Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 99m 2.5tdi v6 110kw tepalų lašėjimas  (Skaityta 5688 kartus)

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
A4 99m 2.5tdi v6 110kw tepalų lašėjimas
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 05, 10:41:41 »
Sveiki , vakar grįžau iš miesto ir palikau mašina kieme , poto pamačiau kad po ja prilašėję tepalų , dabar garažas užkrautas negaliu užsivaryt ir nuemes apsaugų pažiūrėt kur laša , bet nuaiškinsiu gal žinosit , tarkim sedint prie vairo , iš tos puses žiūrint būtų labiau kairėj variklio  pusėj , per ten kažkur laša , neįsivaizduojat kas galėtų but ? taippat užkūrus ir atidarius tepalo propkę , per det eina nežymus baltas dūmelis (per matuokle neina) .
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 06, 09:19:20 sukūrė Zenner »

Neprisijungęs kufas

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 99m 2.5tdi v6 110kw problema
« Atsakymas #1: 2010 Rugsėjo 05, 22:29:51 »
o salone nesmirdi kai variklis karstas,pvz stovint vietoj?

Neprisijungęs Leopoldas

• Cosmic Green Metallic
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3197
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugsėjo 05, 22:51:14 »
Temos pavadinimą su konkrečia tema prašom.

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugsėjo 05, 22:56:46 »
idomu kaip nustatysi is kur lasa tiksliai jei apsaugos sudetos, juk per jas nubegt gali, ir laset kazkur, visko gali but, priekinis veleno salnikas greiciausiai.

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugsėjo 06, 08:48:58 »
idomu kaip nustatysi is kur lasa tiksliai jei apsaugos sudetos, juk per jas nubegt gali, ir laset kazkur, visko gali but, priekinis veleno salnikas greiciausiai.
Taip pat ir aš manau, pas mane pro jį leidžia

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 06, 09:19:03 »
Jo reiks nusiimt ir pažiūrėt neieškojus š.. smegenų :D tik daug garažo tvarkymo bus iki jos užvažiavimo ant duobės :D buna kai paspaudi truputi per pedala smirda ir salone tepalu :D rimta problema jei tai ką jūs spėjat?

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Beje, kur yra šio variklio alsuoklis gal kas galit foto parodyt ar nuaiškint ? nes nerandu , o tai taippat gali būt lašėjimo priežastis jei jo filtras užsikimšęs

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nusiemes visas apsaugas, pakeles su pakeleju ir tai kartais ilgai ir nuobodziai ieskai, o tavo atveju gali prirasyti desimtys priezasciu.Tur but didziausia problema sutvarkyti garaza, kuria isprendes surasi ir tepalu lasejimo priezasti. Alsuoklio filtro geriau net neieskok, jis taip giliai, kad geriau du kartus garaza sutvarkyti, negu filtra viena karta pakeisti.

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Aišku , na dėl garažo tai nėr taip kaip atrodo kad tingiu susitvarkyt :D ten šiuo metu laikomi dalykai kur tikrai nėra vietos jiems kur padėt .. nu bet teks kažką galvot :D žiūriu necykę truputi tie naujesni 2.5 tdi varikliai su v6 ... termostata pakeist kosmosas , alsuokli surast kosmosas, dirzelius pakeist kosmosas :D
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 07, 22:10:48 sukūrė Zenner »

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
jie neilendi i garaza, pasiemi normalu dankrata ir dvi kalades. pakeli masinos prieki, atsigules palendi po apacia, kol dar ne ziema, nusiemi apsauga ir ieskai galu. randi sprendi kaip ir kada tvarkai, nerandi, rasai toliau ir klausi... is pradziu ieskok. man leido is kazkur is virsaus prieki. kol nenuardziau to priekio tai ir nesimate, o leido pro karterio virsu, ne pro dangteli. pradek nuo apsaugos

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Dėkui už pasiūlymus , taip ir planuoju daryt rytoj jei nelis lauke :) normaliai išsikelsiu su dankratu geru , poto del apsaugos uzkelsiu originalu ta dankrata, dar kaladę kokią ir žiūrėsiu :)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Palei galvos dangteli pravesk su pirstu, ziurek ar ner tepalu, apsauga nusiemes apziuresi geriau is apacios, paziurek ar ant ismetimo kolektoriaus apacios neaplaseja, abi karterio tarpines, tepalo ausintuva apziurek. Nelabai cia ka atspesi, palisi po masina ir matysi kas kaip ;)

Neprisijungęs Andrejka

• Įrašai: 1419
    • Žiūrėti profilį
Jei jau ilgokai bėga tai bus visas apvarytas ir nieko ten nematysi, beje priėjimas irgi ten sudėtingas, ypač be duobės.
Ar nebėga pro galvučių dangtelio tarpines labai gerai matosi išėmus faras, beje lengvai išsiima, alsuoklis randasi tarp galvų ir tarp kuro siurblio ir turbinos :) Pažėk ar šlangos nešlapios turbos? Aš taip ir neradau kur bėga, gal pro visur po biški. :(

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
bsk žinučių prasitrynė  (!?)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
bsk žinučių prasitrynė  (!?)

ne biski, o visas forumas nuo siandien ryto iki 17 valandos, pats irgi nustebau kur viskas dingo

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
lūžo databazė ? :D Nu koks skirtumas jau tiekto , kam reikėjo tas matė , aplink forsunkę pilna tepalų , nieko aš nedarysiu ir važinėju taip pokolkas , vėliau žiūrėsim :D Ačiū visiem padėjusiem

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
na jei aplink forsunke tai ten keiciasi visas dangtelis ir jo kaina apie 300lt,bet jei varo per forsunkiu gumeles tai reik alsokli pasiziureti ar nier pilnas

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Tai vat kad nesprasi kur tas alsuoklis ... nerandu as jo :D varo ten aplink purkstuka is tu tarpu ..

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
va kur jis yra

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Obana :D dėkui labai :D rytoj pasižiūrėsiu ..

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
o ten tu nieko nematysi reikia ji isimti  ;)

Neprisijungęs Zenner

• Žiūrėti profilį
Kaip ten iš viršaus priėjimas ? išeis iškrapštyt imant iš ten kur fotkinai ( ar kur googlej radai , nzn ) .. ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nuimi EGR voztuva, paskui vamzdelius visus is kuro siurblio i purkstukus ir labai sunkiai prieisi. As nuiminejau kai buvau nuemes turbina, tai buvo zymiai lengviau.

Neprisijungęs Wu

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, vyrai.
Kad nekurt naujos temos rašau čia. Nes automobilis toks pat '99 a4 v6 tdi...
Man taip pat varva tepalas, bet jis susikaupia variklio viduryje, toje vietoje kur randasi alsuoklis ir tepalo filtras...
Galvojom, kad leidžia pro tarpine kuri yra po tepalo filtru( ta visa plokštuma tokia nusiima), tai kai keitėm diržus, prisikapstėm ir iki ten, užtepem hermetiko ir galvojom, kad padės.. Bet vėl pavažinėjūs vėl ten pradėjo kauptis tepalas.. ;/
Gal kokių įdėjų??
Vaizdine medžiaga(tepalo bala kaupias raudonai apvestoje vietoje):

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
o tai jokios tarpines ten nebuvo?