

P.S. audi a6c5
jei mašina uždaro langus raktu, palaikyk ilgiau pultelio užrakinimo mygtuką
ar reikės papildomos signalizacijos gali paprastai išsiaiškinti savarankiškai - turi reaguoti garsiniu signalu į smūgius (pvz priekinę stoikę), į durų atidarymą esant priduotai signalizacijai ir t.t. Mano kuklia nuomone, reikės paprastos 3 lygio signalizacijos.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Spalio 14, 16:41:14 »

P.S. audi a6c5
jei mašina uždaro langus raktu, palaikyk ilgiau pultelio užrakinimo mygtuką
ar reikės papildomos signalizacijos gali paprastai išsiaiškinti savarankiškai - turi reaguoti garsiniu signalu į smūgius (pvz priekinę stoikę), į durų atidarymą esant priduotai signalizacijai ir t.t. Mano kuklia nuomone, reikės paprastos 3 lygio signalizacijos.

Gamyklines i jokius smugius nereguoja, yra tik ultragarsine salono vidu apsaugoti.
Ijungus turi sviesti sviess diodas kur yra rankenele kampe virsuje ant duru apmusimo. Taip pat ant statramscio vairuotojo puseje tarp galiniu ir priekiniu duru ura knopke atjungti vidine apsauga.
Jeigu su rakteliu uzsidarineja-atsidarineja langai, nereiskia, kad yra signalizacija.
Gamykline signalizacija nepatikima tuo, kad prasukus spynele ji is karto atsijungia.

Neprisijungęs audinuke

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Spalio 15, 13:01:15 »
aisku, na siandien isbandziau truputi, tai su raktu ji langu neuzdare...   (-)  o pridavus signalizacija ir atidarius bagazine ji nei kiek nesureagavo... tai kogero reiks kazka detis rimciau...

Neprisijungęs loto

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Gruodžio 20, 23:15:25 »
čia kalba eina apie kažką panašaus į šitą? nes pas save radau irgi. atjungus nebeveikia centrinis ir kuro siurblys :) tai toks klausimas iškilo gal netyčia prie jo pultelį galima pririšt? :)

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Gruodžio 22, 19:55:00 »
čia kalba eina apie kažką panašaus į šitą? nes pas save radau irgi. atjungus nebeveikia centrinis ir kuro siurblys :) tai toks klausimas iškilo gal netyčia prie jo pultelį galima pririšt? :)

Cia negamykline, ir pultu nepririsi. Mesk lauk ir dek kita.