Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi coupe 90 fwd dejimas diesel varyklio is vw passat 86metu  (Skaityta 2221 kartus)

Neprisijungęs pagosha

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
sveiki,turiu audi coupe 91metu su dujom ir vat atidave man passata sena 86metu TD 1.6l varikliuku tai vat galvoju sau isideti,varyklis pasate stovi kaip audineje tik vat nezinau ar greiciu dezes tvirtinimai man tiks ir varyklis ar gerai atsistos.tai va jej kas zinot tai prasom padedi su atsakymu nes biski atsils ir galvoju apsiimti(parasykit ko man reikes,gal ka perdaryti reikes ir panasiai ) aciu  (+)

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Tevukas kazkada dejo dyzelini 1,9 varikli is 91m pasato i bulka kurioj buvo dyz 1,6, tai viskas tiko, reikejo persukt laikikliai nuo senojo variklio, karterio naujo nuo b4, tepalo siurblio nuo b4. 

Neprisijungęs pagosha

• Žiūrėti profilį
apie tai girdejas,bet manau mano varjente nereikes nei padono nei tepalo paemejo keisti,tik va kokia diena reikes uzvaryti ant duobes ir pasiziureti...
 gal kas zino kaip su greiciu deze ir pusasiais ten reikalai?

Neprisijungęs pagosha

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
o koks motoras dabar coupe stovi?
ar pasate ne ant traverso stovi motoras?
coupe jei 5cil tai ant lanzeronu statosi

Neprisijungęs pagosha

• Žiūrėti profilį
coupe dabar stovi 2.0l 85kw motoras o pasate stovi 1.6 td motoras,pas viena meistra klausiau tai sake kad turi tikti tik man abejones,butu daugiau ziniu tai tada zinociau ka daryti,nes kiek zinau tai 1.9 tdi stato i tokias masinas ir viskas tinka graziai,beje audi -28 neuzsivede net o tas pasato varykliukas spol abarota tai man dar labiau norisi ji isistatyti
tai va jej kas zinot suteikit kokios info,juk is pasatu ir i audi ejo 2.2 l motorai vienodi berods

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
didziausias galvosukis manau yra kaip pastatyt motora i coupe, nes coupe motoras stovi ant lanzeronu, o passate ant traverso stovi, nes 4cil motoras.

Neprisijungęs simioras

• Įrašai: 170
    • Žiūrėti profilį
o kam is sudo libdyt suda is vis nesuprantu

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
o kam is sudo libdyt fekaliją is vis nesuprantu

Geriau su supuvusiu passatu važinėti? Ar geriau pasikeisti Cupe variklį iš prasto (nesikuria, prie -28), į gerą (kuriasi prie -28 iš pusės apsisukimo)? Na galima dar lopyti passatą. Gal šitas variantas paprastesnis, žiūrint kiek supuvęs.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs pagosha

• Žiūrėti profilį
passato lopyti neimanoma :D flinstonu automobiliai geresni buvo :D tai va toksai biskiuka klausimelis man dar iskilo,o jej ausys(kronsteinus varyklio) pakeisti juk tada kazka galma suburti? 
dar klausimas: ka su siurbliu bake darytis?
apsukas nuo generatoriaus jungtis?
beto kaip su greiciu spidometre? juk passate troselis o audi vakar isrinkau skideli tai ten eina tik laidukai?  :-{
beto dar turiu nuo busiuko interkuleri tai nieko neatsitiks blogo jej ji sau pasistatysiu?

o del klausimo kam is sudo fekalija libdyti tai labai daug vazineju ir nespeju tose kolonelese dujas piltis(ecomomy)  (be)  :D

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
netinka ausys nuo 5 cil ant 4 cil motoro. paprasciausias variantas jauciu pakeist traversa nuo bulkos 4cil, bet tau cia tikrai daug darbo nusimato norint pasidaryti dyzeline auto ff

Neprisijungęs pagosha

• Žiūrėti profilį
biski neikertu, pas mane juk 2.0l motoras dabar stovi ir jis irgi 4cilindru,tai ir jis stovi ant lanzeronu o ne ant balkes? niekaip nesigauna man paziureti pamirstu  ?!?

Neprisijungęs pagosha

• Žiūrėti profilį
stai pridedu foto,cia stovi bulkoje 2.0 varikliukas ir jis man atrodo stovi ant balkes jej neklistu,ar gal coupe kitaip daryta buvo kad ir 4cil varikliai stovejo ant lanzeronu?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Kokia jau cia ekonomija, sakyciau kad vietoj 4.2 dedi tai gal ir pasijaus skirtumas ant sanaudu. Tie 2.0 kiek teko susidurt tai dujas uosto o ne ryja, ir smaikstesni uz dyzelius kur kas. Rezultate turesi apipesiota kupe kur nei spidikas nei apsukos neveiks...

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
dinamika tai aisku kad benzo yra geresne, nebent dyzeli papigiai gauni tada apsimoka tik daryt. motoras kaip matau be ausu perdarymo uzsides.
O jei neturi kur det to dyzelinio motoro tai man atiduok, as turiu jam vieta paruoses :D