Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pakeičiau kuro filtra-mašina nebevažiuoja.  (Skaityta 2156 kartus)

Neprisijungęs Brunswick

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kiek pasierchinau neradau kazko panasaus. Sorry jei kartojuos.
Masina A6, 2001 m, 2.5 TDI 132kW.
Pakeičiau kuro filtra, nu ir viskas. Nebesiveda. Du akumai jau užmušti. Butu mechanke, patampyčiau, o dabar automatas...  :[  Ka vyrai patarsit? Yra kažkas ko nežinau, ar tiesiog man dar pora akumu užmušt ir tada jau viskas bus ok? Tik ar šalia akumu ir starterio neužmušiu...

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
paieksok forume kaip tokio variklio kuro sistema nuorint

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
na man panasiai buvo su audi 80 benzinas,keite servise kuro filtra ir bekeiciant prigaude daug oro i sistema tai nezukuriau kol nenusuko filtro,nenuorino ir atgal uzdejo filtra,paizurek gal ir pas tave oro prigaude ;)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
Pakeičiau kuro filtra, nu ir viskas. Nebesiveda. Du akumai jau užmušti. Butu mechanke, patampyčiau, o dabar automatas...  :[  Ka vyrai patarsit? Yra kažkas ko nežinau, ar tiesiog man dar pora akumu užmušt ir tada jau viskas bus ok? Tik ar šalia akumu ir starterio neužmušiu...

Ar užpylei pilną naują filtrą saliarkos?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
kol nenusuko filtro,nenuorino ir atgal uzdejo filtra, ;)

sita vieta smulkiau galima?  :V

Neprisijungęs dmc

• Įrašai: 569
    • Žiūrėti profilį
Tik oras kaltas man omegai 2.5td buvo,ant kuro filtro chrienovai plasmasiuka uzdejau uzsukus kuras nevarvejo o ora trauke galvojau siurblys kapituliavo,bet uzsukus normaliai filtra viskas  (y) buvo.
Ieskok ten galu :)

Neprisijungęs Brunswick

• Žiūrėti profilį

Ar užpylei pilną naują filtrą saliarkos?

pilnut pilnutėlį...

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
1. atlaisvink vamzdelius i purkstukus, suki starteriu - atlaisvini, pradeda dyzelis rodytis - uzsuki ir visus taip.
2. Nuimi slanga nuo isiurbimo koliko, ir sandariai ji uzdarai, greiciau starteris suks, gal pavyks uzpompuot.
3. Suki starteriu ir i oro paemima purski koki salono valikli ar dar ka degaus.
4. Su vakumo pompa nuorini sistema kaip ir priklauso keiciant filtra.

As vakumo pompos neturiu, tai kartais teko su salono valikliu kurt, visai neblogai gaunas :)

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
kol nenusuko filtro,nenuorino ir atgal uzdejo filtra, ;)

sita vieta smulkiau galima?  :V
nueme filtra,ispyle is jo kura,pripile vel ji kuro,tada starteriu siek tiek prasuko kad is slanguciu isvarytu siek tiek kuro su oru ir tada uzsuko atgal filtra,su strateriu pompavo,tada truputi atlaisvino slangutes,vel strateriu uzpompavo prisuko galetuniai ir bandem uzkurti :) ir pavyko :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Turejau tokia beda su A6 2,5 tdi , automatas. Buvau dar nepatyres  :) tai niekaip neuzkuriau, nors buvau purkstukus prasukes, filtras pilnas kuro, nutempiau i servisa, jie irgi neuzkure, aiskino, kad numire siurblio elektronika. Tada tiesiai i siurbli pajungiau slanga, pririsau didele leika pripyliau dyzelio ir pakeliau , kad kuras pats teketu i siurbli. Po keliu bandyma masina jau dirbo. Kas keisciausia , kad sistema uzsiorino nuemus gryztamo slangute, pasigirdo tik garsas kaip kad ora itrauktu ir viskas , amen.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Turejau tokia beda su A6 2,5 tdi , automatas. Buvau dar nepatyres  :) tai niekaip neuzkuriau, nors buvau purkstukus prasukes, filtras pilnas kuro, nutempiau i servisa, jie irgi neuzkure, aiskino, kad numire siurblio elektronika. Tada tiesiai i siurbli pajungiau slanga, pririsau didele leika pripyliau dyzelio ir pakeliau , kad kuras pats teketu i siurbli. Po keliu bandyma masina jau dirbo. Kas keisciausia , kad sistema uzsiorino nuemus gryztamo slangute, pasigirdo tik garsas kaip kad ora itrauktu ir viskas , amen.

tiesiai i taikini, kadangi siurblys ne plundzerinis, tai turedamas oro jis niekaip neuzsiurbia kuro. Paduodi kura is bonkos ir vuolia.

Neprisijungęs Brunswick

• Žiūrėti profilį
ok, padariau kaip saket. su leikia tiesiai i siurbli. valio! masina uzsiveda, ir padirbus 30 sekundziu uzgesta. kas cia dabar?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
ok, padariau kaip saket. su leikia tiesiai i siurbli. valio! masina uzsiveda, ir padirbus 30 sekundziu uzgesta. kas cia dabar?

Neateina kuras is bako, pabandyk su burna patraukti ar bega. Skanaus  :-], nemalonus , bet patikimas budas.

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Filtras tikrai tinkamas pastatytas?

Neprisijungęs Brunswick

• Žiūrėti profilį
Viskas ok. nuorinta dar karta su pompike ir masina ein kai bite. dekui uz pagalba visiems.