Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi a6 c5 1999m xenoninės lemputės i h7  (Skaityta 1736 kartus)

Neprisijungęs ganzai

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
audi a6 c5 1999m xenoninės lemputės i h7
« Topic Start: 2014 Rugpjūčio 25, 22:07:04 »
Sveiki,iškilo problema ta ,kad artėja tech.apžiūra,o pas mane įdėtos xenon lempos su d2s lemputėm,apiplovimo nėra automatinio šviesų reguliavimo taip pat,taigi ar yra koks adapteris,kad įdėti H7 lemputes,ir ar jos tada šviestu normaliai tose lempose,ar tik lempas kitas dėti? kažkaip internete nerandu. :think:

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
nueini nusiperki paprastas lemputes ir susidedi kitos iseities nera jai nededi apiplovimu ir aukscio reguliavima.Nes po to kad ir praeisi TA vel teks eit TA nes zaliukas sustabdes labai graziai perbres TA talona ir uzrasys negalioja,nuples lipdukus ir eik pestute namo.
Man vakar taip buvo ir neidomu jam ar galima ar negalima nera apiplovimo ir aukscio reguliavimo vadinasi negali det XENON

Neprisijungęs ganzai

• Žiūrėti profilį
Taigi parašiau,kad lemputes d2s  ir lempos originaliai xenoninės,skylė didelė jokia lemputė netiks be perėjimo,kurio ir ieškau,bet nerandu. :(

Neprisijungęs Fabijano

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Taigi parašiau,kad lemputes d2s  ir lempos originaliai xenoninės,skylė didelė jokia lemputė netiks be perėjimo,kurio ir ieškau,bet nerandu. :(

jokio skirtumo ar pas tave d2s ar d10s. jei nera zibintu apiplovimo sistemos ir automatinio aukscio reguliatoriaus. vadinasi negali det tokiu. as dabar isidejau HIX lemputes. sviecia kaip xenonai baltai ir mentai negales prisikabint ir TA praeisiu

Neprisijungęs ganzai

• Žiūrėti profilį
juokingi jūs :)  klausima isiskaitykit,aš žinau kad nepraeisiu TA todėl ir klausiu ar imanoma vietoj xenon d2s lempučiu i mano lempas idėti su kokiu perechodu H7 lemputes?

Neprisijungęs Fabijano

• Žiūrėti profilį
juokingi jūs :)  klausima isiskaitykit,aš žinau kad nepraeisiu TA todėl ir klausiu ar imanoma vietoj xenon d2s lempučiu i mano lempas idėti su kokiu perechodu H7 lemputes?

nesuprantu kodel pas tave H7? pas mane ta pati masina, tu paciu metu, bet pas mane H1

Neprisijungęs ganzai

• Žiūrėti profilį
nu gal ir H1 turbut sumaisiau,bet kaip jas idėt i tas lempas?

Neprisijungęs Fabijano

• Žiūrėti profilį
nu gal ir H1 turbut sumaisiau,bet kaip jas idėt i tas lempas?

tai paprastai isimi xenonines lemputes (jei neisimtos dar) ir idedi paprasta H1. aisku atjunk blokelius visus ir prijunk maitinima prie lempuciu, jei netinka paprasta H1 tai nezinau kas pas tave ten priburta. as kai buvau xenonus isedejes pas mane buvo H1 HID lemputes., o pasikeist lemputes tai kaip tris pirstus apsimyzt
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Rugsėjo 16, 21:04:25 sukūrė Fabijano »

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
fabiano,tu lemputese nieko nerauki,tad nesisakok

Neprisijungęs ganzai

• Žiūrėti profilį
Dar karta kartoju pas mane įdėtos originalios xenon lempos su D2s lemputem, ir lizdai originalūs tai jokia kita lemputė be perėjimo neįdėsi,nes skyle visai kitokia ir lemputes tvirtinimas netoks.

Neprisijungęs Fabijano

• Žiūrėti profilį
Tai tu TA varei su tokiom lemputem?

Neprisijungęs ganzai

• Žiūrėti profilį
ne dar nevariau,spali baigiasi tai ir galvoju kaip tuos xenon pakeist i paprastas lemputes.

Neprisijungęs Fabijano

• Žiūrėti profilį
nu as tavo vietoj nuvaziuociau i TA sumokeciau lygtai 15 lt kad patikrintu tinkamos tos lemputes ar ne. jei pas tave taip oroginaliai taip eina

Neprisijungęs saidaaure

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Del [perejimo is xenon i paprastas pravodke turi but pirkt,bet jau Skodos fanai taip kalba. :-)

Neprisijungęs ganzai

• Žiūrėti profilį
jezau jezau man reikia ne pravodkes,man reikia lemputes lizdo perejimo.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
jezau jezau man reikia ne pravodkes,man reikia lemputes lizdo perejimo.
kad nera tokio,jeipas tave originalus zenonai,tai t.a. praeisi.

Neprisijungęs ganzai

• Žiūrėti profilį
nepraeisiu,nes nera apiplovimo ir automatinio aukscio reguliatoriaus