Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b5 95 mažylis 66kw, čipuoti - reliai verta?  (Skaityta 3050 kartus)

Neprisijungęs KarolisLT

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, tai važinėju su šiuo 'traktoriuku' ir kilo klausimas. Radau firmas teikiančias čipavimo paslaugas. Gal yra bandžiusiu? Realiai iš tu 66 ale padaro daugiau kaip 80, tarsi butu kaip su raudona i. Bet kaip yra ištiesų? Gal galit suteikt info?

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
negi googlej info mazai, netgi tu firmu teikianciu tokias paslaugas forumuose..?

Neprisijungęs KarolisLT

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
na matai - firma niekad nepeiks savojo produkto. Ir retai gausi realia info.

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
Na jei neturi kur kisti pinigu cipuok,kaskiek gal geriau trauks,bet del to bisky ar verta

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
verta... bet kad pajustum visą malonumą, turi būti geras techninis stovis, o jei taip nėra ir susitvarkysi - gali pradėti atrodyti jog ir visa sutvarkyta gerai važiuoja, kad ir nepačipuota.

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
draugas turejo, tai sake is vietos su chip'u geriau trauke, o bendrai tai nelabai jaute skirtuma... galiausiai grizo prie stock

Neprisijungęs regas

• 1 įspėjimas
  • Įrašai: 409
    • Žiūrėti profilį
tikrai verta ;)

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
turbut cia rasiusiuju net nera bande cipuotos masinos, ;)jei masina tvarkinga cipuok,tikrai jauciasi.

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, tai važinėju su šiuo 'traktoriuku' ir kilo klausimas. Radau firmas teikiančias čipavimo paslaugas. Gal yra bandžiusiu? Realiai iš tu 66 ale padaro daugiau kaip 80, tarsi butu kaip su raudona i. Bet kaip yra ištiesų? Gal galit suteikt info?
verta, jei mašina techniškai tvarkinga ir jei čipuoja išmanantis žmogus

• Žiūrėti profilį
draugas turejo, tai sake is vietos su chip'u geriau trauke, o bendrai tai nelabai jaute skirtuma... galiausiai grizo prie stock
manau, tai nuo automobilio priklauso... klausimas kur darė ir kaip darė... jeigu automobilis neneša, gali čipuotojas dėti paprastesnę programą, taip prislėpdamas automobilio trūkumus... (pats Vitoldas yra apie tai rašęs). Negaliu peikti ar nuvertinti čipo, nes turėjau logiškus lūkesčius, juos ir pateisino... tiek mieste ji žvalesnė, tiek trasoj ant lenkimo geriau bėgėjasi...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 07, 00:19:47 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Stunter99

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Cipuok drasiai, tikrai pajusi skirtuma, 66kw atrodo judri tokia ir zvali jei nenujuota, bet kai uzsicipuoji tai ojojoj kaip tau ji leks, bus tikra torpeda :)

Ieskojau sau 81kw a4, tai visas kur ziurejau visos trauke lygiai taip pat beveik kaip pries tai mano turetas b4 passatas, ir pataikiau ant 66kw tik kad cipuotos, ten tai zveris buvo.

Bet suradau visgi neuzjuota 81kw, tai traukia labai panasiai, gal aisku kazkiek ir geriau, nes 3 pavara ant slapio sfalto jei duodi gazo prasuka laisvai ratus, apie 2 pavara tai nera ka ir kalbet, ir seip 100 vaziojant paspaudus dar jauciasi kad pristumia prie sedyniu ir jau ziuri 180 leki :)

na tirkai malonus jausmas :)

• Žiūrėti profilį
galiu pasakyti pvz, su kolega stojom prie sankryžos, jis su civic (fastback VI) 92kw,
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4381.html
o aš su savo b4 1.9 tdi 1z.
aš vienas, o pas jį vienas keleivis, tai iki 100km/h negalėjo privyti, po to jau pro šoną prašoko. Bet sunku ir tai vertinti, nes mano juostoje duobės ir gubriai prasidėjo todėl panašiai nuo to paties 100 atleidau gazą.
Sakė kad blogai startavo (bet ir aš ne dragistas), na o mano kompo burtininko nuomone: "kai pralaimi - visi taip sako" :D
esam bandę ant chronometro imti šimtuką, tai skirtumas apie 3sekundes sumažėjo, lyginant su standartine ECU programa. t.y. nuo 14 su kapeikom iki 11s. Draugas irgi čipavo, tai pas jį dar žvalesnė, manau ir maniškę padėtų :D

Jeigu negaila tam pinigų, siūlau išbandyti, ypač ant paprastesnių variantų (kurie salyginai nebrangūs), jeigu patiks, ir vėliau vėliau vėl turėsi TDI, žinosi koks gėris yra čipas.

Pas tave pakeitus purkštukus dar geresnių rezultatų galima tikėtis, nes jeigu teisingai pamenu, A4 66kw tdi variklio kodas AHU. praktiškai tas pats gautusi kaip 81kw (AFN) plius pačipuota. Na tik dėl turbo db nežinau, ar pas abi vienodos...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Kovo 09, 23:13:03 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
Pas tave pakeitus purkštukus dar geresnių rezultatų galima tikėtis, nes jeigu teisingai pamenu, A4 66kw tdi variklio kodas AHU. praktiškai tas pats gautusi kaip 81kw (AFN) plius pačipuota. Na tik dėl turbo db nežinau, ar pas abi vienodos...
Nesigautu tas pats. Tas pats gaunasi tik naujesniuose 66kw varikliuose (kuriu A4 nebuvo), kur buvo su kintamos geometrijos turbina, tik kodo neatsimenu tu varikliu.

• Žiūrėti profilį
tada, reiškia, iki išlyginimo dar reikia VGT ;)