Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Užia diržas. Audi a6 c4 2,5TDI 103kw  (Skaityta 2571 kartus)

Neprisijungęs dmitrij7968

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Užia diržas. Audi a6 c4 2,5TDI 103kw
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 12, 22:35:21 »
Situacija tokia, kazkur užė nuo generatoriaus, nuvaryta buvo mašina į garažiuką(servisas) (patikimas), tai iskarto apkaltino dirzo itempeja, pakrapscius galva, uzpurske Wedeskes (wd-40) ant dirzo, uzesys dingo  :O det neilgam, vel uzpili wd, vel neuzia, poto vel uzia. Karocia, sako nupirk tokia priemone specialiai pritaikyta dirzams kad neskleistu garsu, mazintu itrukimo galimybe ir t.t., papursk ant dirzo ir neuz. Tai ka man siulot padaryt? Kazkaip nepatikimos man tuos priemones visokios. Kas isvis cia per velniava tokia.
p.s. užimas panasus (hrrrooom-hrrroom-hrooomm), lygiagretus garsas variklio darbo garsui toks.

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
Situacija tokia, kazkur užė nuo generatoriaus, nuvaryta buvo mašina į garažiuką(servisas) (patikimas), tai iskarto apkaltino dirzo itempeja, pakrapscius galva, uzpurske Wedeskes (wd-40) ant dirzo, uzesys dingo  :O det neilgam, vel uzpili wd, vel neuzia, poto vel uzia. Karocia, sako nupirk tokia priemone specialiai pritaikyta dirzams kad neskleistu garsu, mazintu itrukimo galimybe ir t.t., papursk ant dirzo ir neuz. Tai ka man siulot padaryt? Kazkaip nepatikimos man tuos priemones visokios. Kas isvis cia per velniava tokia.
p.s. užimas panasus (hrrrooom-hrrroom-hrooomm), lygiagretus garsas variklio darbo garsui toks.

juk patikimas garaziukas pasake pirk priemone kad dirzas neuztu :-], paskui kai pareis itempejas galesi gal ir pagrindini dirza pasikeist jei sekmingai generatoriaus dirzas nukris (+)

• Žiūrėti profilį
Patikimas, ne tuo patikimas kad gerai diagnozuoja, patikimas todėl, kad gerai atlieką savo darbą, nebujau mašinos palikti ir t.t.  ff

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi apkaltino įtempėja, pakeičiau su guoliu ir amortizatiriumi, cypia - ūžia kaip ir anksčiau, pasirodo, kad škyvo (skriemulio) guma nuėjusi, autlog 250lt kainuoja, bet š gabalas jis... O geresnis apie 500lt...

• Žiūrėti profilį
Nepigus daikčiukas, kaip tokių metų mašinai. O nebus taip, kad diržas blogas? Sukasi BOSCH diržas, bet keistas, tokio dar nematęs (Blizga, kaip silikono sluoksniu padengtas)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Na gali būti ir įtempėjas, bet panašu į mano problema, pašilus automobiliui garsas nemažėja?

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Pas mane gates ar kajp ten. dirzas irgi atrodo lyg wejdrodis bet uze guoliukas jau patikrinau nusijimk tempeja ir sutepk guoliuka nuemes apsauga nuo guoliuko . Jaj sutepsi kaskokiu lb geru melinu tepalu kajp man sutepe draugas, jis gawo is audi centro lyg,  lb tempesi kajp guma , net siulaj atrodo lieka taj neuze pusmeti poto wel uze

• Žiūrėti profilį
Užimas didėjant variklio temperatūrai nekinta, nustoja barškėt tik įtempėjo amortikas.
Gal daugiau galima apie tą tepalą mėlyną?

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Tikraj pawadinimo nepasakysiu, nulekwgal i koki serwiza gal tures. O sejp tas guoliukas apie 40lt tekajnuoja

• Žiūrėti profilį
Dėkui, bandysiu.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
itariu kad apatinis skyvas issplyses....

Neprisijungęs labus1

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
Kai dar tokią turėjau tai aš ir purškiau ir generatoriaus diržą keičiau ir net generatoriaus skyvą pakeičiau - niekas nepadėjo. Viskas pasibaigė kai nuėmėm apatinį škyvą - vos laikėsi gumos, todėl skersavo. Pakeičiau ir viskas pasibaigė.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
mano tevui tai pakeliui nuplyso ir baladojosi, tai pervazaivo kokia 30km dar, laimingai baigesi, nes papuola drozliu i dirza ir buna kad nutraukia...

• Žiūrėti profilį
Pakeičiau diržą ir įtempėjo amortiką. Padėjo. Dabar gražiai dirba

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
koki dirza? Kiek darbas,detales? :]

• Žiūrėti profilį
koki dirza? Kiek darbas,detales? :]

Dirzas BOSCH, tanagroje pirkau, parinko. 45lt berods. amortika gariunuose pirkau 170lt, made in germany :bedantis: darbas tiksliai nezinau kiek, keite tepalus, filtrus, dirza, amortika, vairo traukes antgali. tai uz visa darba 80lt paplojau