galiu pasakyti pvz, su kolega stojom prie sankryžos, jis su civic (fastback VI) 92kw,
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/4381.htmlo aš su savo b4 1.9 tdi 1z.
aš vienas, o pas jį vienas keleivis, tai iki 100km/h negalėjo privyti, po to jau pro šoną prašoko. Bet sunku ir tai vertinti, nes mano juostoje duobės ir gubriai prasidėjo todėl panašiai nuo to paties 100 atleidau gazą.
Sakė kad blogai startavo (bet ir aš ne dragistas), na o mano kompo burtininko nuomone: "kai pralaimi - visi taip sako"

esam bandę ant chronometro imti šimtuką, tai skirtumas apie 3sekundes sumažėjo, lyginant su standartine ECU programa. t.y. nuo 14 su kapeikom iki 11s. Draugas irgi čipavo, tai pas jį dar žvalesnė, manau ir maniškę padėtų

Jeigu negaila tam pinigų, siūlau išbandyti, ypač ant paprastesnių variantų (kurie salyginai nebrangūs), jeigu patiks, ir vėliau vėliau vėl turėsi TDI, žinosi koks gėris yra čipas.
Pas tave pakeitus purkštukus dar geresnių rezultatų galima tikėtis, nes jeigu teisingai pamenu, A4 66kw tdi variklio kodas AHU. praktiškai tas pats gautusi kaip 81kw (AFN) plius pačipuota. Na tik dėl turbo db nežinau, ar pas abi vienodos...