Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Signalizacija su nuotoliniu užvedimu  (Skaityta 3356 kartus)

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
ne i automata dejas buvau pries kokius 6-7 metus ,mokejau 900lt.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
tai cia nuo signalkes kur paduoda ta 3 kanala tarkim nenaudojama nuvest laida reiketu iki webasto paleidimo, teisingai ? :)
gal į mechaninę kartais buvai isidėjęs ?
As uzvedima buvau pasidares variklio. Buvo ir mechaninei. Vienai signalke panaudojau kita, kitai garazo vartu valdymo moduli...

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Nu ir kas kad daugiau nei vebasta surija,jai salona sildai prie - 25 akumui bus ragai o su uzkurimu jokiu problemu nebus keli litai tem ar ten , pats turejau tokia tai vienas malonumas per langa uzsikuri kol papusryciauji ateini i silta masina
užkuri auto prie -27, po 1 min nuo senumo trūksta tepalo aušintuvo tarpinė, išvaro lauk visą tepalą ir varikliui ateina chana  :) ir ateini į šiltą auto, su užkalusiu varikliu  :) kol taip neatsitinka, niekada nesusimatsai, kad kažkas panašaus gali nutikti.. tik vebasta  (y)

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Tai reik dėt normalią , kuri kaip sakia uturi kontakta su tepalo ,antifryzo ir temp davikliais ir jei kas gesins auto iškart, čia max 800 lt gaunasi , webasto ne ką pigiau turbūt , nekalbu apie montavimą pačiam.

Neprisijungęs roberto

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
būtent, jei dėsi tai nepagailėk pinigų normaliam

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Tikiuosi tą normalią kažkodėl įsidėt už kokius 500-600lt nes ta už 800 jau pas rimtą firmą su garantijoms (saugusauto), o yra žinomų Kaune normalų man atrodo ir garažinių, ir turi būt kažkas pigesnio patikimo už eaglemaster e8 :) P.S. gal patys kas žinot Kaune, nu ar Vilniuj irgi tiktų, signalkių dėjikų patikimų ? :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Vilniuj Ramaskinas užsiima

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Nu ir kas kad daugiau nei vebasta surija,jai salona sildai prie - 25 akumui bus ragai o su uzkurimu jokiu problemu nebus keli litai tem ar ten , pats turejau tokia tai vienas malonumas per langa uzsikuri kol papusryciauji ateini i silta masina
O tu skaitei, kad čia ekonomija pirmoj vietoj, nes žmogus ant dujų iškart nori važiuot?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nu teip, tik 10 kart daugiau, o rezultatas toks pats :-)
ko dešimt kart daugiau  :think:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
apie 2ltr per valanda ant laisvu apsuku.
Ar tu teigi, kad masina ant laisvu apsuku ima zenkliai daugiau nei vaziuojant ant gerokai didesniu apsuku, apkrovos kuri turi dar stumti 2 tonas svorio  :think:

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
apie 2ltr per valanda ant laisvu apsuku.
Ar tu teigi, kad masina ant laisvu apsuku ima zenkliai daugiau nei vaziuojant ant gerokai didesniu apsuku, apkrovos kuri turi dar stumti 2 tonas svorio  :think:
Apie webastą kalbėjom, webasto suvalgo 200 gr. O po du litrus kasdien - gaunas 50lt į savaitę vien pašildymui, nežinau kur čia ekonomija :think:

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
niekas gi nekaitins po valanda laiko pries vaziuodamas, tai ir nesudegs tu 2ltr kasdien ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia gal dyzeline 200gr. suvalgo, bet ne V8 manau.
Esu skaites pries daug metu kiek ji vartoja, tikrai ne 200gr atsimenu. Kalba ejo lyg apie litra, o gal ir netoli dvieju.

V8 variklis uzkaista per 5-10min, na tiek to, lai per didelius salcius per 15min, plius pasiekus +30C persijungia i dujas.
Tad tie 500lt ar 1000lt i webasto investuoti tikrai ilgokai atsipirkines.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sugalvojo Webasta, kad zmogus nesuktu smegenu, jeigu nori atsisesti i silta masina, tai nebutu lietuviai, viska reikia sudetingiau. Svarbiausiai, kad mechana sitaip padaryti, turesi visur statyti papildomus daviklius, variklis turi kurtis idealiai, rankinis idealiai, tepalai neuzsalti, ypac dezeje , nes prie -25 sunkiai ir prasuks, tai kai pagalvoji kiek visko pridesi, tai paskui kai neuzsikurs nezinosi nuo ko pradeti tikrinti, ar davikliai, ar signalizacija, ar kuras , ar variklis ir t.t. Su webasta uzstatei laika, nenori distancini pasistatai, tingi knopkes maigyti, nuo temperaturos pasidarai, tik uzkursi pora minuciu ir silta, tai ar verta tiek burti ir kazka isradineti jau israsta?

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Cia gal dyzeline 200gr. suvalgo, bet ne V8 manau.
Esu skaites pries daug metu kiek ji vartoja, tikrai ne 200gr atsimenu. Kalba ejo lyg apie litra, o gal ir netoli dvieju.

V8 variklis uzkaista per 5-10min, na tiek to, lai per didelius salcius per 15min, plius pasiekus +30C persijungia i dujas.
nu tik nereikia pasakų, kad vienas katiliukas su viena žvake suvalgo tiek pat per valandą, kiek v8. O šiaip dėl manęs, tai dėkitės signalkę su burtais, daugiau webastų liks pardavime pigiai ir elektrikams ant duonos su sviestu liks.

niekas gi nekaitins po valanda laiko pries vaziuodamas, tai ir nesudegs tu 2ltr kasdien ;)
kaip ir webastai nebūtina tiek veikt, praktika rodo, kad sušyla iki 70 po pusvalandžio prie didžiausių šalčių

atsipirkinės lygiai tiek pat, kiek ir su signa, tik hemorojaus mažiau  :goodboy:
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 22, 10:59:38 sukūrė mega »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nu tik nereikia pasakų, kad vienas katiliukas su viena žvake suvalgo tiek pat per valandą, kiek v8. O šiaip dėl manęs, tai dėkitės signalkę su burtais, daugiau webastų liks pardavime pigiai ir elektrikams ant duonos su sviestu liks.
Pas mane ir webasto originali yra ir signa su uzvedimu ;)
Jei rasiu, pažiūrėsiu tiksliau jos suvartojimą.
Pats principas darbo yra kitas, nesvarbu kad 1 žvakė pas webasto.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
teip, principas kitas, bet ir masteliai kitokie

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
ziuriu diskusijos i VAE kazkam traukia :-] as neivienoj pusej. Bajorai, nors ir vidaus degimo varikliu naudingumo koeficientas nera didelis labai ir daug energijos tiesiog siluma virsta, vistiek manau kad pecius kura naudingiau vercia i siluma ir maziau nuostoliu turi ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš sutinku kad nuostoliai totaliai kiti. Dėl suvartojimo pačiam įdomu. Pažiūrėsiu. Gal ir klystu.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Aš sutinku kad nuostoliai totaliai kiti. Dėl suvartojimo pačiam įdomu. Pažiūrėsiu. Gal ir klystu.
dėl suvartojimo viskas paprasta, 10kw naudos l litrą kuro per valandą. skystos webastos kiek mačiau būna tik 5kw. 2kw (kurios naudoja 200g kuro) tik sauso tipo.