Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 95m. 2,8 quattro 128 KW Apsukos, patarkit.  (Skaityta 1528 kartus)

Neprisijungęs Alekiva

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Turiu klausima. Mano A6 turi mechanine deze 5 pavaru. Vaziuojant 100 km/h - apsukos 3000, o 140km/h - 4000 aps/min. Ar cia normalu? Nepastebejau, kad vestu sankaba ar kitokiu gedimu. Tik vat idomybe - kai perjungiu pavara, ar siaip isminu sankaba, apsukos trumpam pasoka ir iskart grizta i vieta. Gal itakos turi kas nors is ipurskimo, ar kompo, ar siaip kas nors? kuro sanaudos 14,5-17 l/100km - Kaip kada. Trauka kazkaip nesiskundziu. PVZ mano bulka su 1,8 varikliu prie 130-140 km/h laiko 3000 apsuku. Kas zinot? Kaip kitiems? Laukiu atsakymo. Dekoju

Neprisijungęs feor

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
Na pas mane c4 93m. 2.8 mechanke 5 begiu- vaziuojant 100km/h apsukos buna 2500 ant 140 neatkreipes demesio ;]

Neprisijungęs wanna_be_teached

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
2l motoras b4   100km/h-3000aps, taviskes siek tiek per aukstos.

Neprisijungęs Alekiva

• Žiūrėti profilį
Kur tai gali sureguliuoti Kaune? Kas zinot? Gal patarsit meistru su tiesiom rankom ir sviesia galva?  :)

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
audi C4 2.6Q 100km/h aps.3000k ;) bus paprasciausiai miestui skirta deze nes pries tai turejau tris su 2.8 ir nivienai nebuvo tokios aukstos apsukos tik sitai tokios tesilaiko ir nieko nepakeisi  ;) nebent deze keisti , bet tada turbut ir reduktoriu reiketu keisti nzn :V

Neprisijungęs audris7

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
b4 2,8 antras begis 140km prie 6k apsuku . vakar tikrinau .

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
 B4 2.3        2.8 apsukos greitis 100 km/h  o prie 160km/h 4.2 apsuku

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 06, 22:01:02 sukūrė extendet »

Neprisijungęs alibarde

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
partizanu gale netoli sankrizos kur prie masinu turgaus,kur anksciau buvus kazkokia duonos gamykla uz  degalines yra dujininkai neblogi nemazai ismano pabandyk pas juos nulekt.bet manau kad tiesiog taip turi but.didesniu ratus uzsidek bus mazesnes apsukos :)

Neprisijungęs Joaquin

• Įrašai: 652
    • Žiūrėti profilį
partizanu gale netoli sankrizos kur prie masinu turgaus,kur anksciau buvus kazkokia duonos gamykla uz  degalines yra dujininkai neblogi nemazai ismano pabandyk pas juos nulekt.bet manau kad tiesiog taip turi but.didesniu ratus uzsidek bus mazesnes apsukos :)

pas tuos dujininkus nepatciau vaziuot, jei apie vikroma kalbi.. o prie ko tos dujos isvis? ??

Neprisijungęs Alekiva

• Žiūrėti profilį
Vikromoj tikri s...darankiai dirba. reguliavo man dujas. ta puse, kur reikejo riebint, jie nuliesino, o kur liesint - nuriebino. beje, ten dujos buvo detos - pagal dokus atsekiau. Apsukos normaliai kaip ir. sanaudos duju zveriskos ~ 17 litru mieste. bet esmine beda buvo duju puskstuku gumeles, zvakes ir kolektoriaus spilkos nutrauktos. Vikromoj sito NEPAMATE. pasake: DUJOS - VISKAS TVARKOJ. KALENA KOMPENSATORIAI, O PLERPIA DUSLIARKA. Ne i tema biski, bet zinokit, liaudis.
Draugas turejo Audi 100 c4 2,8. Apsukos lyginai kaip pas mane: prie 110km/h - lygiai 3000 apm. Dabar bandysim matuoti sanaudas.